Родителите ми не са съгласни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми не са съгласни
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 820 пъти
Здравейте, момиче на 15 години съм от 3 месеца имам връзка с момче с една година по-голямо от мен. Проблема е че се запознахме в социалните мрежи и сме се виждали, но родителите ми не одобряват такъв тип запознанство. И другото което е той е от ромски произход. Но според мен не е важно цвета на кожата и етноса. И не знам какво да правя защото го обичам. Моля някой за съвет. Предварително благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 452fef8ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Прекрати веднага тази връзка. Родителите ти са прави и прекалено токерантни, а трябва да те опердашат и да те накажат.
Не става дума за цвят на кожата, а за манталитет. Мургави има сред всички южни народи, но с лилави венци са само от този етнос. По това се познават. Ако искаш, да те изнасили цялата му рода, ходи си с него. А и полови предаваните болести сред тях си ги носят още от самото раждане.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 3038e72881
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Малко ти е бил боят, пикла на 15г., какво гадже, какви 5 лева, а пък и циганин, ти да видиш!!!! Я си сядай на Д то, и почвай да четеш книгите по списъка за лятото, че като ви знам вашето поколение с речников запас от 23 думи, само си за гадже...

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 5fa8b7ff6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знаеш какво да правиш, защото го обичаш, макар да е от ромски произход. За теб не важи цвета на кожата и етноса. За тези 3 месеца колко пъти правихте секс? Ами ако забременееш от него и родиш дете с неговия цвят на кожата и с цигански нрави в поведението на детето ти като порасне, как ще се чувстваш тогава. Или и това няма никакво значение.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 6852a30533
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Е, остава и да са съгласни!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 150a73ee23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Чудя се как е възможно да не се зарадват на това да им доведеш циганин!? !
Родителите ти момиче са наясно с манталитета на ромските общества, ромските момчета ще чукнат българка и без да знаеш родителите му ще му вземат за жена ромка в дома си и ще го накарат да се ожени за нея, а ти колкото и да се обичате няма да го имаш. Ромските момчета в крайна сметка винаги слушат роднините си, защото са зависими от това тяхното общество да ги приеме. Той знае че ако има дългогодишна връзка с теб той ще бъде отхвърлен от ромското общество и от роднините си и в същото време няма да бъде приет в българско общество, а от бебе е свикнал да е част от голяма общност и не може дълго да живее без да е приобщен към общност, затова ще се примири пред исканията на роднините си.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 6276abf319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Как така ще ти забраняват... опитай да им обясниш, че го обичаш и той теб, съответно нищо лошо не може да ти направи човека. За този тип запознанство... странно е, но защо не? Моите родители са се запознали по интернет, не намирам нищо лошо в това. Ноо най - важното - обасни им бе момиче!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 90eec93c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Докато не каза, че е от ромски произход всичко добре ама това... разкарвай мангустата, нищо добро няма да излезе от него, най-много да те забремени, те за презервативи не са чували..

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 0541eb8b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Големи сте расисти всички в коментарите... познавам интелигентни, възпитани и чисти хора от ромски произход, които цял живот са живеели сред българи, идват от семейства на образовани хора и те самите са такива. Бащата е лекар, майката е учителка, големият син от скоро е женен за италянка, с която развиват собствен бизнес с италянска кухня, а малкият е програмист. По какво етноса ги прави по-малко хора от мен и вас? Ако момчето на авторката не е от циганската махала и не притежава типичните разбирания и простота на циганите, не виждам абсолютно никакъв проблем да са приятели/гаджета. Разбира се авторке, винаги трябва да имаш едно на ум - проучи от къде идва това момче, какви са родителите му, образовани ли са, държат ли на чистотата, виж къщата им. Ако е от простовато семейство с разбирания, че на 18г. вече трябва да имат внуче, говорят цигански и не са завършили дори средно образование, бягай далече. Гледай родителите - те са най-важният фактор в случая.

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: f3785034a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 8 - това, че ти познаваш тоя и оня, по никакъв начин не променя реалността, а именно, че 95% са крадливи, нагли, лъжливи, неплащащи сметки/данъци, недопринасящи с нищо на обществото, размножаващи се като хлебарки с по 100 деца и живеещи на гърба на данъкоплатците.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 150a73ee23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До 8 Няма как да сме расисти, защото циганите и ние сме от европеидна раса! Расист се казва на човек който хули или принизява различна от неговата собствена раса!!!
Но пък ти дискриминираш циганите според местоживеене, образование, език и т. н. имат пълно основание да те съдят за дискриминация!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: aa7b3e42d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дори няма да пиша мнение, номер 8 си каза всичко, точно и ясно! Адмирации!

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 7e82c2f3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Виж, ти имаш 2 проблема. Първо на 15 трябва да наблегнеш на ученето, а не на мотането с момчета и второ произходът на въпросния ти приятел.
Никой родител няма да е щастлив ако 15 годишната му дъщеря вместо да учи, спи с момчета, да не говорим, че на тази възраст често се прави и необезопасен секс и става една... с две думи вашите не искат да те видят бременна на 16, без образование и без шансове за добър живот.
Второ, произходът му. Да, самият той може е да е свестен, но семейството му да не е и както ти обясниха и преди мен, при тях желанието на родата е по-важно от личните цели и мечти, т. е. ако го натиснат да краде, ще ходи и ще краде с останалите, ако го накарат да се ожени за 12 годишна, ще се ожени и т. н., да не говорим, че при тях и образованието не е на почит, та най-вероятно докато ти си на училище, той ходи и се занимава в дребни кражби и далавери. Казах ти, дори и да не му харесва, той е длъжен да го прави, защото родът му е решил така.
Така, че добре си помисли дали искаш връзка с такъв човек.
Може да е страхотен като човек, но с кофти роднини и рано или късно ще стане като тях.
На твое място бих послушала вашите, за тях поне е сигурно, че ти мислят доброто, дори и когато изглежда, че те нараняват и не си съгласна с решенията им.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: ca38c24aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами донякъде разбирам родителите ти, но все пак не можем да слагаме всички роми под общ знаменател. Все пак има много българи, които са боклуци и има и роми, които са нормални (особено ако имат престижна професия). Според мен ако толкова много го обичаш, се бори за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker