Нуждая се от помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нуждая се от помощ
преди: 10 месеца, 5 дни, прочетена 610 пъти
Здравейте! Пише момиче на 17 години. Имам огромен проблем със свръхчувствителността си, тъй като имах доста сериозни проблеми в личен план относно семейството, любовта и т. н. Постоянно имам мисли за самоубийство и съм стресирана, защото вече от 11 години имам само проблеми както вкъщи, така и извън вкъщи. Насъбра ми се прекалено много, дори не желая да давам подробности за това, което съм изживяла... Основните ми проблеми са със суицидните мисли, прекомерната чувствителност и това, че за разлика от преди, приемам всичко прекалено навътре и премислям неща, от които няма смисъл по 100 пъти... Чувствам се непосилна да направя каквото и да е, защото това се случва от много време, в тежка депресия съм от 3 години. Трудно ми е да се разсея от натрапчивите мисли. Благодаря предварително за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 0ad0a21353
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Авторке, здравей!

И аз съм много чувствителен, но с течение на времето се научих да го преодолявам!

Успях да го направя, когато достигнах до Бога, затова ще ти напиша малко за вярата в Бога.

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Виждам, че си още много млада, неориентирана и просто ти тежи, че си чувствитекна и самотна, и нямаш близък човек, с когото да споделяш и който да те разбира. Но това не е причина човек да се самоубива!
Всъщност причина човек да се самоубие - няма!

Защо?

Защото човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Ти си млада, здрава и права девойка! Нямаш причини да се отчайваш!
Знаеш ли, има хора в много по-тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост.

https://www. youtube. com/watch? v=29xuxhFueJg

Изгледай го непременно!

(Ако от връзката не се отваря, премахни интервалите в нея, защото сайтът ги добавя автоматично. Или напиши в търсачката на you tube "Форпост на български", каналът е Праволславна вяра. )

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.

Това е засега от мен. Пиши, ако имаш някакви въпроси!


Странник

 
  ...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: 5a6a4ef910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отиди на психолог. Той ще ти помогне най - добре.
Относно съвет - наслади се на нещата, които те радват и си мисли за красотата на живота. Помни - всичко се случва с причина! Пожелавам ти късмет и моля те, не се самоубивай, защото на тази пуста планета има поне 1 човек който си мисли за теб в момента и за който значиш много.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3568ec1c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Същата съм и аз! Не знам какво да ти кажа, няма да говоря общи и банални неща. Просто съм с теб, дори да не знам коя си! И аз съм си го мислила за такива неща, но това не е начина.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: d8e6a93d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря страшно много на всички! Какво да кажа, сякаш хората ме отбягват дори да се държа позитивно, определено няма с кого да споделя в този момент. Помагам на много хора, но когато става дума за обикновено излизане по приятелски или нещо от този сорт от толкова много хора, които познавам, никой не се вясва.. и така се чувствам антипатична на другите... Посещавам психолог всяка седмица, но няма особен резултат, все пак трябва и воля. Надявам се с времето мисленето ми да се промени...

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 3568ec1c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 4 към авторката:
Виж, ако искаш може да се запознаем, да разменим социална мрежа. Примерно под наква песен в YouTube напиши си Инстаграма и така ще се намерим. Модераторите няма да позволят тук да споделяш такава информация и затова. Само ако искаш, предложих го, защото те разбирам. И знам, че съм малко малка, но добре се разбирам и с по-големи.
Момиче, 14 (почти 15)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker