Нещастна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещастна
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 664 пъти
Здравейте! Момиче на 14 съм, 8 клас. Не знам откъде да започна просто ще е дълго, но моля ви се, не знам какво да правя. Станах 8 клас и в началото си нямах проблеми с класа си. Нашият клас се слави с лицемерие още от началото, но не ми пука за една групичка (обсъждане и подиграване на другите), защото почти никой не ги харесва. Но поне и те не общуват с мен и нямам драми с тях, нищо че са че обсъждали. Главният ми проблем е хората, с които преди се водих добра приятелка. Ясно ми е, че нещата се променят и докато си намериш хората се изисква време. В класа ми е най-добрата приятелка, две-три близки момичета (едната от тях също ми е ндп) и още хора, с които се разбирам, говоря си и ги харесвам.
Някъде към края на първият срок започнах да разбирам, че хората не ме харесват особено (половината клас), а други 2 момичета, които за тях ще говоря, са просто особени. Едната става или поне ставаше за приятелка, но не е много читава, а другата (Х. ) знаех, че не ме харесва (и е говорила лошо за мен), но днес прекали. С  Х. преди не си говорих, после я опознах малко и аз я харесах. Тя май също, но до преди 1 месец и нещо разбрах, че не ме харесва. Те двете с другата обсъждат хората, но са от този тип "Ние не сме лицемери, ние ти го казваме в очите и не виждаме нищо лошо в това, като нещо не ни харесва да ти се смеем". Едната не е много лицемерна, но Х. е, и то много. Има разлика да изразяваш лошо мнение, и това да се подиграваш, но те са си такива.
Днес говорихме по телефона с тях двете и приятелката ми беше с мен. Бяха още 2 момчета и още две момичета с тях. Шегуваха се като се псуваха и обиждаха, и се намесих на шега. Но Х. пракали, защото си личеше злобата и омразата към мен и по едно време тя каза, че ме е снимала тайно (заради гащите ми, защото съм била с ужасни такива, но тогава сигурно съм била в този период и нормално да не са хубави). Показа ги на всички там. Не знам кога ме е снимала, дали е видео, снимка, не бях там, а по телефона говорихме, но това е абсурдно и подсъдимо! Сигурна съм, че го е направила и ги е показала на тях, и се разплаках после.
И други не ме харесват, не знам защо, но поне не се държат чак така. Какво да правя, ами ако ги е показала и на други? Тотално я отписах, а мисля и другата, защото и тя не е много читава. Просто ми е гадно, не спирам да плача, и без това класа ми не ме харесват, какво да правя? Винаги съм нещастна от хората като цяло, все някой ме мрази, ми прави гадно, или го дразня, има ли смисъл изобщо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 2b586ebdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   От Авторката (update): Оказа се, че тези тъпачки са се избазикали за това със снимането. Но факта, че го направиха и днес се заяждаха, че видиш ли аз не съм права и нито една не ми се извини, а едната (не е Х., нея я мразя) като говорих с нея за това и тя каза "Какво толкова е станало". А и също така ме обиждаха вчера, дори факта че така се държат е тъпо. Не знам какво да правя!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dedcbe91e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Кажи им да говорят каквото си искат, ама като не те харесват, изобщо не си говорете и да не ти се пречкат. Ако се държат грубо, трябва да се оплачеш на класния ръководител. Те може да са лицемерни и незрели, но нямат право да те тормозят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker