Печелене/изкарване на пари? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Печелене/изкарване на пари?
преди: 1 година, 27 дни, прочетена 802 пъти
Здравейте, момче на 19 години съм. как да изкарам/спечеля пари? нямам кой знае какви таланти (може би никакви)слаб ученик бях или по точно (мързел) това разбира се не е важно мисля.. има висшисти зор връзват 1, 500.. та имам предвид какво умение да науча паралелно докато бачкам на нормална работа? примерно гипсокартон, плочки, замаска, боядисване или пък да слагам фолио на коли тн. тн и също да си купя прахосмукачки тн за пране на коли и да си предлагам тази услуга? също и монтажист на видеа тн? давайте предложение както онлайн/така и офлайн физически умения с които се изкарват пари.. относно онлайн уменията повече реално ми звучи физически както и по-бързи/истински тн като цяло е може би по реална комуникация тн нз и онлайн бих пробвал.. друга идея е да изкарам квалификационни курсове за хлебар, сладкар, автобояджия и тнтн но не знам доколко ще е сполучливо и смислено? искам да градя уменията си и да ставам все по-добър съответно и по-добре платен? какво мислите за мойте идей? как да стана майстор? как да се науча тн тн (разбира се да съм добър такъв) а не след мене да ме псуват а да са доволни тн хвалят, препоръчват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 25 дни
hash: e5476a6ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Единствения начин да вадиш пари които те задоволяват е да работиш това което ти идва отвътре и не те натоварва, а ако говориш за много пари законен начин няма.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: a6c4985e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не ти давам акъл, НО, АКО БЯХ на 19, в 2023, щях да правя това:
- "примерно гипсокартон, плочки, замаска, боядисване" добре си се ориентирал, в строителството в момента има МНООООГО пари, но най-важното е, че сега си малък, но един ден ще си купиш апартамент, който ще е ново строителство или и да не е, ще иска основен, та ти ще можеш да си го направиш сам, както ти е кеф, за без пари, това е мнооого ценно. Хващаш се при някой, макар и на черно, цял ден бачкане, взимаш си надника и си свиркаш.
- след това бих правил някакъв спорт: фитнес ли ще е, боен спорт ли ще е, ти решаваш
- през нощта уча програмиране или нещо дигитално, ти изброи най-добрите неща: може и видео обработка, може Трейдинг, каквото ти е на душа
- петък и събота бих излизал и бих си живял живота с надниците. В крайна сметка ти си на 19, трябва и малко живот да видиш, не може само бачкане.
Замисли се, спазваш ли тези неща 2-3 години, успехът няма как да не ти е гарантиран във всяко едно отношение, само да сме живи и здрави, както се казва.
Жалко, че започнах да го правя на 23 това нещо, имаш 4 години аванс да ме задминеш, успех.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2058efbc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хаха номер то 2 много лесно го изкарваш да звучи, но това нещо да го правиш наистина, което си описал е мега трудно и трябва яка дисциплина и отдаденост. Няма да имаш никакво време за абсолютно нищо освен за "hustle". Петък и Събота дори да излизаш(ако говорим само за вечерта) пак е нищо, ако през деня в Петък и Събота пак "грайндиш". До автора - пожелавам ти успех, ама това не е за всеки. Аз съм на 25 и преди мислех, че и аз ще съм грайндър като тия дето гледаш в youtube, ама истината е, че не всеки човек става за такива работи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: a6c4985e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До 3 от 2:!!! трябва и още как. Но според мен това е начина, трябва да има някакво сито, иначе всеки щеше да е успешен, който реши да даде изброените жертви, той печели. Пропуснах да кажа да си намери това, което го влече, за мен беше ИТ, за него може да е друго, разбира се. Иначе и аз вече почвам да умалям, ноо до преди година и назад си държах дисциплината и хъса яко.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: aa1f01f2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мпжеш да изкараш пари по елементарен и дори мързелив начин. Просто като направиш услуга която да ти се заплати

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker