Това възползване ли е? Педофилия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това възползване ли е? Педофилия?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1205 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момиче. От горе-долу година си пиша с един в Инстаграм. Той е 5 години по-голям. С него правим секс чатове, но и не точно. Сигурно вече сте объркани. Сега ще получите някои отговори- всичко това се случва в рп.
За тези, които не знаят рп е role play тоест един вид като игра. В Инстаграм става по този начин- правиш си профил на някой известен (актьор, певец и т. н няма значение) и чрез групи се запознаваш с други хора пак с такива профили и зависи как ще се развият нещата между вас.
Ние сме в рп връзка един вид. Не сме от един град. Не сме се виждали на живо. При нас повечето е секс чат както казах. В началото бях ок с това- беше ми интересно, отвличаше време и като цяло имаше тръпка. Но напоследък не е така. Вече тези чатове не ми носят никакво удоволствие. Ние ги правим всяка вечер или най-много да пропуснем ден. Бих му казала и сигурно няма да реагира остро или нещо такова, но все пак нещо (или всичко) между нас сигурно ще се стопи.
Започнах да се замислям за цялото това. Всичките тези неща ги прави с мен, защото има да задоволява някакви нужди ли? Използва ли ме? Има една дума, но не знам дали има превод на български- groom- което е все едно като използване. Замислих се дали не е groomer (един вид използвач).
За педофилското в заглавието- както казах разликата ни е 5 години, което не е кой знае колко, но аз съм тийнейджърка, той не.
Вие какво мислите по въпроса? Трябва ли да се отдръпна от този човек? Педофил ли е, използва ли ме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: faf0bb7020
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако си под 14, е такъв, може да лежи. Иначе е чекиджия и си губи времето с теб - 1 година, - ако не друго. Досега можеше да е минал една тълпа момичета, ако излизаше на срещи този

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 123fd75d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Мисля колко е зле да имаш дърщеря в днешно време, която се забива със загорели мъже по интернет... Тоя я използвал... ами ти какво правиш? Ако баща ти разбере какви ги вършиш и ти спре интернета, после и той стане виновен...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 973615b4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом ти е неприятно, трябва да му кажеш и да спреш. Не се знае той какъв е, но ти ще внимаваш с кого и какво ще си пишеш, за да бъдеш спокойна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4641491347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Намери си някой, който да прави секс на живо. Тези секс чатове са губене на време.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ce92ef9607
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е педофил. Но щом една връзка (ако това изобщо може да се нарече така) не те удовлетворява, я прекрати. Кажи му, че вече не искаш да се виждате и толкова.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 299b8022d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   5 годин не е НИКАКВА разлика. А относно педофилията-ВИЕ ходилили сте изобщо на училище?? !!! Явно не! Педофилията е когата харесваш ДЕЦА-без гърди, без нищо-ПРЕД пубертетни деца!!! Ти си тийнейджърка-не може да е педофилия!!! Май повечот хора, като чуят някаква разлика межзу звама души и автоматично казват " педофилия"! Явно образованието им хич не е достатъчно... Аз пък като тийнеджърка-тоест млада жена обичах мъж с 42 години по-голям от мен!!! Това ще ви шокира ли??? Ще ви отврати ли??? ... Няма да го разберете-сигурна съм, но не съм тръгнала нито да ви питам, нито се интересувам от вашето мнение... Просто да отбележа фактът, че има и "момиченца", които си падат по доста по-възрстани мъже и то НЕ заради портфейла им!!! Даже са имали сериозни намерения и истински чуства-ДА, дори и за " крахката" си възраст!!! Защото хората са ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ. Някои имат чисти чувства, не ламтят за чанти и скъпи коли.... някои дори и млади са умни и действат сериозно-колкото и рядко да се среща-и това СЪЩЕСТВУВА!!! Възрастта не е свързана с мъдростта или глупостта.... Всичко е до човек.... поне при мен винаги е било така де.... Защото някои мислят, че млад си глупав и не цнаеш какаво правиш, а с възрастта извала "мъдростта"-ЛЪЖА. При някои изобщо не идва мъдростта... годините не означават НИЩО. Е има и случаи в които може първо да си тъпак-да и с времето и годините нещо да поумнееш.... има и такива хора.... Ама да знаете, че простотията, глупостта, мъдростта, интелектът, класата-абе всичко е ВРОДЕНО на човек-или го имаш или не!!! Виж колко примери за това има....

Но сегашното поколение е пълна СКРЪБ и за него надежда НЯМА. Екшън филмите и бургерите са си казали тежката дума ОТДАВНА!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 299b8022d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   А и още нещо-да знаеш, че почти всеки един мъж на тая земя харесва МНОГО ПО-МЛАДИ ОТ НЕГО ЖЕНИ! Така го е направила природата! Съвсем нормално и естествено.... Не че е "педофил"...

Наистина думата " педофил" трябва да се използва по предназначение, а не за да нападнеш някой и да го обидаш на " педофил" просто така! Малко четене толкова помага... Книжки, книжки-къде сте? ...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 47cd8c235a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Думата groom има превод на български, в зависимост от изречението в което се ползва, може да означава коняр или младоженец например "bride and groom" е булка и младоженец, но пък groomer си е фризьор или по скоро подстригвач.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker