Пак сгазих лука... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пак сгазих лука...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2651 пъти
Здравейте! Аз съм почти шестнадесет годишно момиче, живея само с баща ми.. Значи, той е много добър родител, обективно погледнато; строгичък е, но е справедлив, не мога да го отрека.. Всява ми респект, наказвал ме е безброй пъти, но не ме е удрял и няма да го стори, много се кара, но не е като да е без причина.. Само като ме изгледа и аз си казвам всичко..

Аз като цяло съм доста буйна и вироглава и не веднъж съм правила щуротии - измъквала съм се от нас през ноща, вдигала съм купони, докато съм била сама в нас, измъквала съм се от нас и докато съм била наказана, в даскало се бия, бягам от часовете, отговарям на даскалите, бившия ми директор много ме мразеше и бях пред изключване (въпреки всичко това съм отличничка)..

Не мога да се оправдая за постъпките си и след като съм била хващана, винаги ми е било кофти.. Пък и времето прекарано без приятели, нет, телефон и телефизия моткайки се из нас всеки път ме е карало да съжалявам..

Работата е там, че сега пак направих едни глупости в даскало и сега директора ми ме вика заедно с баща ми в кабинета си, иначе ще му звънне той.. Тате че ще ме килне и ще ме накаже, ще ме накаже, но му бях обещала, че тази година няма да правя глупости и че ще се сдържам, когато ме ядосат (веднъж изкарах един мой съученик, заедно с вратата, понеже не спря да се лигави и да показва колко малоумни може да са човешките същества! ..)

Ще се разочарова от мен, а не искам да го разочаровам, понеже като гледам родителите на повечето ми приятели и познати, направо заобичвам досадните задължения в нас и вечерния час.. Как да му поднеса новината по-така?.. Пък и ако мога да извъртя нещата така, че да се размина с наказанието ще черпя :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6e6444b678
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами може да започнеш с това, че имаш добра и лоша новина, но с условие да ги кажеш само ако няма да те наказва... Изглеждай много разкаяна и нещастна....

Ще започнеш с лошата - че си бременна в 4-ти месец....
Той ще изпадне в кратковременен шок и няма да ти направи нищо, да знаеш.
Кажи след това и добрата - че много си го загазила в училище, страшно те е страх как ще реагира и че това за бременността не е истина, а си го дала за сравнителен пример - че реално се случва на други, по-послушни момичета, които се гушкат, докато ти просто се бориш за справедливост...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7cef76c9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Съвета Ви ми се струва прекрасен! Много благодаря, вероятно ще го направя!! Дано да подейства :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c719c652fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз бих те посъветвала да не шокираш така баща ти. Изтегли си филма „Juno“ и накарай баща ти да го гледате заедно - става дума за едно бурно, но интересно и харизматично като теб момиче, забъркващо се само в неприятности и ... израстнало с баща си... което забременява действително и изобщо - щуро момиче.
Накрая на филма, човекът ще си мисли, че ти си нищо... е, точно тогава му кажи за проблема си и за Бога, спазвай обещанията си към него, щом го цениш така. Не можеш да си представиш, колко скъпа си за бащиното му сърце и какви грижи и притеснения му създаваш. Ако го обичаш, пощади го. Хайде, успех!
А.
П. П. Филмът и за теб е поучителен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7cef76c9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря много!! Действително осъзнавам, че му създавам грижи и все се старая да се контролирам, но не винаги се получава.. Отново благодаря, ще потърся този филм :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cf5e88f8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво толкова лошо си направила? я си счупила прозорец я си набила някой не е чак толкова лошо. Ще се посрами баща ти, ако трябва ще плати щетите, ще ти се покара и накаже и всичко ще отмине.... Изглежда няма да е нещо ново за теб, с разликата че сега ще се чувстваш по-зле защото не си удържала на обещанието си. но може би каквото си направила не е било нарочно, а без да искаш. Ако е така ще му обясниш какво е станало.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c719c652fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   То стига, номер 5. Стига ти да имаш дъщеря, която ти съзадава непрекъснато проблеми и се тревожиш за нея-че ще пропадне в живота, че няма да се справи, че ще се събере с лоши хора, че няма да се прибере... Когато нямаш доверие на детето си, непрекъснато ти трепери сърцето. Не стига ли тревогата, която един родител и без това има покрай детето си, трябва ли да му създава още пробелми, още повече, че е самотен баща, че няма майка, която да поеме част от товара. Авторке, стегни се, не си вече малко момиченце, почни да осъзнаваш, че ще побъркаш баща ти! Освен това ще го засрамиш отново, човекът и без това сигурно по 100 пъти на ден чува, че няма да се справи сам, моля те, просто си обещай да не се повтаря!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ffc9ecaf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човека не те е възпитал зле, ти не си ужасен човек, имаш съвест, имаш реално разбиране за света и за всяко наказание. Разумна си, просто си буйна. Започни така както започна пред нас, кажи му всичко реално, без лъжи. Кажи му че съжаляваш, че най-гадно ти става защото си нарушила обещание. Че ти си виновна, а той е прекрасен родител и всеки път щом приятелите ти заговорят за бащите си ти се гордееш с него.

Голяма си, виждам че разбираш положението, поеми вината сериозно, не си малка че да измисляш куп лъжи и някакви по-сериозни провинения, това би подхождало на мен. (по-малка съм). Стегни се, това е наказание, човека е родител иска или не вече е в клопката да направи от теб човек, ако не друго поне му докажи че те е научил на честност и отговорност, поеми последствията.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fce6b9556b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Представяш ли си поведението ти колко тежко се приема от баща ти, той няма да е вечен реши си сам.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 134ab3e954
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз бях доста буйно дете като теб. Правех купони, докато родителите ми ги няма, бягах от нас, бягах от училище, не се биех, но пък за сметка на това все бях наопаки, недоволна, протестирах постоянно. И аз бях пред изключване. Въобще шантава работа. След като завърших средното си образование, не знам какво ми стана - промених се или може би пораснах. Смених компания, навици, начин на живот, създадох си принципи, правила, развих и намерих нови качества в себе си. И се доказах пред родителите си, че съм отговорна и зряла. Записах право и някак животът ми потръгна в съвсем друга насока, сега съм на прага на завършването му. И те се гордеят с мен, постоянно ги изненадвам с новите си цели, които постигам и поставям нови... Така че, не се притеснявай, важното е да съумееш да порастнеш, когато трябва. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c3f62be1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Значи, казах му уж деликатно, съчетах няколко от съветите Ви, за които много благодаря.. Казах му колко е ценен за мен и че се старая да не правя дивотии, той естесвено се зарадва да го чуе, въпреки че ми оряза джобните и ми взе телефона, но ще го преживея някакси :D Директора ми хич не ме похвали, но както и да е.. Отново благодаря за съветите и мненията ви!! :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c719c652fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, да ти имам и проблемите. Скоро баща ти ще омекне като подметка, но не го настъпвай. Звучиш като обичано „дете“ (ти си вече млада дама, какво дете! ). Браво на баща ти, че поне се пробва да те възпитава, знаеш си обаче, че ти си слабостта му. Не прекалявай с това, цени слабото бащино сърце и го щади. Не го посрамвай вече, след 1-2 седмици НАЙ-КЪСНО ще е забравил. Идва и Коледа, пощади го и там, помагай в домакинството, помагай му в живота. Заслужава го.
Хайде, успех, мила, прави си лудории, но всичко да е в мярка!
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 848f7a12f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много си сладка и готина. Усмихна ме, благодаря. Много грамотна и мислеща, макар и дива. Отговорна си и здравомислеща, макар да правиш глупости, характерни за възрастта ти. Сигурна съм, че ще улегнеш, изживей си детството! На 16 си, млада дама, не отива на такава да се бие, отговаря и чупи, нали? Опитай се да работиш за себе си и ще си береш плодовете от доброто поведение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3d10753829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Съгласна с Но 12 :)))))))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker