Не ми се живее, не виждам смисъл... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми се живее, не виждам смисъл...
преди: 1 година, 23 дни, прочетена 922 пъти
Здравейте! Момиче на 14 съм. Знам, че ще си кажете, че съм поредната, която се филимира, ама не вярвах и аз, че някога ще си пожелавам да не се събудя утре на другия ден. Нещастна съм... нямам много приятели. И това не е целият проблем. Имам проблеми в училище с хора от класа. Те са толкова гадни тези и най-добрата ми приятелка ме предаде. Тя дружи с тях. Влязохме случайно в една гимназия, от детската градина до 7 клас бяхме най-добри приятелки. Никога не вярвах, че ще ме предаде или, че приятелството ни ще свърши и то по този начин. Бяхме неразделни, обичах я. Разбирате ли, няма много да обяснявам, но тя се държи от известно време тъпо и разбрах за някои неща, които е направила и тя дори не осъзнава грешките си! Това ме наранявя и съм бясна! Прекратихме си приятелството по ужасен начин, със скандал, и тя обвинява мен за някои неща, а то от нея идва всичко! Правила съм грешки, но нейното ми идва в повече и мислех да говоря с нея сериозно и да прекратя взаимоотношенията ни, но тя не иска да говорим даже, аз съм виновна! Мразя и тези момичета от класа! За тях съм клюкарка и интригантка, а то те правят тези неща. Просто съм толкова ядосана, че вече даже и нищо не чувствам към тази ситуация, освен гняв. Това не е типично за мен, естествено плаках много, но щом спрях... Ужасно е, разбирате ли? Не виждам смисъл да живея... Сега ще си кажете, че за едно момиче няма смисъл, но тя ми каза, че не ме харесва, а сме били 10+ години приятелки и преди около 2 седмици ми се извини за поведението 'и, но сега нищо, само гадна ситуация. Класът ми горе-долу става, но не ме харесват много. Постоянно драми, а аз дори не правя такива, просто има 2-3 момичета и правят скандали от нищото, буквално. Тъжна съм много често, изкарват ме виновната. Нямам и много приятели, поне новата ми най-добра приятелка е читава, тя е от класа ми също.
Момчето, което харесвам нямам шанс с него, не ме харесват просто момчетата. 2 пъти в живота си съм се рязала, но спрях вече, имам белези...
Ако не беше семейството ми, отдавна да съм си теглила ножа, просто не съм за тук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 23 дни
hash: 1787c7104e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Някои хора не си струват. Не знам какво е направило това момиче, но понякога човек попада под чуждо влияние и се променя, защото иска да се впише в определена група. Е, може и да се промени за добро в определен момент, но ако вече не иска да говори с теб, засега нищо не може да се направи.
Ако другите около теб те подкрепят, разчитай на тях и се съсредоточи върху хубавите моменти, които имате, а не върху това какво е било с другите. Недей бързо да се отписваш- сигурно ще си намериш нови приятели, пък и това момче може и да те хареса. Опитай да се сближите, защо не? Недей да забравяш за нещата, които обичаш, и мечтай за бъдещето. Представяй си хубавите неща, които те очакват, ако ще и да са дребни- интересен филм, концерт, тренировка, ново преживяване...

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: f4ad451743
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Моят съвет е да запишеш нещо - танци, спорт някакъв, пеене, рисуване, каквото и да е. Първо, че ще те разсейва от драмите в училище, и второ, ще намериш нови приятели. Иначе като момиче на 24 мога да ти кажа, че и аз бях в подобна ситуация. имаше моменти, в които всички са били срещу мен и са ме тормозили. важното е да стиснеш зъби, колкото и да е неприятно временно, все ще мине. обикновено с новата учебна година се променя и обстановката. няма все да си ти центъра на драмите. с порастването всички се променят, особено като започнат да си хващат сериозни гаджета- тогава изобщо няма да мислят и за училище даже

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 92f2da5737
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хубаво е да не ти пука, от подобни хора и да се стремиш към щастие игнорирай ги, тяхното поведение е от страх. Има и читави хора, търси такъв тип.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: b065af82fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   След време ще се смееш на цялата тази история!
Запомни от мен!
Момиче на 20 :)

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: c7be6b03c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря много за хубавите коментари! Днес говорих с най-добрата ми приятелка (другата) и ми мина, смисъл се успокоих и ми олекна. Тя е до мен, винаги! И аз ходя на танци, и има 1 момиче на моята възраст, но не знам как точно да се сприятеля с нея, без да изглеждам като натрапчива. Мисля да 'и взема Инстаграма.
Другото тъпо нещо в ситуацията е, че "приятелката", с която съм скарана пътуваме заедно, защото сме от един квартал. Какво сега, 5 години ще си мълчим все едно си се сърдим? Просто се отказах да говоря с нея, не си заслужава, прави сте! Има си карма и вече се стремя да не ми пука чак толкова. Тези неща от отдавна ме мъчат и бях афектирана и затова малко крайна излезе темата.

Авторката♡

 
  ...


...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 78b4f3b684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   То живота по начало нема смисъл, яз затова ракия пием да не мислим, че оно е безсмислено поначало.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 18a4f538c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Авторке, радвам се, че ситуацията се е успокоила, но въпреки това ще ти напиша някои неща, за да предпазя и теб, и други хора.

Знай, че карма няма!

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Ще ти копирам и коментара си от съседната теам, защото проблемът там бе сходен с твоя:

------------

Виждам, че си още много малка, неориентирана и просто ти тежи, че си самотна и нямаш близък човек, с когото да споделяш и който да те разбира. Но това не е причина човек да се самоубива!
Всъщност причина човек да се самоубие - няма!

Защо?

Защото човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Ти си млада, здрава и права девойка! Нямаш причини да се отчайваш!
Знаеш ли, има хора в много по-тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост.

https://www. youtube. com/watch? v=29xuxhFueJg

Изгледайте го непременно!

А за приятели и близки хора не се тревожи - ще си намериш!
Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.

Пиши, ако имаш някакви въпроси!

-----------------------------

Странник

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 86abfbf4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кой ти каза, че карма няма, прочети за преражданията и причинноследствеността.

-Кифлоприземител.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker