Мисля се за грозна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля се за грозна
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 951 пъти
Здравейте! Имам следният проблем :наистина се мисля за грозна, и то го усетих по възможно най - гадния начин, а именно: От два месеца си харесвам едно момче от училище, което е с две години по-голямо от мен. Той е много симпатичен, но това, което ми харесва най-много, е че е мил и интелигентен (познавам го като личност). С него си говорим два пъти в седмицата (просто той си има и други приятели, пък и аз, и няма как да си обърнем допълнително внимание). Дотук всичко звучи прекрасно. Но не е... Значи, гледа ме искресно в очите и не сваля поглед от мен, докато не приключа да му говоря. Не ме прекъсва. Винаги коментира. (и то положително). След това той започва някаква тема. Веднъж му исках пет и той ми даде много миличко ръка(усещането беше неописуемо). А и учителите само го хвалят (ставала съм свидетел как го хвалят по коридорите) (пък и успехът му е 5, 50, което за момче, и то в 9-ти клас е супер). Пък и като си говором, и си личи, че е мой тип и че имаме общи черти. Но само едно нещо не му харесвам. И то е, че си общува с възможно всички негови съученички, че и чак с моите. Нямам против това да си общува с тях, все пак на мога да му забраня, но се чувствам отвратилелно, защото много пъти съм го виждала как ги прегръща в коридора, а мене никога не е прегръщал. Сега ще кажете, че е, защото не се познаваме от толкова отдавана. Ами не е така. Отскоро имаме нова съученичка и вече за не знам кой път ги виждам да се гушкат. Същото е и с другите момичета. Само мен никога не е гушкал.. Той никога не ми се е сърдел или нещо подобно, така че съм сигурна, че не е от характера ми. Пък и дори доста си приличаме от това, което ми разказва. Но просто от факта, че се гушка с всички, а само с мен, ме навежда на мисълта, че съм отвратително грозна. От моите съученички си общува с най-красивите и харесваните. Е, искам да ви питам две неща: Първо:Според вас това ли е причината, поради която не ме прегръща? И второ : Какво мога да направя, за да си вдигна самочувствието (единственото, което си харесвам, е че имам отличен успех, мразя се на външен вид, знаете защо). Много ви благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7e01609042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не е добре да градиш самочувствието си въз основа на чужди оценки, а и тази е само предполагаема. Момчето не сваля поглед от теб, защо да те смята за грозна? Може би за него приятелството е възможно и с двата пола и няма проблем да прегръща другите момичета, но все пак можеш да го попиташ за това, защото трябва да знаеш какво мисли. Инициирай и ти някоя прегръдка, може и да намериш начин да си говорите повече.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ffd33bc634
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Повечето момчета се гушкат с 0 момичета, освен ако не са гаджета/любовници, този е на 15-16 години и вече се прегръща с всичките на неговата възраст и по-малките от даскалото, ще им удари по един хуй на поне половината преди да завърши, а след 10 години ще пишете защо няма свестни мъже на тоя свят. Как пък всички ученички по 1 и същи си падате??? Няма ли други момчета?

Намери си някой с успех 6. 00, който да ти е на твойто ниво като външност, и ти го свали, иначе ще си жертва на курвари. Прочети малко темите по сайта и виж какво се случва с психиката на лелките, които все по "красавци" (женствени бисексуални в повечето случаи) са тичали цял живот. Не прави същата грешка, защото натам си тръгнала.

Не ти трябва да се прегръщаш с човек, който не те има за единствена. Ще си поредната хлътнала глупачка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 69d0902134
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А ти даваш ли му ЯСНИ сигнали, че го харесваш? Пикльовците на неговата възраст не разбират игрите и явно не усеща, че си хлътнала. Отделно момчетата се притесняват от първата крачка именно към момичето, което харесват. Е, винаги има и шанс да не си пада по теб. Дай му знак, покажи му и виж дали ще се получи.
TheDriver

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 29cb5c4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката до номер 4: Относно това да ли му показвам, че го харесвам.. Аз дори му го казах право в очите(той ме гледаше) и той смени темата. Почна да говори за теста по История.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ffd33bc634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сменил е темата, за да не те обиди, а да продължите отношенията като си се гушкате още или каквото правите помежду си. Няма смелост като мъж да каже дали те харесва или не, защото когато те отхвърли, ако не си парцал, ще престанеш да общуваш с него. Един мъж на място първо не би се прегръщал с всяка втора, както казах в мнение 3

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0f54e7c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тогава не се занимавай с него повече
TheDriver

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a45fa27853
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пак си по добре от мен и повечето мъже 1, 60 на 19 представи си кво е не си спомням да съм прегръщал момиче нито някога са ме харесвали на живо а ти се оплачваш че часа не те харесва! Ами грозна си приеми го! Ама пак си по добре от всички мъже и винаги ще бъдеш! Теб ти в тъпо че пича 1, 80 дето всички го харесват не те иска аз се оплаквам че съм травмиран, тъпи родители и че не ми обръщат внимание дори нашите!!!???? А ти теб ти е тъпо за часа а мен че НИТО ЕДНО момиче не проявява интерес към мен пикла такава тъпа!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f0f54e7c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8
С този език знаеш ли кога жена ще ти обърне внимание?
TheDriver

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a9f89ae29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Привет,

Харесва ми темата ти. Връща ме в ученическите ми години, спомних си трепетното очакване на междучасието, в което се оглеждах за момчето, което харесвах. Много е сладко това, което си написала. Сега на въпросът ти - не, мила, не си грозна. Учениците са крайно жестоки и ако беше грозна, нямаше да имаш с кого да си говориш. Спомням си колко лоши бяха момчетата към момичетата, които не се вписваха в техния стандарт за "готини" (било то външен вид или поведение). Не вярвам за 10-15 години нещата коренно да са се променили. Иначе за самото момче - намирисва тази история с прегръдките. Моето мнение съвпада с мението на №3, но ще го кажа по-меко и завоалирано. Момчето много добре знае колко е вървежно и много добре знае как да го използва. Говори с много момичета и си създава имидж. Казваш, че той е 9-ти клас - по мои сметки 15 годишен, а ти си 2 години по-малка - пак по мои сметки си на 13 години. Това, мило момиче, означава, че за вас връзка трябва да са 2 различни неща. Момчетата на 15 мислят само с малката си глава /оная под корема/. Ти от своя страна би следвало да искаш да се държите за ръка и най-много да се целувате. Според мен момчето е хитро - изчаква седмокласничките да станат осмокласнички и да им пее песничката на Константин.

Не ти трябва това момче - сложи го във френд зоната и си говори с него само за часовете по история :)

Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a45fa27853
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 8 съм към номер 9 не се отнасям така с жените но с тази пикла така се отнасям проблем?

И ако си мислиш че езика/отношението е спасение си на грешен път?

Защото за нисък 1, 60 няма такива опции ако бях 1, 90 и с този език и да ги бия пак ще ме искат!? И ти аз виждаме че чадовете са на почит и им се разминава всичко

Не искам да влизам в безсмислен спор ако ще твърдиш обратното (твоя си работа кво мислиш)

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7e01609042
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Номер 8, проблемът ти е в нагласата. Нисък си, но това не те определя веднага като грозен. Всяко тяло има несъвършенства и твоето е по- очебийно, въпреки че ни си от най- най- ниските. Не всички хора биха отхвърлили някого само защото има дълъг нос, нисък е, има някоя и друга пъпка... Важен е външният вид като цяло, дали се поддържаш. Да, отначало може да направи негативно впечатление, но има много други неща, които са от значение, пък и може по прицип да изглеждаш добре и ръстът ти да е единственото нещо, което прави малко по- негативно впечатление. Ако просто се ядосваш за това и мислиш, че си свършен, вероятно това отблъсква околните, защото си личи, че нямаш самочувствие. Това може да се промени, но трябва да се постарае човек.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a45fa27853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 8 към номер 12 човек.. хсхахахсхах има много проучвания и анкети в ютуб разгледай и ще видиш че само някой щото е нисък му бият шута? Предполагам си момиче щото блестиш приказки от 1001 нощ най много да ме вземат за бета към.. което значи да гледам чуждо дете и да ме цоцат за пари и тва е! А друг вариант ако съм най добрата опция за някоя грозница като авторката ни пък и тя иска класни жребец? хахаха така че остава някоя саката която обаче пак ще ми изневерява с чада а аз ще и давам ресурсите си и толкова! Тва в съдбата? Ако искаш ще ти изпратя анкети, проучвания и тн и повярвай всяка лафи как иска добър, мил, грижовен тоя става за бета кък а вечер в леглото с часа разбира се е освен ако бетата не в 1, 90 и това в най добрата и опция.. споко като стана на 30 предполагам логически ще съм по добре но пък и става тежко с тази пропаганда "феминизъм" и тн абе да натиска Путин копчето бал съм го света бал съм го шибания ми тъп жалък животец

Тъпо ми е ча на никого не му пука за мъжете и за неравенството това "равенство" вече се превръща в нещо друго и страшно разбира се ако си мацка и Чад няма проблеми :) но за останалия свят тежко ни

Сори ако обяснявам тъпо тва в щото съм тъп.. мога ти пратя някви видеа работи да прочетеш

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a45fa27853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 8 съм интересно ми е как пепеляшките не започнаха да ме хвйтят :) чакам..

А до авторката Ем брат ще се задоволиш с някой бета педал 1, 70 но поне ще е богат? А вечер ще се чукаш с някви часове няма проблем? А и бетите сме като кученцата

Впрочем не извеждай бетата навън много да не те видят приятелките ти с момче 1, 70 да не ти се смеят! Че срам голям ще се разчуеш чак в пещерата в която живея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker