Как да си върна доверието му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си върна доверието му?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5365 пъти
Здравейте, пише ви едно много объркано момиче чиято душа се напълни с неописуема болка. Не знам откъде да започна! Аз съм на 17 - той на 27. Сега ще спрете да четете и ще си кажете "тази пък глупачка, не осъзнава ли, че двамата живеят в различни светове". Да ама не..световете ни имат максимално 5 % разлика. Начина ни на мислене също! Други пък ще си кажат "к*рвата се е хванала с батко си за да му суче паричките ". ДА АМА НЕ, И ТОВА НЕ Е ТАКА! Ако сте си казали едно от тези неща, моля спрете да четете до тук. Предубежденията ви нямат място в коментарите на тази история.

Та, всичко започна декември месец миналата година. Излязох на кафе с една позната за да се поразтъпча малко. Той я беше докарал до мястото на срещата ни с колата си. Тя го покани да дойде с нас и той се съгласи. Пийнахме по едно аперетивче за настроение и както се вика "които от където е".
Честно казано не ме впечатли на тази среща. Може би защото не знаех нищичко освен името му и това, че има някаква приятелка, но не било сериозно (говориха по телефона в кафето).

Бях забравила за него, но един ден телефона ми звънна. Вдигнах и чух български глас (в Чехия съм). Дори не успях да се сетя кой е въпреки многобройните обяснения от негова страна. Е, с големи усилия загрях кой ми се обажда. Поиска да се срещнем някъде на по кафе да си поговорим, че умирал от скука. И от тук се започна.

Излизахме 3 месеца почти всеки ден. И ако щете ми вярвайте, но това момче не ме пипна и с пръст през това време! Направи ми страшно впечатление с това, защото знаете как 90% от мъжете тръгват да се натискат още на първата среща. (ТОВА ГО НЕНАВИЖДАМ! ПРИЕМАМ ГО КАТО ЕДИН ВИД УНИЖЕНИЕ И МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ ЕВТИНА!).
Та, както и да е.. опознах го. Влюбихме се един в друг. И на 5. 03. 2011 г. тръгнахме. Всичко беше толкова хубаво.

Влюбвала съм се няколко пъти, но това чувство беше много по-различно.. много по-дълбоко в сърцето ми успя да влезе това момче! Няколко месеца бяхме заедно във всяка една свободна секунда от свободното ни време. Радвахме се на живота и бяхме щастливо влюбени!

Една вечер той за пореден път дойде в нас. Стана свидетел на една ужасно грозна караница между мен и майка ми (с нея никога не сме се разбирали) и тогава ми каза, че вече не може да ме гледа как почти всеки ден идвам на среща с него със скапано настроение благодарение на майка ми.

Искаше да се преместим в друга квартира да живеем заедно. Той така и така отдавна искаше да се махне от къщата на шефовете му защото там живеят 6 човека и не може да има спокойствие. Аз не знаех какво да кажа в първия момент, но се съгласих. Толкова го исках близо до себе си за повече от няколко часа на ден.

Убедихме нашите и 2 седмици след това се преместих при него. Всичко вървеше добре, докато един ден се почнаха караниците (не, че не може без тях, но все пак...). Той не ми обръщаше много внимание и аз се дразнех. Не знаех какво става. По-късно осъзнах, че не съм била права да се сърдя. Той просто беше изморен от работа и искаше спокойствие.

Оправихме се някак с проблемите, но преди 2 седмици изгубих доверието му ;(. 4-5 пъти в месеца излизахме с най-добрия ми приятел на кафе. Но за съжаление той си е помислил, че му изневерявам... Не е ревнив но реално погледнато ако се загледате отстрани отношенията ни с този мой приятел изглеждаха доста по-сериозни. И въпреки, че осъзнах грешката си и обещах да мисля повече, когато правя нещо и, че с този човек ще прекратя отношенията си завинаги.. не спазих обещанието си!

Просто ми се искаше да не зарязвам едногодишно приятелство ей така с лека ръка. Излизахме заедно пак няколко пъти, но той разбра за това, че съм го излъгала. Изгубих доверието му по такъв смешен начин. Той поиска да се изнеса. Е, направих го. Сега отново сме заедно като двойка, но не живеем заедно и отношението му към мен е различно.

МОЛЯ ВИ ХОРА, ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАК ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА! ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ ОТНЕМЕ ВРЕМЕ, НО ПРОСТО НЕ МОГА ДА ОТКРИЯ НАЧИНА ПО КОЙТО ДА ГО НАПРАВЯ. ВСИчКО ЗА КОЕТО СЕ СЕТЯ МИ СЕ СТРУВА ПРЕКАЛЕНО МАЛКО ЗА ДА УСПЕЯ ДА СЕ ПОПРАВЯ.

Боли ме страшно много и съжалявам за постъпката си. Знам, че съм на 17 и това ме оправдава пред Вас, но за мен не е оправдание. Винаги съм мислила по-зряло в сравнение с връстниците ми. Точно това той харесва в мен, че съм различна...
E, май се изчерпах вече. Сърдечно Ви благодаря, че ми отделихте от времето си!
Чакам вашите коментари.

П. с : Извинявам се, че историята е малко дълга. Изпадах в подробности, защото искам да ви дам максимална яснота по темата. Просто не искам да бъда съдена от хора, които не знаят точно как стоят нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 555b77a4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, от опит ще ти кажа че доверието се доказва, в твоя случай само времето и постоянството ще покаже на приятеля ти и да възвърне доверието си към теб, но няма да е бързо...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 220c163f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам колко много значи този мъж за теб и колко силно искаш отново да върнеш старите дни. Но бих те посъветвала малко да се поспреш и да погледнеш на нещата от друг ъгъл. Колкото и да си близка с някого, ти имаш право на свои моменти и приятелства. Наистина ли с другото момче нищо не се е случило? Ако е така, не е трябвало да поддаваш и да обещаваш, че няма да го виждаш. Винаги отстоявай правото на лично пространство и избор на приятели. Защо гаджето ти е поставяло ултимативни условия? Откъде-накъде? Давала ли си му поводи да се съмнява в теб? Ако си го обичала и си била единствено с него в интимен план, би следвало дори да се обидиш, че те притиска. Дори те е накарал да напуснеш квартирата. Знаеш ли ... според мен си е търсил повод да те отдалечи от себе си за известно време. Може да е искал да преосмисли отношенията ви. Лъжата ти е само кукичката, за която се е хванал. Не трябва да се чувстваш виновна! Още по-малко трябва да търсиш начини да печелиш доверието му.

Като се замисля - май по-скоро е обратното...На твое място не бих му доказвала нищо. А бих станала с една идея по-студена.

Ако наистина те обича и иска да е с теб, би направил всичко възможно да изгладите нещата между вас. А той те отдалечава от себе си...Хмм, помисли върху това.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6197682af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От Авторката
Да, наясно съм с това, че ще ни трябва време. Но просто не съм сигурна дали само това е достатъчно. Виждам го колко е наранен и ми се иска да направя още нещо за да му облекча болката. Не ми се иска да е такъв месеци наред. Просто искам и да му помогна да не страда, а не само да си върна доверието му. Явно съм пропуснала да го напиша това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 832cd918ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелят ми преди време загуби доверието ми.
Но доста лесна си го варна с мили думички, с често звънене по телефона, с разни романтични вечери, с повече нежности. Дано нещо помогне и при теб, ако не по - добре се махни от живота му.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fb667e0e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен, връзката ти е обречена на провал. Можело е да обясниш като човек връзката си с приятелчето ти като ги запознаеш двамата например. Аз имам много приятели-мъже, които си споделят с мен, аз пък споделям всичко на мъжа ми, излизаме заедно после, черпим се... той ги знае, те го знаят. Това е правилният път, според мен.
Ти си излъгала приятеля си и така си загубила доверието му. Сега трябва да се доказваш с месеци. Единственият начин да спечелиш доверието на приятеля си е... просто бъди искренна и никога не го лъжи. Толкова ли е трудно?
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e5010cff31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От авторката :
2. не знам защо, но имам странното усещане, че наистина не трябва да му показвам колко го обичам. иска ми се да мога да съм студена към него, но не става.

5. Мислиш ли, че не съм го канила да дойде с мен.. да го запозная с приятелите си за да е спокоен?? С него не сме излизали заедно на кафе от.. страшно много време. Винаги като го помолех да излезем той казваше : Кво ме интересува кой е тоя.. Така, че не знам до колко в случая имам вина. Май той сам се е прецакал донякъде, но не трябваше и аз да крия от него..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker