Как да убедя нашите да ме пуснат на бала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да убедя нашите да ме пуснат на бала?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 969 пъти
Знам че преди месеци писах че няма да ходя на бала, но плановете се промениха.

Та, да започнем с предистория. Класът ми е доста неорганизиран. Чак в края на октомври/началото на ноември планираха един бал. То аз не не бях съгласна да ходя чак в гората(нямаше къде другаде), но като знам че съучениците ми имат коли се съгласих. На нашите не им хареса това. И на учителите. Класната беше окей с идеята. Накрая човекът който организира бала от нищото се ядоса на класната и я нарече курва, след което почна да и говори на ти(типично за него да прави такива неща) и тя се отказа. И аз се отказах. Нямам доверие на съучениците си, особено на тоя дето се скара с нея. Понеже той събираше пари, даже не върна цялата сума, дължи ми още половината. Накрая разбрах че класа се е отказал от този план и той сега на всички трябва да върне пари. Късметлийка съм защото е върнал само на двама цялата сума, а на мен половината.

Днес с класната говорехме за бала и тя предложи да отидем в Турция с бус. Съгласна съм, защото сега като се замисля само на двама шофьори в класа мога да се доверя. А така с бус е по-безопасно. Ще отидем за една седмица в някакъв евтин хотел. Ще се разхождаме из града и като цяло идеята ми допада.

Един проблем: нашите. Строги са и няма да ме пуснат. А ще е смешно да казвам "Нашите не ме пуснаха на бала" на когото и да е било. Все пак ще съм на 19. Всеки би казал "На 18 си, вашите нямат право да те контролират вече" обаче случаят е сложен. Предния път като планирахме бала мама искаше да дойде с мен, което е нелепо. Напредък е че ме пускат до мола(на 40 минути от нас е с автобус) с приятелки. Да не казвам че и на кино не съм ходила през живота си. Един път щях, умолявах ги 2 часа и си изгубих времето. Сега са по-малко строги, но как да ги убедя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1fc904657
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Отиди на бала си! Вашите не са добре. На 19 години едвам да те пускат в мола, направо не знам. Не те упреквам, ти нямаш вина, но те за нещо ли се притесняват, че да се стига до тези крайности? Ако имаш роднини, вземи парите от тях, или направо си намери работа (ако е възможно), за да имаш за бала, ако не те пуснат и директно си тръгни от вас и отиди. Няма какво да загубиш, а обратното (освен ако по други причини не искаш да ходиш). Буквално си се оправяш и отиваш. Багажа може по-дискретно, като ги няма, и после си тръгваш. Те няма как да те завържат във вас или да те дърпат.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1ceaa937f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От авторката: Първоначално фактът че една доста тежка случка се случи ме отказа от бала(преди земетресенията), но накрая разбрах че бал няма да има. Много планове правихме, но накрая нищо не стана. Бал няма да има.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0545415a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е нямате ли ресторант в населеното място, в което си? Не може ли да си запазите места за някоя майска дата?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5158b3757d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До това водят вашите ЦЕННОСТИ и морали с които се пъчите тук моралистите. Нали уж на 18 е вече зряла как бе. В столицата днешно време ги е страх да ги пускат сами, само с кола ги взимат някой да не ги добара или откраде. А каски носите ли си? Това ражда путьовска генерация дето не могат и да пръднат без позволение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker