Какво бихте ме посъветвали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво бихте ме посъветвали?
преди: 11 месеца, 1 ден, прочетена 878 пъти
Здравейте, момче съм, приятелката ми ( не ми е гадже ) не намира никакво време за мен, постоянно ми казва, че е заета и не може да се виждаме. Няколко пъти обаче я видях с други хора, което означава, че или наистина не и се излиза с мен или просто си подрежда приоритетите. Тя ме попита какво се е случило с мен, защото аз спрях да комуникирам с нея както преди, но не виждам промяна в комуникацията и основно в нейното поведение. Наистина съм разочарован и нямам идея какво да правя. Дали е по-добре докато ми мине гневът да са ни по-студени отношенията или да се държа както преди? От една страна не искам да я изгубя като приятелка, но от друга я хванах много пъти да ме лъже и нямам идея дали е добре да имам такава приятелка до себе си. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 53c1923cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Щом веднъж те е излъгала и те пренебрегва по такъв инфантилен начин, ще го направи още много пъти. Затова те съветвам-да я зарежеш. Това, че те била питала, защо изведнъж си спрял да й пишеш, НЕ е от загриженост към теб, а защото има ОГРОМНО ЕГО. Иска й се да бъде търсена и т. н. Държи те, като резервен вариант, да си й подръка, когато тя има нужда или й е скучно.
Искрено те съветвам да я разкараш. За съжаление има много такива лицемерки и лицемери, като нея. Разбрала съм го по трудния начин и знам как се чувстваш в момента и колко се колебаеш, но бъди смел и действай-защити себе си, като й покажеш, че уважаваш себе си, разкрил си плоските й лъжи и няма да се оставиш в ролята на наивен глупак.
Виждала съм как действат такива лицемерни егоисти, като нея. Като ги търся-5 пари не дават и се правят на умрели или не разбрали, или много заети, а в същото време ги хващам в лъжа и то през цялото време! Когато, обаче замълча рязко и нито писма, нито съобщения, нито-нищо от моя страна, и ония веднага се задействат-да се обясняват, съжаляват, извиняват и после за ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ, като видят, че си им простил и пак наново почват с жалкото си лицемерно поведение!
Такива лицемери-ги използвам на макс-било то за финансова изгода или да им споделям, когато се чувствам зле-тоест като емоционални кошчета за боклук. Връщам им го и то без да се усетят и накрая, като ми писне играта на котка и мишка -просто ги разкарвам!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: c9f1bc81c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Комуникация! Просто седни и говори с нея, спокойно, и обясни нещата като хората. А за тва, че преди те е лъгала, не е добър знак. Имай си едно наум. Ако те разбере, и се промени, дай и шанс, но ако нищо не стане, и особено, ако те лъже - довиждане. Надали ти е толкова важна, а и да ти е, сигурно си имаш и други приятели и то момчета, просто със същия пол би трябвало по-добре да се разбираш, особено вие момчетата, там нямате драми попринцип. Просто приеми, че понякога и най-близките нараняват, не трябва да имаш очаквания за нищо и никого!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: f721454908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, момче, от написаното предполагам си малък още, в смисъл тинейджър. Защото си спомням, че тогава и аз започнах да се сблъсквам с това поведение на хората, което не разбирах, тъй като аз съм много верен приятел... или поне бях. Но, за съжаление, искам да ти кажа "добре дошъл в реалността".
Хората са интересчии, всеки подрежда приоритетите си според, това от което има нужда в момента. И аз преди много се сърдех, много се ядосвах, но с годините разбрах да не им обръщам толкова внимание, а просто да създам повече приятелства и вече да не ги определям като "най-добър приятел", а просто всички да са добри приятели. Когато имаш голям кръг от приятели, няма да ти прави толкова впечатление. Знам че в годините на тинейджърството приятелите изглеждат като най-важните хора, и те са важни определено, но с годините ще разбереш, че има и по-важни хора- семейството и половинката ти- само за тези хора трябва да ти пука, ако те лъжат.
Разбира се ако въпросния "приятел" лъже за важни и големи неща и те кара да се чувстваш зле, най-добре го разкарай, но това че не излезнала с теб, а с други хора, не е престъпление.
В тази ситуация, след като тя си прави планове с други хора, прави си и ти. Гледай себе си. Ако някой ден пак иска да излизате прецени, искаш ли или не и направи това, което ти чувстваш. Не върви след такива хора, да им се молиш за внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 5ede02f352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Като за начало момиче за приятел НЕ! Освен ако не ти пуска. Иначе си просто една бета, второстепенен герой в нейния живот, който е покрай нея, помага й с това-онова, с малката надеждица евентуално един ден да се случи нещо. А реално тя просто те използва като безплатна мъжка подкрепа, докато другите й порят задника един по един. Ако имаш поне малко мъжко себеуважение, прекрати всякакъв контакт с нея.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 849b278d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е токсичен човек. Оставяй я. Щом те е излъгала многократно и не и се излиза с теб - не я зослужаваш. Това е лично моето мнение.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0a9167cb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ключът в оправянето на взаимоотношенията е комуникацията. Виж се с нея или й се обади и поговорете за ситуацията без да се карате. Възможно е да е някакво недоразумение, няма как да го знаеш без да поговорите нормално. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker