Не искам никой да се занимава с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам никой да се занимава с мен
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 807 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14. Започнаха да ме тормозят в 5-ти клас, беше отвратително всички да ме ненавиждат да говорят лоши неща за мен и да ме обиждат. Тогава дойде корона вируса и ехме дистанционно, но аз изобщо не влизах в онлайн часовете, защото дори не исках да чувам гласвете на онези хора вече ми се повдигаше от тях. И като дойде юни месец, завършихме но не видях никого понеже, госпожата ни извика по няколко човека за да си вземем документите за завършване и тогава се бях видяла само с едно момиче от моя клас, тя само ме попита как съм и какво правя говорихме си няколко минути и толкова.

В 6-ти клас вече беше различно. Никой не ме тормозеше, никой не се ебаваше с мен. В 7-ми клас беше същото, отново никой не се закачаше и не ми пречеше. НО станах 8-ми клас и по-голямата част от класа ми отидоха в друга паралелка и всички се пръснахме нанякъде, кой в Сливен в хуманитарната, кой във Варна, кой в паралелка туризъм и аз самичка. И сега ме тормози една тъпа идиотка, никога нищо не съм и направила а тя се закача, бута ме по коридорите, заплашва ме. Аз нямам приятели, няма кой да ме защити, на нашите не им пука за мен, всички ме отхвърлят. На никого нищо лошо не съм сторила, а те ме мразят. Писна ми вече от този живот, вече няма за какво да живея всички са против мен. Всички ме карат да се чувствам като нищожество. Всеки иска нещо от мен, , , направи това, направи онова, ама защо е така, ти трябва да си така". Все едно съм робот. Искам просто всички да ме оставят намира, искам всички да се държат с мен като нормален човек не като с изчадие. Мразя си живота, незнам какво да правя вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7a03104772
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Разкажи на родителите си и на класния си ръководител. Не си виновна, че те тормозят, но това трябва да се прекрати по някакъв начин. Онова момиче иска да си избива комплексите върху теб, но ако го накажат, вероятно ще спре. Не всички са такива, затова не се заричай, че не искаш никого до себе си, ще се появят и хора, на които им пука за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ab8b15893
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И мен ме тормозиха в 5 клас.
А това момиче, ако само тя те тормози, тоест не са цяла група ще ти е по-лесно да се справиш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e9fa660d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Излез от режима на жертва и ще видиш, че ще се оправят нещата. Разбери ме правилно... , не си мисли, че те нападам, като ти казвам това. Ти си още малка, но е добре да започнеш от сега да осъзнаваш, че вътрешната ти настройка-привлича определен тип енергия към теб! Затова е много важно да промениш начинът, по който се чувстваш отвътре.
Давам ти пример-ако искаш да се промени отражението в огледалото-тоест отношението на околните към теб, ти трябва да промениш своето изражение-за да се промени това в огледалото, разбираш ли...
Освен това, ти благодаря за този пост, защото ме караш да си спомня колко важен е този принцип... макар да съм доста по-голяма от теб, за съжаление понякога -забравям, че не трябва да се нервя и стресирам, и ядосвам, заради поведението на околните, защото ВАЖНО Е САМО-как аз се чувствам отвътре и каква енергия генерирам!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ba043da89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това е донякъде социална игра. Тоест вие играете в училище социална игра и роли и тормозът изисква твоята реакция. Може да имаш различна реакция - от това ти да я буташ, да започнеш да тренираш таекуондо и да я спънеш в коридара, до това да го разкажеш на родителите си, на учителката си, на психолога в училище, ако има такъв. Но - реагирай, защити се. Иначе няма да те остави на мира. И, за жалост това продължава и в живота като пораснеш. Винаги може да се намери някой, който се опитва да те тормози. Така че приеми това като социална игра и се научи да се защитаваш. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 70ce20d3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има само един начин.

Запиши се на Бокс.

Но ти няма да го направиш, така че успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker