Струва ли си да имам приятел с привилегии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Струва ли си да имам приятел с привилегии
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1447 пъти
Здравейте, реших да споделя нещо което ме мъчи от доста време и няма с кога да го споделя така че благодаря на всеки който ще отдели времето си за да прочете тази история. От скоро се занимавам с едно момче (пишем си) и до сега сме си писали неща от сорта на здравей, как си, какво правиш и така нататък, от скоро започнахме да се сближаваме и да си говорим на тема секс. С него никога не сме си говорили на живо нито пък се познаваме на живо, а само на чат. И тъй като вече доста се сближихме и си говорихме доста на тема секс и аз му споделих че съм девствена и че вече мисля че е време да го направя той ми предложи да се видим, да гледаме филм и да го направим в тях като всичко си остава между нас. Като аз вече доста се замислям дали е адекватно да ходя при човек който не познавам на живо и на който нямам сто процента доверие и да се съблеча още първия момент в който се видим и да правим секс. И тъй като аз доста трудно възприемам и се доверявам на нови хора по някакъв начин ми се иска да съм излизала с дадения човек, да се познаваме и да знам че той няма да ми навреди и мисля че е най правилно преди да предприема такова действие да сме излизали минимум пет пъти, но не знам дали ако му предложа само да излезнем приятелски той няма да ме зареже само защото не искам да му пусна още първия път. А и също така той ме пита дали искам връзка с него или да сме само приятели с привилегии и аз му казах че нямам нищо на против да съм във връзка и той ми каза че му се иска да е във връзка но не иска да разочарова момичето до него тъй като няма да има много време за него от тренировки и ми каза че на този етап може да сме само приятели с привилегии и да видим какво ще стане по натам. А и аз като цяло на този етап не искам да съм във сериозна връзка и затова се съгласих. Наистина не знам какво да правя в момента съм много объркана, хем ми се иска да го направим защото имам чувства към него, хем ми се иска да изчакаме малко и просто да излизаме приятелски докато започна да му имам доверие. Наистина не знам какво да правя изпаднала съм с дупка и ми е трудно да преценя кое е най адекватното нещо което мога да направя затова ще се радвам да прочета вашите съвети. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: feb3d64ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Наистина ли си толкова глупава? ! Не си го виждала, но вече много сте се сближили и ще ставате приятели с привилегии? Че кое момче ще има нещо против девствена глупачка да му осигури секс, ама без много претенции, че той е много зает с тренировки? А и бъди сигурна, че първата му работа след като те оправи, ще бъде да се похвали на всичките си приятели. Може и да те пусне и на тях да ти се порадват.
Опичай си акъла!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4db529672c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ами видимо не си още зряла за подобна стъпка. Повече от абсурдно е да спиш с някоя, при това за ПЪРВИ път след като сте си писали разни глупости в нета. Не мислиш ли, че ще е много по-мъдро да запазиш девствеността си за човек, който поне малко повече го е грижа за теб, който те обича дори. И да го направиш осъзнато, а не просто така, глуповато, по тинейджърски, замо защото в компанията си често говорите за секс и имаш разни приятелки, които се правят на голяма работа, че се чукат с разни отворковци. Ако знаеш колко жалко звучи отстрани... И ти искаш да си жалкарка като тях? Ми давай чукай се с разни хаховци, колко му е, разтваряш си краката и нещата стават...

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8721d18237
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега, той очевидно иска само секс. Ако е влюбен това, че ходи на тренировки няма да му пречи. Ако и ти си решила, че искаш само секс, то го направи. Но преди това вземи мерки против забременяване. Чрез секс се правят бебета, както знаеш. Купи презервативи и не се съгласявай на секс без презерватив. Другите начини са описани в Интернет. Има хапчета, вкл до 48 часа от акта. Говори с лекар или с фармацевт за тях. Изобщо вземи мерки да не забременееш. Той може и да те пази, но може и да не те пази. Винаги се пази сама.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c9316f496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не и с този, може даже да е заразен... Ти откъде знаеш с колко такива като теб си пише? Може всяка седмица да зарибява по една такава като теб

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5915518137
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Много си наивна! Ти изобщо не си го виждала на живо, а ще ходиш у тях, за да ти е за първи път.
Там може да те очаква и цяла група, да бъдеш изнасилена и т. н.
Ти нямаш ли близки? Никога ли не са те учили как да се пазиш?
Този, с когото си пишеш може да се окаже съвсем друг.
Стещи с непознати се правят само в светлата част на деня, в зимния сезон до обедните часове и на много оживено и централни мясо. Предупреждаваш близки приятели или роднини, къде ще бъдеш и по кое време.
Мисля, че си прекалила с изясненията.
Девственост може да се загуби и с изкуствен предмет, заместител на мъжки полов орган, защо ти е просто да правиш секс за първи път с мъж, към когото не изпитваш нищо, та това ще е едно досадно ръгане и ще истанеш с погрешна нагласа.
Нищо не знаеш за този човек, може дори да реши да свърши в теб и да забременееш или да е заразен с полово предавсна болест.
Кскво доверие му имаш?
Как така ще отидеш у тях?

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 23191cd9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Не го прави!
На корко си? Има достатъчно време, така че, влез във връзка и го направи с човек, с който си заслужава. А на този му пука само за едното...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 84f0193462
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   По- добре внимавай, не го знаеш какъв е. Предложи първо да се видите на обществено място и да излизате като приятели, дори и да не е често, щом няма време. Дори и след това трябва да имаш едно наум, че пак може да се окаже, че не ти мисли доброто. Иначе за секса ще дойде време, няма нужда да го правиш с него сега, за да мине вече този момент.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22fd7a00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Ти си преценяваш. Някои по-разкрепостени хора намират плюсове в това, други обаче не биха си легнали с човек, с когото не нямат споделени чувства и общи планове да са семейна двойка за в бъдеще. На младини с лекота отказах на едно момиче, което много искаше да загуби девствеността си от мен, защото държеше да е от доверен, внимателен и нежен мъж (не си правя самореклама). Родителите ѝ имат хотел на черноморието и тя ме канеше на няколкодневен маратон в нейния апартамент там. Останахме си само приятели няколко години, разходки, разговори, но дотам.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 85baf47f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ти много правилно разсъждаваш.
Проблемът е, че може да те зареже - Дали е проблем, или шанс да разбереш що за човек е в действителност? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ecc8049484
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ами пича е видял, че си наивна и просто иска да те наебе и да отпраши. Ако и той те харесваше нямаше да има нищо против да бъдете във връзка. При мъжете не е от такова значение, обаче при жените е жалателно първия път да е специален, а така каро чета за него със сигурност не е от типа хора с които би искала това да ти е първия път, и после може да останеш доста разочарована. Моя съвет е да не го правиш, но имаш глава на раменете и натам вече може да прецениш кое е правилно и кое не. И ми е много странно как може да кажеш, че си се сближила с човек с който даже не си виждала на живо?


М18

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22fd7a00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Добавка към предишното ми мнение. На две бивши също съм отказвал да бъде приятели с ползи, защото просто не мога да вирея в такива отношения. Вторият случай беше преди няколко месеца. След като само с мен са изпитвали разтърсващо удоволствие, а бившите им са претупвали нещата, е трябвало да мислят, когато сме били във връзка. Щом някой ти е вече бивш, значи е имало достатъчно основания да не останете заедно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 573ef33e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ако го харесваш, не се притеснявай, всичко това е нормално. Всеки е имал подобни притеснителни моменти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 78eb5d19a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Момчето просто иска да те изчука и ако ти се чука, какъв е проблема?
Но ако имаш чуства и си лабилна емоционално, по-добре си дръж бедрата събрани.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f96e940934
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ако не смятш първият път за важен го направи, но го накарай да отиде на гинеколог и да го прегледат. Също го накарай да носи презерватив. Ако не иска тогава почи да пиеш противозачатъчни които се пият всеки ден. Почни ги поне седмица преди да го направиш. Но ако като мен това ти е важно, сближете се и виж дали нещата между вас ще се получат и после прави нещата които ти изброих преди няколко изречения. Аз ако бях на твое място бих се сближила с него още малко да видя що за стока е.

Но ще ти кажа нещо от личен опит. Мъжете не са като нас. Ако искат връзка ще бъдат директни и няма да ги интересува дали си прекалено заета с тренировки. Но ако ти дава смесени сигнали(един ден те иска, друг си измисля причини защо не можете да сте заедно) значи не те иска и просто иска секс. Иска ми се и аз да го знаех, а не сега все още да мисля за неусъществената ни връзка въпреки че вече нямам никакви чувства към него. Дано не си като мен в периода 13-17. Бъди внимателна!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5a762b22ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Кифлоприземител

Разбрахме, всяка те желае, но ти си твърд, не даваш ей така.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3cd155a4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторке, ще ти кажа едно - до 30 годишна възраст ще си правиш все същите сметки тип "този подходящ ли е за мен" само дето вече ще са ти се изредили 100 нереза, дето ще ща са досущ едни същи, също като онези неотразими кифлички с които се стремиш да се съревноваваш.

И знаеш ли кое никога няма да осъзнаеш - тва, че 100 нереза са те прекарали, без значение ти какви идейки или нюанси си приписвала по време на тези "връзки", ще си личи винаги за човек който умее да вижда през бледата маска която всички така отчаяно се опитвате да си сложите.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4032380c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Аз си имам приятелка с привилегии или както се вика fuckbuddy. Конкретно за жените не знам как стоят нещата, ама на мен ми е много готино. Никакви драми, никакви занимавки, никакви лиготии и харчове за глупости. И двамата сме прекалено заети с работа, учене и развиване и хич не ни е до глупости. Общо взето си ми е като аверка, от време на време даже си живее в нас, тъй като и без тва живея сам в цял голям апартамент, гледаме си филми, говорим си, ама си знаем, че не е сериозно. Дай боже всеки му така.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 22fd7a00f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Номер 16, за друг път ще знаеш и няма да се питаш дали-или.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e0d9640531
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Кифляк, дали всичко което пишеш не е измислица.
Такива като теб устати, жените ги избягват:)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 78d2eb82e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Кифло,
Не питам, а ти се подигравам.
Бил отказвал... смях!!!!

16

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 656fa3e18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Имах такова предложение през 2021 г. и почувствах, че не е много изгодно за мен, само за него (искаше без кондом да го правим и когато той иска, без отговорности и ангажименти)... затова го зарязах... добре, че поне вече не бях девствена, когато го срещнах... трябва някакси да се договоритe и на двамата да ви е изгодно...
Чудя се дали идеята идва от филма с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк от 2011 г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 03422e730f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Разбирам че тук има съвети на големите мислители защото все пак е под 18.. поне в този раздел пък не знам на колко е не пише авторката,

Но заради ей тези съветчета наплашващи такова нещо е невъзможно в бг дори с хора над 18 или 20. Защото аз съм си писал с такива дето уж би трябвало да имат годините сами да решат или да се нахъсат а всъщност пишат точно като авторката... а уж по-големи.

Ми като всички ви е страх стойте си у дома отидете в някой бункер че да не дойде путлер и така!

Знаете ли кое е най наивното? Да слушаш/четеш сульо и пульо какво ти пише в някъв форум. За мен това е липса на интелект някви тук с остаряло мислене да им искам съвети!

Затова не знам защо някои си губят времето да искат съвети тук?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker