На 21 и никога не съм имала гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 21 и никога не съм имала гадже
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2083 пъти
Здравейте, на 21г съм (теоритично на20г, но след няколко седмици правя 21, така че разлика няма) и до сега никога не съм имала гадже… Това отначало не ми беше проблем, но след като навърших пълнолетие сериозно се замислих над това. Знам че отстрани това изглежда ужасно, и ще ме помислите за най – голямата задръстенячка, но проблема идва от това, че съм по – свита. Кръгът ми от приятели не е чак толкова голям, а и са предимно момичета. Момчетата, които познавам са просто приятели и никога не биха ме погледнали с друг поглед. Надявах се, че като вляза в университета, там ще намеря моя човек – да, но се оказа, че курсът ни е изключително малък и сме на 99% момичета. Вече съм наистина отчаяна и имам чувството, че никога няма да имам приятел и ще си остана стара мома. Също така страшно много ме притеснява мисълта, ако все пак се съберем с някое момче, какво ли ще си каже, като разбере, че още и първа целувка не съм имала? Направо изпадам в паника, като се замисля и си представя колко учудено ще гледа… Отгоре на всичко сестра ми изобщо не помага в цялата ситуация – постоянно ми говори, да си намеря някой в големия град докато уча, защото след завършването шансът да намеря някой бил минимален. Дава ми съвети да започна да се гримирам и да ходя по – разголено и предизвикателно облечена – така доста момчета щели да ме забележат. Да, и може би е права, но това не съм аз и няма да се чувствам удобно в собствената си кожа, за това и всеки път и казвам, че това не мога да го направя. Не пиша, за да ме хейтите, и без това от обкръжението ми, доста хора го правят и ме карат да се чувствам още по -зле, а по – скоро за да споделя на някой, който не ме познава. Също така въпрос към мъжката аудитория – ще ви погнуси ли това, че ако сте се събрали с някое момиче, а тя не е имала никакъв приятел до момента и даже не знае как да се целува? (Ако може да напишете и годините си, за да видя разсъжденията ви към коя възрастова група спадат). И също така къде мога да се запозная с нови хора и респективно и да си намеря приятел? С момичетата след университет доста често излизаме, но не се запознаваме с нови хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: d9813e8c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Мисля, че всеки мъж би се погнусил от курва която са я ебали 15-20 човека или повече, а даже много мъже биха били приятно изненадани от факта, че си девствена на тази възраст. И историята ми се вижда малко измислена защото да си намериш приятел като си момиче е едно от най-лесните неща на света стига да не си наистина непривлекателна.

М 18

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b2f10aaf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Това все едно аз съм го писала, с разликата, че съм на 23 и че съм имала само кратки неангажиращи сексуални контакти. Тя и тази бройка е нищожна. Вече четвърта година и такива отношения не съм си уреждала, понеже искам като си намеря човекът да не се чувствам омърсена пред него.
Другите решения са били взети под влиянието на съученички, понеже ми се подиграваха в един момент, че още бях девствена на 18 и едва ли не ме гледаха съжалително.
Искам да ти споделя, че в момента аз съжалявам, че се подведох по техните мнения.


Защо не се запишеш на някакъв групов спорт, примерно народни танци или друго? Там ще срещнеш хора и на първо място ще се отчупиш. Или си потърси някаква работа, дори и на непълен работен ден. Като си разшириш приятелския кръг и този от познати, все ще ти се отвори възможност да срещнеш човек за връзка.
Но не си го поставяй като фикс идея, че видиш ли няма време и трябва да се хванеш с някого задължително.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 90b2c97f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първо се успокой. Нищо срамно няма! Просто си била по- срамежлива и не си общувала толкова много с момчета, нормално е така да се е случило. Недей да правиш нищо на всяка цена, ами се замисли дали нямаш някакви сериозни задръжки и комплекси и поработи върху самочувствието си. Започни да си пишеш с някое момче, вероятно ще има подходящи я в курса, я сред познатите на твоите приятелки или в някой клуб по интереси. Може да харесаш някое и ту да си чатите, ту да излизате. Няма нужда да си разказвате кой какъв опит има и ти да споделяш, че никога не си имала гадже, просто потърси симпатичен, свестен човек и намери начин да ви е забавно заедно. Нещата ще се случат, недей да се плашиш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 62fd871f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Стига да темата да е реална, аз бих се изненадал приятно. Не виждам защо това те притеснява. Аз бих се подигравал с някоя, била с повече от 3-ма за тези години, защото това говори за несериозност и неосъзнатост от нейна страна.
Относно места за запознаване - бих казал, че университета/работното място не са от най-подходящите, а за клубове и т. н. глупости - няма и да ги коментирам.
Аз бих погледнал към някаква групова дейност, защото така знам, че интересите ни съвпадат и поне имам тема за разговор. Бърз пример - аз харесвам метал музика (не ми личи) и не бих отишал в чалготека за да търся жена. Харесвам да съм сред природа и източни езици, затова по-скоро бих се ориентирал да заговоря някоя или на разходка или да отида до центъра за източни езици да огледам каква литература би ми препоръчала.
М29

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22dbe7f5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Въобще не разбираш как мислят мъжете. Това че досега не си имала гадже и дори не си се целувала не е минус, а голям плюс. Не го мисли като проблем. А иначе просто си направи акаунт в Тинъдр и готово. Толкова е лесно да си намериш гадеже като млада жена.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a8fe611582
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Изглеждало ужасно. За първи път го чувам.
И аз никога не съм имал. Иначе е добре, че не си имала според мен отколкото да са те минали 30 човека.
М 39

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d9d61eed73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мъж на 28 съм. Да ти кажа, че за много мъже това въобще не е фактор. Може да си кажат "това е малко странно", но не биха го погледнали като нещо лошо. Основното което гледаме е визия, дали си красива.

Ако си красива, никой мъж няма да си каже: "Ооо тая е на 21 и до сега не е имала приятел и не се е целувала, няма да се занимавам с нея", гарантирам ти.

Аз вече търся момиче за семейство, с което да съм до живот с нея и мога да ти кажа, че ако мога да избирам, бих искал момичето за което ще дам целият си живот, да е девствена и да не се е целувала с никой.

Никой мъж, за момичето което обича до болка, не би искал то да има други бройки освен него. Да се прави секс се научава.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8f57e285a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Наистина не е проблем, освен ако нямаш психо проблем или лоши маниери.
Не обръщай внимание на просташките коментари. Има жени, които са имали гаджета още на 11-12 години, но не са ги минали 30 човека. Нека ти кажа, че може една жена да си хване гадже на 40 и да преспи с 50-на за отрицателно време.
Анализирай по- сериозно характерът си, опитай да си по- отворена към околната външна среда, приемай хората по начина по които ги виждаш. Бъди естествена и приемай думите им като нещо нормално.
Ан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6519f9101c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Само един съвет мога да ти дам, като минала по твоя път. С години не можех да си намеря гадже, а дори нямах кой знае какви “критерии”, летвата ми беше забита в земята и пак не ставаше - никога и за нищо на света, не си прави Тиндър, голяма грешка и “материалът” вътре е много зле. Най-вероятно емпопаднеш на психопат, стар ерген или ревнивец. Гадже се търси само на живо.

Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 48382ed50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   И аз бях като теб, но към края на 21-та ми година срещнах първиа ми приятел. И аз имах по-голяма сестра, която ме комплексираше със съветите сини беше доста по-груба в коментарите.
Целувките са инстинкт и се получават от само себе си, така че тях изобщо не ги мисли. Иначе всеки има първи път, но това не бива да те притеснява, а по-скоро трябва да внимаваш с кого ще е, отколкото, че някои твои връстници са те изпреварили..
Иначе е по-важно да бъдеш себе си и да се побираш в собствената си кожа, отколкото да се облечеш в нетипични за теб дрехи.. Разголени дрехи не са ти нужни, още повече, че е зима. Тънък еластичен пуловер има дори много по-добър ефект, ако е на стегнато спортно тяло. Предоставя възможност на фантазията да се вихри. Целта не е някой да точи лиги само по твоята външност и да ти наднича в деколтето, а да бъде привлечен от теб самата.
Гримът само със спирала за очи не е нещо очебийно, а очаквано и не би трябвало да те притеснява. Гланцът за устни, червилото, моливът за очи, за вежди, фон дьо тенът и т. н вероятно изобщо не са ти нужни.
Не съжалявай за нищо. По-вероятно е да си си спестила неприятности с някой идиот, отколкото да си пропуснала някое свястно момче.
Нали знаеш поговорките за бързата работа...

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: eabeb65bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това все едно аз съм го писала, но съм на почти 19(навършвам ги в края на март). Отчаяна съм и от както станах на 18 мисля да си правя акаунт в тиндър, но знам че там искат само секс, а аз искам много повече от секс. Мен обаче не ме е срам само заради мъжката аудитория, а и заради други хора. Ще ме видят ще си кажат "На 19 станала, хората на нейната възраст се женят и деца раждат, тя не се е целувала." или ще ми се подхилят. Най-големият ми страх е, че съм неопитна. В целувки, във връзки и в интимни отношения. Страх ме е че никога няма да се науча да се целувам или да правя секс както трябва и гаджето ми ще се налага, или да ме лъже, или да ми се подиграва че съм неопитна. А и също бих искала да добавя че от малка искам гадже. Чела съм много приказки като малка и съм нямала търпение и аз да си намеря принца на бял кон някой ден. Като порастнах подтисках тези чувства заради тормоз в училище, а и бях дебела и си мислех, че ако споделя че бих искала да съм обичана по романтичен начин, а не по приятелски щяха да ми се изсмеят в лицето и да ми кажат, че никой не би искал да излиза с дебелана като мен. Подтисках го 18 години, но и на мен, както и на теб ти дойде в повече. Успех ти желая и ще ти следя темата за съвети(освен този с тиндър).

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 08a62f0a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Направи си регистрация в някой сайт за запознанства, като например Баду или Тиндър. Там едва 5-10% от момчетата са свестни, така че може да имаш късмет да попаднеш на правилният човек. Аз така открих сегашният си приятел. Преди него никога не съм имала сериозна връзка.
Бъди себе си, това е повече от достатъчно. Успех

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5bc1c4559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Описваш мен самия, на 22 съм, бих казал сравнително красив, синеок и трениращ с хубава професия, но поради липса на смелост, и преди и след университета точно като теб не ми се получава социалния живот. Аз също не съм имал връзки а за интимност да не говорим. Не си сама! :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d6e50e7924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Една жена, колкото повече споделя тялото си толкова по-мако го цени. И става все по-лесна и по-малко годна за качествени отношения. Мъжете харесват жените имащи опит в секса, но не уважават жените били с много мъже. Мисля, че ако си останеш девствена ще имаш по-големи шансове да се хване с теб качествен мъж като разбере, че си такава. Така, че не си пропилявай козът на вятъра.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 421ce21d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   8-ми, завиждам ти, че не си имал. Ако можех да върна времето на зад никога нямаше да влизам в полови контакти с жени и щях да подмина всичките с които съм бил. Ама младост, наивност, хормони и любопитство, сакън да не остана на зад. Пълно губене на време и физическа енергия и въргаляне в телесни отвори пълни с бактерии. Но ако не бях имал контакти с жени, сега щях вероятно да се тюхкам и да се чувствам зле че съм изпуснал нещо ценно и хубаво, само защото не го познавам от личен опит, за да знам, че то не е такова каквото съм си милил, че е.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3fbd3ab77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Използвай това ти предимство, че да си намериш свестен и сериозен човек. При толкова много курви, ти си диамант направо. А ако трябва да се разголиш, за да намериш човек до себе си, не звучи ок.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5518540f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До всички които четат историите и пишат коментари. Драги коментатори вие когато четете истории опитвате ли се да вникнете в съдържанието и да си зададете въпроса дали тази истирия е реална. Аз мисля, че почти всички вие нямате тази способност да откриете коя история е фалшива. Много рядко един или двама коментатори ще кажат, че дадена история е фейк, а останалите приемат всичко за вярно. Прави ли ви впечатление, че 2-ри и 4-ти коментара липсват. Задавате ли си въпроса защо? Вероятно те са казали нещо, което на авторката-модераторка не и харесва и тя не ги е публикувала. Тя и този коментар няма да публикува защото тя знае кой съм аз, както и аз зная коя е тя. Тя е публикувала вече около 1, 000 /хиляда/ коментара, предствя се на различна възраст а и често се представя като момче или мъж. Нито е на 20г, нито на каквато и друга възраст се представя. Тя навърши 66 години в месец ноември 2022 година. Но тя никога няма да си признае истиската възраст. Това е тя, стара отчаяна баба. Още една тайна да ви открия на вас. тя сама си отговаря на собствената си история. Коментар Н. 4 е неин, на авторката. Този мой коментар трябва да бъде н. 20, следете и ще видите, че няма да бъде публикуван. Тя има темерутски характер. Ще се уверите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 749aa9005c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Моита ситуация беше почти подобна на твоита. И първия път го направих с жена но тя беше доста можеща, и ме отвори доста не усетно в голямата ми възбуда. Ж 28г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 431cfbeb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Приятелката ти е умно момиче и е права, авторке, слушай нея. Обличай се малко по-така разголено и предизвикателно с дълбоко деколте, роклички, къси полички, малко грим, червило, обувки с токчета и хубав маникюр, за да си по-забележима за момчетата и да натрупаш повече сексуален опит. Опитай се да бъдеш по-готина, разчупена и освободена от разни предразсъдъци и тъпи стереотипи, за да не изглеждаш толкова задръстена и смотана в очите на момчетата и да имаш по-голям шанс да си хванеш някой. Момчетата харесваме самоуверени, опитни жени със самочувствие, които да могат да ни научат по нещо ново в секса. Аз например харесвам зрели опитни дами на 45 години и любимата ми актриса е Анджелина Джоли, обожавам я. Толкова класна, стилна зряла дама с опит, и много интелигентна при това, с скрива шапката на много момичета повече от 2 пъти по-малки от нея с лекота. Опитай се и ти да бъдеш като нея, бъди по-самоуверена, ходи с по-голямо самочувствие и елегантна походка. Бъди готина, освободена, забавна, разкрепостена и отворена за нови неща. Не се страхувай да общуваш с момчета, да ги заговаряш и даже да ги каниш сама на танц. Можеш да ходиш на дискотека, ако искаш (пълнолетна си, на 21 си, така че няма никакъв проблем да отидеш) и там да забиеш по някое и друго момче, по принцип там е мястото за свалки и секс. Там под въздействието на музиката и алкохола ще се отпуснеш и ще започнеш да се държиш по-готино, разкрепостено и освободено от всякакви задръжки и ще си намериш някое момче за секс. Танцувай на воля, покани и някое момче да танцувате заедно, и така лека по лека нещата ще си стигнат сами до секс. Аз също съм девствен, но с риск да те обидя ще призная, че не бих правил секс с девствено момиче като теб. Не бих искал аз да съм първият, който да прониже горкото момиче на онова място там долу, да я боли и да вика и крещи от болка, гузно ми е някак си при мисълта, че ще причиня толкова много болка на едно момиче. А след това потича толкова много кръв, че сякаш си я "заклал" с пишката си, става много гнусно. С цялото ми уважение без да се обиждаш, но наистина ми е гнусно, и предпочитам да пропусна това. Много повече предпочитам да го направя за първи път с някоя зряла дама с богат опит, която да е вече отракана, да знае как да ме предразположи и да ме научи на много неща в секса, които не знам. Общо взето обличай се по-разголено и разкрепостено, оправи си малко прическата да изглежда горе долу добре, и секса ти е в кърпа вързан :)
Девствено момче на 19

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7a2fd38de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, просто не го споделяй с мъжете това, защото аз лично дадох шанс на подобна и просто ми скъса нервите, като се има предвид, че бях изключително търпелив с нея, и повече с такава жена никакви взаимоотношения не бих имал, липсата на връзки, секс, а в твоя случай дори целувки, колкото повече се отлага във времето, води до много брутални вътрешни комплекси и дори и човек да намери някой, който си заслужава е много вероятно да го изпусне заради тях, така, че може би варианта ти са сайтовете за запознанства, въпреки, че там читавите мъже (но и жени, защото нещата винаги са равнопоставени) от това което чета са наистина изключително малко, но след като и досега в реалността не си намерила подходящ мъж, това ти остава като възможност за момента. Желая ти успех.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 605633fc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Благодаря на всички за коментарите - и на моичетата, и на момчетата, наистина в момента се чувствам малко по - добре. А пък и факта, да знам, че е имало и други момичета с този, ако мога да го нарека проблем, малко или много ме успокои, че нещата в последствия ще се наредят.
- Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5518540f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 25 авторката
Авторке защо не ми отговори на моя коментар Н. 20 където ти посочвам истинската възраст, че си навършила 66 години в месец ноември 2022 година. Аз направих малка грешка като казах, че си публикувала 1, 000 коментара. Исках да кажа, че си пибликувала около 1, 000 истории, а коментарите ти сигурно отдавана са надхвърлили 1, 000. От всички автори ти си публикувала най-много фалшиви истории и си променяш възраста и пола много често. Искам да ми отговориш на този мой коментар и да го публикуваш. Недей да премълчаваш молбата ми.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 605633fc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   До 26 въобще не знам за какво говориш и не отговорих, защото коментарът ти е супер неуместен и неадекватен. Не знам защо си си втълпил, че администраторът на сайта сам ще си пише теми и отговаря в коментари, това е най - голямата глупост която бях чула, а колкото до факта, че ми "посочваш истинската възраст" си супер заблуден, но поне ме разсмя
-Авторката (или според теб - администраторът на сайта

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0f3741c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Много яко я разобличи, как искаш да ти отговори....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2591fa333c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   То и аз не съм имал и съм на 20...
Не виждам нищо странно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 46011b0589
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   От номер 12 до номер 26, защо смяташ, че историята е толкова невероятна, че да е измислена. Моята е подобна и имам общо 8 приятелки съученички, които до такава възраст не сме имали сексуални контакти с мъж, а някои и до по-късна.
Сексуалният живот е необходим точно толкова на жената, колкото и на мъжа. Отлагането във времето води до напрежение, ниско самочувствие и други проблеми и коментари относно бройките на женара са повече от нелепи. Бройките на много от жените щяха да бъдат значително по-малко, ако от саното начало бяха попаднали на отговорен мъж, който иска да създаде семейство, а не да гони бройки.
Мога да се възмущавам само на онези, които изневеряват и отнемат свободата на партньора си, който им е верен и нямат доблестта да прекратят връзката с него и да започнат начисто. Всички останали, които са свободни и не участват в любовни триъгълници, четириъгълници и ако щете многоъгълници са в повечето случаи хора, които търсят своя подходящ партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0e27c45408
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Авторке, както виждаш, мъжете харесват жена, която не е имала много мъже. Така че си флиртувай и не споделяй, че си девствена и пр. Пийни си малко и ще се получи от самосебе си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5518540f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Авторке-модераторке след като ти казах истинската ти възраст 66 навършени години, всеки мой коментар го изтриваш т. е. не го публикуваш. Защото те хващам в лъжите ти гадино покварена. Ти никога няма да бъдеш нормална личност, ти си родена психично болна.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d897f942eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Някога преди много години, както е прието да се казва по време на "тъмният" социализъм, почти 90% от момчетата, които постъпваха в редовете на БНА, не бяха целували истински момиче, да не говорим за нещо повече. При мен положението беше същото и ако не беше една млада бивша колежка на майка ми, кой знае до кога щях да съм "неизползуван". До казармата учене, джудо, по принцип срамежлив, след това НШЗО, десантен батальон, пълна програма както се полага за тези части, старшина-школник, уволнение и някъде в първи курс във ВМЕИ "Ленин", съвсем случайно, като изведнъж се случи, бях на 20 години и отгоре, и ако тя не беше поела инициативата нещата нямаха да се случат. Но пък когато ме остави много боли, я тя беше жена 10 години по възрастна от мен, разведена с дете, умна, дъщеря на дипломати, а аз едно момче без никакъв опит освен джудо, бойно самбо, стрелба, скокове , преодоляване на препятствия за време, няма що голям опит

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9eade8171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   На път си да станеш тъпа малкка курвичка, а след време дърта мръсна курва с 10 котки или кучета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker