Влюбена в гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в гей
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 968 пъти
Отскоро в училище се запознах с едно момче, което е по-горен клас. Допадна ми тъй, като е отличник, интелигентен и най-важното не говори простотии и е възпитан. Отначало си говорихме, забавлявахме се, но го чувствах само го приятел. Но една седмица по-късно един ден, като го видях в коридора, и усетих как сърцето ми тупа, играе. Аз си мислих, че е защото следващия час трябваше да си представям проекта (а аз много се вълнувам преди проекти, тестове и тн). Но не. Същата нощ го сънувах. На сутринта осъзнах, че съм лудо влюбена в него. И реших да му го кажа. Нямах търпение как ще реагира(много съм емоциална). Когато го видях в училище и както си говорихме, му признах какво чувствам към него. Той ми каза:Ами... Умна си, мила и забавна. Но има един проблем. И аз(с най-спокоен тон) Какъв? Ако имаш гадже, не се притеснявай за нея. Ще сме само приятели. При което той:Ами всъщност... Аз съм гей. При което аз:Моля (отново със спокоен тон)? И той:Да. Съжалявам, че не ти казах по-рано, но мислих, че ме харесваш само като приятел. И аз:Няма проблем. Знай, че винаги ще те подкрепям (какво друго хубаво можех да кажа). И продължихме да си говорим(бяхме голямо междучасие). След разговора ни се замислих дали не си измисля, че е гей, за да не ме разстрои, че няма чувства към мен, но той наистина има визия на обратен и дори гласът му е такъв. Но никога преди това не се бях замисляла над това. Към днешна дата съм още лудо влюбена в него и си говорим, когато можем. Но какво да правя? Аз толкова много го обичам. Защото щом е гей, сто процента нямам шанс с него. А той е перфектен за мен (като изключим, че е гей).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6ce829181e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Можеш да го обичаш все още, не виждам проблем. И без това си ученичка, какво очакваш да излезе от подобна връзка?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7ad2d93a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Въпросът е не какво ти казва, а дали го възбуждаш. Ако не го възбуждаш, дори да е хетеросексуален, то отново няма да имаш шанс.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ecea29177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вероятно наистина е такъв и няма да се получи, но все пак си бъди около него и се опитай да не го мислиш прекалено много. Със сигурност ще се появи по- подходящо момче конкретно за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 50e5bcfc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Прилича на измислена история.
Нито един гей не си признава, че е гей току-така, още по-малко в тази ранна възраст. Крият, дори се женят и спят с жените си, жразбира се предпочитат анслния секс и френска

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: e1032f160b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз лично и да бях лудо влюбена, ако разбера, че е гех ще ми стане гадно и много бързо ще го разлюбя. Нямам против обратните, но ми е гнусно (особено за мъже). Не бих целунала мъж който е лапал или са го таковали...

 
  ...


...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 15aed15c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Мога да си представя профила на гей щото обикновено са такива както като каза че бил отличник/зубър - слаб може би висок с очила. Пак се чудя на акъла ви да пишете дето отговор ще бъде от всички тия с архаичните виждания.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: c8b53dc18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не мисля, че щом е гей нямаш шанс да бъдеш с него. Много се бях влюбила в един гей от моя клас и знаех, че е гей, но не можех да контролирам чувствата си. Той ми каза, че е гей (което аз знаех) и това беше. Но след месец два, ми каза че и той ме харесва, личеше си че не лъже, защото си писахме всяка вечер с часове. Имаше случай когато си писахме в продължение на 5 часа, от 10 през нощта до 3 през нощта. Бяхме гаджета 3 месеца. Не си мисли, че нямаш шанс със него. Само вярвай и бъди търпелива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker