Как да им омъстя за всичко, което ми причиниха? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121575)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да им омъстя за всичко, което ми причиниха?
преди: 1 година, 11 дни, прочетена 607 пъти
Здравейте. Преди доста време се запознах с едни момичета, с които сега ми се ще въобще да не се бях запознавала... Всичко беше супер в началото, писахме си, споделяме си неща и така нататък до момента, в който не ги почувствах близки и тогава и аз разбрах че са били приятелки и разбира се ги питах дали искат и мен за приятелка. Съгласиха се и даже едната беше много щастлива и ми пишеше колко се радва че е намерила близък истински приятел, на когото да разчита. Да де ама след месец може би както всичко си беше ок: блокираха ме, отпоследваха ме и нищо, никакво обяснение. С триста зора убедих едното момиче да ми каже какво за бога се случва и тя ми писа че съм се месела в приятелството им, искала съм да съм във всичките им групи, което не е вярно и че съм ги била деляла. Много се разтроих освен това многократно опитвах да се свържа с тях и да им обясня, дори и на сестрите им, защото ги накараха и те да ми пишат и да ме обиждат. Няма дори да давам примери с какви думи ме наричаха и какви изрази използваха... Просто недоумявам колко жесток трябва да си за да причиниш на някого такова нещо, от камък ли трябва да си, но на тях не им пука. Дори и ги питах ако и на тях им направят така дали ще им е приятно и едната ми вика да. Едното момиче поне се вразуми и искаше да си останем в добри отношения и да си кажем сбогом и че и тя не знае какво е станало че ме е намразила и аз се ядосах, защото няма как да е просто ей така и я блокирах, после тя ме нарича тъпа и аз се ядосах още повече и и писах да вървят и те и сестрите им по дяволите. Не съм такъв човек по принцип, но просто те ме направиха на нищо, подиграха се с мен... Не можеш просто така да зарежеш някого и да се подиграваш с него все едно е парцал. И те са хора. Но явно има и каменни хора... Иска ми се да им го върна някак... Съжалявам че стана малко дълга, но просто искам да знам вие какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 дни
hash: fcc4ebd056
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мисля, че това са детински неща и трябва малко да пораснеш!

Най-общо казно - правилото в такъв случай е: не се меси, не се тикай и не се натрапвай на други хора, когато виждаш, че си нежелана!

Иначе, аз разбирам какво е станало: те са били две близки приятелки, и когато ти се появяваш в началото от учтивост, не са ти отказали приятелството си.
Но после едната е взела да се дразни и да ревнува(така да се каже) и затова са те блокирали.

Виж сега, не е станало нещо чак толкова страшно! Вживота има много по-големи проблеми: има хора болни от неизлечими болети, инвалиди - без ръце и крака, страдащи много... Но те не се оплакват, а се борят и продължават напред!

Затова съветът ми е - не се занимавай повече с тях и не го преживявай толкова! Ще си намериш други, и то добри и истински приятелки! Животът е пред теб!

И още нежно важно: никога не отвръщай на злото със зло!
Знай, че злото се побеждава само с добро!
Това го казва Свети апостол Павел, велик християнски апостол!

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 39cb88e14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От "връщането" няма никаква полза. Нито ще се почувстваш по-добре, нито ще забравиш. Най-добре, спри да мислиш за лошите неща и се фокусирай върху нещо полезно. Отмъщението не е донесло нищо полезно на никого.
Иначе за отмъщение, имам една приятелка, която публикъваше секс обяви с телефонен номер на любовницата на мъжа си:) доколкото разбрах, ефекта е бил "задоволителен" :) :) :)

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: 0d62ffba00
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Има такива хора, всеки е попадал, игнорирай ги, лично аз не съм забелязала такъв тип да има възмездие за тях, по скоро ако контактуваш, ще ти е трудно от тях, да имаш як живот, освен да не общуваш, друго решение няма, търси си коректни хора, има такива, не трябва да ти пука, гледаи си щастието в живота и бъди добра версия на себе си, това е правилния път в живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: fee7529ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ужас, сънувснавм ти! И аз съм в подобно положение. Предателство, но с това момиче бях мнооого години приятелка. Но зависи на колко си, и от колко време се познавате. Ако си малка е нормално трудно да приемаш нещата, защото това са част от живота и има и по-лоши неща (не, че ти омаловажавам проблема). Ако си голяма, пак е тъпо, разбира се, но разбери ме.... Човек нито е нужно, нито трябва бих казала да отмъщава в почти всички ситуации, защото най-малкото, което е, си има карма! И не си го измислям. От личен опит, хората, които са ме наранявали, са им са случвали гадни неща и даже и веднъж абсолютно същото нещо. Казвам ти, няма смисъл от отмъщение, даже е възможно по-зле да стане за теб.
Бъди силна и намери нови, ИСТИНСКИ, Приятели, с главно "П"!

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: acf8c65dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най- добре ще е да не им отмъщаваш. Те изобщо не заслужават вниманието ти, недей да се тровиш с омраза и мисли за тях. Тези момичета явно така разсъждават и не искат да им се месиш, а пък са си го внушили и не искат да си променят мнението. Недей да търсиш причини, просто ги остави и покажи, че няма да падаш на тяхното ниво.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 дни
hash: f35c4baa6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще ти дам един пример от моя живот. В гимназията имах най-добра приятелка: Сияна. До безумие амбициозна. Тя беше приятелка там само с мен и още едно момиче. Аз бях по-комуникативна. С времето заформиха групичка, в която беше разбира се и моята най-добра приятелка. Наложи ми се да вляза в болница и да отсъствам. Отивам на училище и всички тези хора спряха да ми говорят, оставиха ме сама на чин. Преживях това много тежко, бях тотално сама. Доколкото разбрах, всичко е идвало от Сияна, но и моята класна, която незнайно защо настройваше ученици против мен имаше пръст. Веднъж класната ми каза пред всички, че не я харесвам, а аз й цитирах как е настройвала против мен. Веднъж майка ми ме чакаше пред училище и после й стана мъчно, че всички са слизали и са се смеели, а аз бях сама. На бала сама, тотално сама. Не мислех за отмъщение. Ще ти кажа сега какво стана с тези хора. Сияна скача от арабин на арабин, нещо като държанка 30 е. Другото момиче подобна история с мъжете. Третото след години ми каза, че съм била права за Сияна, предупредих я тогава. Но с нея не се сближих и след години, тогава тя си избра страна. Аз съм с мъж и дете и много щастлива. Сега тези думи на класната, тази несправедлива ситуация ми е като сън. А две години ме изолираха, защото въпросната Сияна е решила с интрига да не изрита от групичката, в която умирах за всеки и на всички се радвах. Не отмъщавай. Животът ще отмъсти вместо теб. Повярвай ми. Има една приказка, запомни я добре: Имай търпение труповете на враговете ти да минат по река Ганг пред теб. Животът ще отмъсти и ти ще разбереш, защото, момиче, лошите хора си намират майстора рано или късно. Но ти не бъди лоша като тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker