Искам го, но не мога да го имам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам го, но не мога да го имам...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3541 пъти
Моят проблем е, че харесвам едно момче от доста време. Въпросът е, че първо тръгна с моя най - добра приятелка, но след една седмица той скъса с нея. Тя много страда след това. Когато те ходеха той се зарибяваше и с мен. И тогава аз се влюбих наистина. Когато я целуваше - гледаше мен.
Ходихме заедно на море и той постоянно ми намекваше разни неща, но не ми казваше нищо.

Вече минаха 4 месеца, а аз не спирам да мисля за него. Казаха ми, че имал чувства към мен, но ние само се виждаме един път в седмицата и си казваме здрасти. Не мога да го забравя, но също и не мога да направя първата крачка. Страх ме е и да не нараня приятелката си, макар, че тя имаше и др. след него, но ми е кофти заради нея. помогнете ми !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: f4df233b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! В подобна ситуация съм, само че аз си имам приятел. Още имам чувства към друго момче, което не е хубаво, но е факт. Била съм и на твое място, абсолютно същата картинка.

Едно ще ти кажа, ако той наистина има чувства ще ги покаже. Мисля, че ти не си тази която трябва да предприема първата крачка, естествено ако не си сигурна, че това момче те харесва. Но все пак ако си решила да му кажеш за чувствата си, по- добре първо поговори с приятелката си.

Аз не го направих тогава и след това дълго време съжалявах! Според мен това момче не е нещо, което не можеш да преживееш, а просто ти е интересно да видиш, какво може да има между вас. Пожелавам ти успех!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7c2f7724f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само си играе с вас това момче. Не му се връзвай.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a2b000dbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Женско приятелство няма! Бори се за любовта!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e4aa2b3bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По хубаво не тръгвай с него според мен този иска секс :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b8543bb2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знам приятелки сте не искаш да я нараниш но явно го е преодоляла за да е имала още момчета след него. Поговорете двете сигурна съм, че ще те разбере и го потърси след това и всичко ще си дойде на мястото. Успех : ))))

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 54860c4289
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не е въпроса само да го харесваш, а си помисли хубаво подходящо ли е това момче за теб? Харесва ли ти поведението му? Щом е бил с приятелката ти само за една седмица, това озночава, че той използва момичетата за да се целува с тях и да прави други работи, но не и да е приятел. Зависи от предпочитанията ти-ако искаш и теб да зареже, кажи му, че го харесваш. Ако искаш обаче истински приятел, по-хубаво остави този и си огледай за по-скромни момчета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4734a01116
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   :ай ще нараниш само себе си... това момче е не сериозно и не можеш да разчиташ на някакви истински чувства от негова страна към теб. зарибявал се е с теб, докато се лигави с приятелката ти... е това на какво прилича

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 503ca3ea76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   здравейте, сигурно сега всеки един ще обижда и така на татък. Но освен тук няма на кого да кажа. да споделя. да бъда малко или много разбран.... аз съм на 19год... от другият вид хора съм така да го нарека. С две думи "бисексуален съм".... има момче което много харесвам. Но не мога да го имам по не знам каква причина. Смисъл знам че и той е като мен. Но не знам как да говоря с него да оставим това да му го кажа. Няма как защото ако греша ще разваля всичко... никога до сега. Не ми се е случило нещо което аз искам с цялото си сърце. Понякога имам връзки и ми се получава с хора който не харесвам толкова много... но когато искам някой с цялото си сърце готов да дам всичко за да го имам.... и то някак си не става..... винаги в тъпият ми безсмислен живот става едно и също.... понякога губя смисъл за живот.... някак си мразя себеси за това... че съм различен.... за това че не мога да съм нормален човек..... за това че винаги аз. аз. аз съм на дъното. Няма ден в който в мен няма (болка,сълзии,тъга) просто не помня ден в който съм получил някой който искам с цялото си сърце.... уморих се от този живот... много пъти съм правил опити за самоубийство но не става.. а аз повярвайте ми въобще нямам желание да живея.... нямам приятели на който да споделя.. нашите не знаят за това. за мен..... няма на кого да го споделям освен на хора от Интернет чат..и тн... просто не знам как да ви обясня колко гадно се чувствам всеки божи ден.... колко много съжалявам деня в който съм роден.... мразя рождения си ден дори..... защото не е трябвало да се раждам... не искам все мен да боли... уморих се да плача. Уморих се! уморих се! Понякога си мисля че аз съм роден за да ме боли... все едно аз поемам болката на целия всят.. (благодаря ви) съжалявам ако имам някоя грешка (!това го пиша със сълзи!)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker