Могат ли момче и момиче да са най-добри приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Могат ли момче и момиче да са най-добри приятели
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 980 пъти
Според вас възможно ли е момче и момиче да бъдат най-добри приятели? Някои казват, че могат, други пък казват, че все единия от двамата после ще иска нещо повече и ще се развали приятелството...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5ab0304e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Само при 2 ситуации, ако единственото нещо което ги свързва е интерес към дадено хоби, тема и така нататък. И ако един от тях е грозен.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cfa3364042
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Могат, но само в детството и до момента преди да съзреят, някъде около 16-17 годишна възраст. Просто в един момент природата и биологията на човек го карат да си намери интимен партньор, с който да продължи живота си и след това за съжаление приятелствата между мъж и жена просто не се случват най-много в някоя компания да се шегуват или нещо такова, нищо сериозно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 06dee87c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако имате общи неща, а не сте единствено заедно, за да клюкарите, може.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d9b4102b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ми може, ама не винаги. Виждала съм много пъти, но често момчето е обратен, или момичето е или и двете. Но разбира се, си има и с хетеросексуална ориентация момче и момиче, които са най-добри приятели. Но зависи, примерно ако са от малки заедно са си свикнали с мисълта, че са просто приятели, но ако са по-големи и тогава се запознаят има малко по-голям шанс приятелството да се прецака в бъдеще. И то като растем вече също е по-възможно да станат гафове, но ако сте възрастни е най-добре. Всичко е относително!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 854a4f3cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най-добри приятели чак не знам - може би ако се познавате от малки. Имам една приятелка жена, не очаквам нищо от нея, нито се опитвам да я свалям, понеже ми е пределно ясно, че сме само приятели. Не съм преятел с нея понеже нещо чакам. Въпреки това, ако поиска, няма да ѝ откажа. Разбира се, тя няма да поиска, казвам го, за да отбележа че ако сте хетеро почти винаги ще има някакво привличане, обикновено от мъжа към жената. Ако си мъж и наистина я харесваш обаче, не стой във френдзоната, няма смисъл, това е мъчение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a31273b8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Категорично не! Днес обяснявах, че мъж и жена, не могат да са приятели. И тук ще го обясня. Не се самозалъгвай, че мъж и жена, могат да са приятели, рано или късно единия иска нещо повече от другия. Много момчета/ мъже се съгласяват да бъдете приятели, но той просто чака удобния момент, да си легне с вас. Тук има достатъчно мъже, да потвърдят анонимно, дали са съгласни или не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7c7c022cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ти познаваш ли женена или обвързана жена с най добър приятел мъж? Аз не. Или цял живот сама с най добрия си приятел или ще му бие шута по някое време, познай кое.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cd5941bc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, не могат. Половете просто са създадени така, че да се привличат и искат един друг, и да създават деца. Това е естествен природен механизъм, за продължаване на рода да не изчезне и дори евенуално да има такива съществуващи "приятелства" между мъж и жена, то се оказва, че момчето е просто гей и не възприема жената за сексуален обект (какъвто и всъщност Е), а за субект, равнопоставено на него същество, което не е нормално и трябва да се лекува навреме, за да не се задълбочи още повече.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 758521a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако момичето е грозно или дебело, момчето няма да има мисли за секс. Друг вариант е момчето да е гей. Иначе всяко момче в близост до хубаво момиче, първо може да се пробва да се сприятели с нея, но винаги е със задни мисли за секс. Масово момчетата на 12-13 годишна възраст се самозадоволяват, а повечето гледат и порно.
Това са мъжете.
Хубава жена и мъж приятел - няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e6b06157e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Разбира се, че може да са приятели. Въпроса е може ли да са приятели, без нито единият да има задни помисли за другия. Което почти никога не е така. И е съвсем нормално.

Така, че обвързаните пичове да не са много спокойни за "оня", дето й е само приятел и се знаят от деца, щото при първата ви караница, в момента, в който тя му каже "Айде", оня със скоростта на светлината ще забрави всичко и ще цъфне на вратата й да я "утешава"..

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8efe9ebcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пак от номер 10 - номер 5 е живо доказателство за тезата ми.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c5f611e4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Може, но по някое време ще се появи любовта към друг човек и връзка, а жените трудно възприемат, че друга може да е само приятелка. Аз възприемах без ревност приятел на жена ми по времето на дългогодишния ни брак, а тя - не. Всъщност не е точно така защото някои жени мои приятелки са ни семейни приятели. Приятел жена разбирам жена, която я чувстваш като сестра, независимо, че е и секси и красива. Има и приятелки, които ги харесвам като жени, но няма да как за има развитие в посока секс. Какво означава френдзона - мога да си поискам секс или тя, но ще загубя приятелството. За мене-една жена, с която правиш секс и обичаш непременно ще ти и е приятелка, но приятелствата като средства за секс е тъпо и неработещо. Имам примери на приятели момче и момиче и връзката прераства в приятелство между двойките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bb9725eec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм номер 5 и правя едно уточнение за номер 10 - приятелката ми жена е необвързана, аз също съм сам. Ако аз или тя сме заети, няма да се втурна да я, , утешавам" по онзи начин, дори да иска. Но за някои хора едва ли важат същите принципи, така че наистина е добре да имате едно на ум. Ако жена ви има мъже приятели, най-вероятно биха я боднали.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e2d1f2b5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Естествено, че могат!

Защо да не могат? Какво им пречи?
Аз съм на 26г. и имам приятел на 28г.
Никога не сме спали заедно.
Той си има гадже. Аз си търся.

Всеки може да има приятел от противоположния пол.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 66db0531fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не, не може момче и момиче да са дори приятели. Жените няма да са съгласни с това, но това е защото са жени. Те не гледат на всички мъже по онзи сексуален начин. Дори и да си мислиш, че имаш най-добър приятел бъди сигурна, че той тайно си мечтае да ти го набие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker