Защо всичко е против мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всичко е против мен?
преди: 1 година, 14 дни, прочетена 711 пъти
Момче на 17 съм и всичко върви против мен. Изпускам градския постоянно, хората ме гледат злобно, почти всичко иска да ме нарани по някакъв начин (дори в сънищата ми). Не разбирам защо всичко е против мен, а с останалите хора се държат по коренно различен начин, с толеранс и разбиране.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 13 дни
hash: 3dc854ef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мисля, че трябват още пояснения, но засега ще ти предложа да страниш от хората, които са открито груби или въртят интриги. Потърси хора, които си струват, ако трябва, отиди на друго място или опитай нещо ново. Някои излъчват ниско самочувствие и това е една от причините другите да ги нападат и обиждат, не знам дали твоят случай е такъв. Недей да се плашиш, че целият свят е против теб, така може наистина да предизвикаш негативно отношение. Опитвай се да се отнасяш колкото се може по- добре с другите, но не толерирай злобата, ами стой далеч от такива хора.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: a8c9c3d575
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Важното е да си на позитивна вълна, така хората около теб ще са със същите вибрации, игнорирай нещата които те дразнят.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 3b9d558603
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Има и други хора като теб не си мисли, че си само ти. Много може да са причините, но го приеми от гледна точка например, все едно животът/вселената/господ ти казват, че трябва да се промениш. Аз бях и все още съм в подобно положение. Започнах да ходя на фитнес преди няколко месеца и да съм в калориен дефицит за да сваля някое друго кило. Определено чувствам лека промяна. Сега съм решил и да се запиша на бокс или кикбокс до 1-2 седмици. 3 тренировки фитнес и 2 кикбокс или бокс в седмицата съм решил да започна. Може да запишеш, ако имаш възможност някакъв курс по каквото искаш(например програмиране, web дизайн, готвене, език и т. н. ). Моя съвет е да се развиваш, осъвършенстваш за да си вдигнеш самочувствието.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: ff4217bd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   То реално си зависи от теб. Освен ако рейсът не си идва когато си иска проблемът е че ти не си достатъчно отговорен да си на време. А хората виждат в теб или това което ти самия виждаш или това което им показваш волно или неволно.
Има и го тва дали се държиш с хората толерантно и с уважение защото държиш на това или защото се надяваш така че няма да показват злоба и да те мачкат по тоя начин. Има голяма разлика между двете
Малко са късметлиите които всичко им върви по вода без да правят нищо.
Сам трябва да си оформиш живота по начина който искаш да бъде.
Почни да правиш неща които ще те развиват и ще те карат да се уважаваш. Така и другите ще те уважават Ако само гледаш Ютюб по цял ден и цъкаш на компа няя стане.
И също така недей потъвай в негативни мисли.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: def58d1c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора: Ето още пояснения.

В магазините почти никога няма това което искам, не ми достигат пари или ще чакам 5 мин на опашка за един кроасан (понеже за толкова съм имал пари). Или точно като изляза от нас и изляза на улицата, рейса е пред мен и потегля. Или другия случай - ако съм жаден и искам да си купя нещо за пиене, рейса идва баш като по часовник пред мен като да не си купя пиенето. В 95% от случаите е така.

Ето затова имам ниско самочувствие, защото вярвам в добрия и лошия късмет. На моменти ми е добър, на моменти всичко като че ли върви против моя интерес. Като че ли не съм важен елемент в обществото и ми го играе някаква висша сила на контра за да ме "вразуми" да живея отговорно. Но искам да ми е забавно и магично, а не само отговорности!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 дни
hash: 3dc854ef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре, значи понякога късметът ти е добър. Старай се да привличаш положителни преживявания и бъди благодарен за това, което засега върви като по вода, друго не знам какво да те посъветвам. Трябва ли да бъдеш важен елемент в обществото, както ти казваш? Да, не постъпваш винаги правилно, но това се отнася до всички и мисля, че няма това да пречи на живота ти. Не всичко е извън твоя контрол.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 47e234674f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Отиди на фитнеса хахахаха
Тоя фитнес стана нещо, като стандартен за справяне с проблеми.
Не не ходи на фитнес, защото там назобаниъе мутри гледат най лошо и ще се потиснес.
Отиди на планина и хижа, там хората се винаги усмихнати.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker