Страх ме е да не го загубя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е да не го загубя
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 578 пъти
Здарвейте! Аз съм момиче и съм в 7-клас. Знам, че някои няма да ме разберат и ще ми кажат: Ти си седми клас, залагяй над учебниците, малка си още за момчета. Да, така е, прави сте. Но въпреки това се нуждая от разбирателство. Иначе защо ще си публикувам историята ей така.

Та да започваме. От началото на тази учебна година (тоест откакто станах 7-клас) се запознах с едно момче, което е 9-клас. Отначало го приемах просто за най-обикновен приятел, но.. Един ден малко след като се запознахме, аз го заговорих продължително, като той не сваляше очи от мен, докато му говорех (не ме гледаше особено влюбено, просто си гледаше най-обикновено, но не спря нито за миг докато му говоря, да ме гледа). Е, точно след този разговор се влюбих ужасно много в него. Днес след като вече почти свърши учелната година съм още по-влюбена в него, отколкото в началото. Ние поддържаме някакви контакти, говорим си веднъж - два пъти седмично по 5-10 мин, но въпреки това не сме особено близки. Просто приятели или дори бих казала добри познати. Та, мисълта ми е, че след 30 юни (тоест края на учебната година) може повече никога да не го видя, защото нашите искат да кандидатствам във възможно всички елитни гимназии (напълно разбираемо) и ми казаха, че в супер краен случай (тоест ако примерно не се представя добре на матурите или нещо такова) ще си остана в моето училище. И може би ще ми кажете :Е, добре бе, 21-век сме, вземи му телефона и да не ти пука! Да, прави сте. Но той си има гадже и не ми е удобно да му звъня, защото той излиза с гаджето си, не с мен(разбираемо). Пък и живее (но нарочно няма да казвам локации, все пак е защита на личните данни) много далече от моя квартал. И кой знае кога ще успеем да се видим, пък и си има гадже, с което излиза. Какво да правя? Само моля ви не ми казвайте да го забравя и тн, не мога, той е целият ми свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e8cb24afdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Щом има приятелка не се занимавай ще срещнеш в новото училище нови хора не ти трябва този! Особено пък сега края на годината

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: c5a5c3c757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Еми какво да ти кажем.... като си има гадже, НЕ пипаш! Смисъл вие дори не се познавате много добре, че да си луда по него. Реално, нямам право да те съдя, щото напълно те разбирам от тази гледна точка, но ако бъдем реалисти, ако не се познавате добре или почти, то няма как да го обичаш чак. За мен да си влюбен, означава да обичаш този човек. Ти просто си го харесваш, което пак е нещо, особено ако го познаваш, знам какво е (но с няколко разговора чак да си влюбена, няма как). Но ако не ти пука, че има гадже (макар, че е долно и ще ти се върне), поне заради него не прави нищо. Първо, че той ще те намрази, второ, ако го харесваш много, ще го "пуснеш". Явно нея я е избрал, все пак тя е първата, така да кажа.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 10e80a3bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не можеш да изгубиш нещо, което нямаш

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 5a8b0ff345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От авторката до номер 3:така е, не може да загубиш нещо, което нямаш. Но ти явно не разбираш, че човекът, в когото си влюбен, е всичко за теб, целият ти свят, смисълът на живота ти, причината, поради която живееш и без значение дали той те обича или мрази, ти винаги ще го обичаш и дори да го нямаш, ще те е страх, че можеш да го загубиш. Това е любовта :да загубиш нещо, което не притежаваш. Затова е толкова специална.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: b81ae525ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, е мила в гимназията и аз бях като теб падах си по човек от горния клас, с който нямах никакъв шанс. Размина ми след като той завърши няколко години по -късно се смеех на акъла и се чудех какво толкова съм му харесвала. Намери някое момче, което е свободно и няма приятелка този го забрави още повече пък сега когато приоритетът ти трябва да е да влезнеш в хубаво училище, където може и да срещнеш след време човекът за теб!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 6621eca2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Такива влюбвания преди гимназията и в гимназията изключително рядко прерастват в дългогодишна връзка и още по-малко в брак.
Никъде няма индикации, че той изобщо те харесва като същество от женски пол, подходяшо за бъдеща връзка. Освен това в момента е във връзка и вероятно и догодина ще бъде оак със същото момиче
Най-много да си провалиш шансовете за качествена гимназия от много мечтания. А ако останеш само заради него в същото училище, само ще гледаш след него и приятелката му, и ще въздишаш коки глупава си била.
Ако на някой му е писано да бъде с друг, никакви разстояния няма да попречат. Събитията така ще се подредят, че двамата да бъдат заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker