Омръзна ми от обиди, че съм грозна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми от обиди, че съм грозна!
преди: 11 месеца, 22 дни, прочетена 1286 пъти
Здравейте. Момиче съм на 14 г. и съм в осми клас. Въпреки че се мисля за хубава и симпатична, още от детската градина ме обиждат, че съм грозна. И не го правят само момчетата, но и момичетата. Имам чувството, че те искат да ми разклатят самочувствието и донякъде го постигат, защото вече и аз отчасти започвам да се мисля за грозна и дори понякога се късам от рев.
За момчетата... ами обръщат ми внимание, но 99% от тях са много грозни, пъпчиви, с плашещи физиономии, а ако все пак са симпатични, се оказва по-късно, че са пушачи или наркомани, а аз категорично не искам да ходя с такива.
Отскоро започнах да си изправям косата, да се гримирам и да се обличам с топове и широки дънки, обаче това пък предизвика караници с баща ми. (дори снощи, когато се бях облякла така, той ми каза, че с това облекло приличам на някое долнопробно курвище и между другото, още сме скарани)
Не мога да разбера - наистина ли съм грозна или ми го казват от завист? Косата ми е кестенява и средно дълга, очите ми са кафеви, не мога да разбера кое ми е грозното.. Моля за мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 56bfc65269
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Красотата е много относително нещо - за едни ще си грозна, за други ще си красива.
Грима, изправената коса или скъпите дрехи ги забелязват само другите жени - на мъжете, тези неща не ни влияят.
Иначе на 14... докато станеш на 20 ще се промениш много. Гледай да не надебеляваш, това ти гарантира, че ще имаш достатъчно мъже, котио да те намират за красива.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 52f8018ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не се тормози с глупости, докато си млада си хубава по презумпция - имаш здрава коса, опъната кожа и прочие. Мисли по подобни теми, когато остарееш и трябва да се поддържаш, а сега се занимавай с училище, а не да се гримираш, защото така наистина ще се състариш от химикалите в козметиката.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: bae2aaa493
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Надявай се да си такава, имаш период 14-18 години, когато ще се оформиш като жена. Значи, от старите класове, ВСИЧКИ, които бяха грозни като малки станаха уникални красавици. Красивите момичета като чели бяха го взели за даденост и не се поддържаха толкова, не спортуваха, взеха да ползват тежки гримове от малки, ядоха простотии и станаха много зле. Знаеш ли колко ни е яд с аверите, че ни мразят заради това, че не ги бръснехме за сливи като малки, а сега са Богини. Така че всичко ще е 6.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 9064060e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Честно казано само едно нещо не ми хареса - какво значи обръщат ти внимание само грозни, пъпчиви и т. н. Никой не е виновен, че има акне например. Не съди толкова сурово, за да не те съдят и теб толкова сурово. Ти се обиждаш, ако някой направи коментар за теб, но ти се замисли ти като говориш така за тях дали и ти не им сриваш самочувствието? Другото - точно тези като ги удари пубертета ще станат много по-атрактивни.
Относно коментарите по твои адрес - не обръщай внимание. Особено момичетата са много завистливи. Момчетата може просто да се закачат. Не ти е нужен грим, защото съм сигурна, че и без него си прекрасна. Просто, ако искаш теб да не те съдят и ти не съди. А и все пак всеки има различен вкус, но това не означава, че нещо като не ни харесва ще обиждаме човека. Външният вид се променя, но характера си остава. И в един момент ще видиш, че второто ще стане много по-важно от първото.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: d06505dde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ми прав е баща ти, кво му се сърдиш? Ти ако наистина беше хубава и симпатична, нямаше сама да се хвалиш още в началото на историята.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 798d34b630
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В момента е модерно момичетата да носят широки дънки. Явно бащати не знае тази мода. Ако ти харесва да носиш широки дънки ги носи, но ако го правиш само заради модата няма смисъл.
Времето се стопли и е нормалон да носиш топове.
На тези години можеш и без грим понеже си млада. Една учителка си спомням че казваше на момичета аз съм възрастна и затова нося грим ама младите момичета нямат нужда от грим.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: d27fadda38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей, бих те посъветвала да поговориш или с някой преподавател, или с родител, за да поискаш съвет. Но попринцип не трябва да слушаш и да обръщаш внимание на нападките на съучениците ти. Те го правят от завист. Просто си нямат друга работа. Все пак ако искаш сподели на някой, за да се почувстваш по-добре. Надявам се да съм помогнала.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: b09138f856
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не ги слушай, хората така говорят от завист или комплекси.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 65bfdfaefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Важното е ти да се харесваш. Другия път кажи, ми не може всички да сме хубави като теб и почни да се смееш.
Грозните хора виждат всичко грозно.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 9412c52eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   не си грозна, те да грозните

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 3a621d4649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не обръщаи внимание на такива хора, няма смисъл, да не ти пука, гледаи си щастието в живота, намери си хоби, там ще има хора с които да общуваш, работа, квартира, гадже, живеи си живота.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 02a69d40ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторке, буквално с мен сега е същата ситуация! И аз съм на 14 години, но все още 7-ми клас и от скоро започнах да се гримирам. Спокойно, ако твоят баща ти е казал "долнопробно курвище", на мен днес моят ми каза, че приличам на "проститутка", само защото съм се гримирала "силно". Каза ми, че съм се правела на по-голяма от колкото съм, че не ми отивало и т. н. Сега въобще не му говоря и все още сме скарани. А това относно обиждането, че си "грозна" е просто завист, която момичетата изпитват към теб. Избиват комплекси и се опитват да втълпяват кусури на по-красивите от тях, че са грозни. Аз например смених две училища, защото в първото непрекъснато бях обиждана от всеки. Когато бях в старото си училище не си изправях косата с преса и ми стоеше бухнала и гъста, а момчетата злобееха, защото те имаха по три косъма на кръсти непрекъснато ми втълпяваха идеята, че косата ми е "грозна", че прилича на "метла" и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: 4260c2d776
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами ще ти кажа един цитат, който ако си поне средноинтеригентна, би трябвало да го разбреш:Най-същественото е невидимо за очите. Истински се вижда със сърцето.

 
  ...
преди: 11 месеца, 22 дни
hash: b0968eff21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Красотата е до време, после трябва акъл. Ако имаш само визия, но нямаш мозък няма как хората да те харесват дори и да си хубав. Спрямо това, където те обиждат ако се държиш надуто и надменно няма как да не апатичен на хората. Ако пък не си значи може и от злоба да го правят. Но пак ще го кажа, че ако нямаш поне малко мозъчен багаж ако ще и Мерилин Монро да си никой няма да те вземе на сериозно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 3d9a7e1f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз бях грозно дете, но се промених като жена. Не можех да повярвам, когато видях как един съученик, който ме обиждаше, че съм грозна, 20 години по-късно, на срещата с класа, ме сваляше. Естествено, изобщо не му обърнах внимание. Няма как да се изтрият тези спомени, но пък ме научиха да вниквам в душата на човек, да съдя по делата, а не по външността. Научиха ме да се грижа за себе си, да се гримирам добре.
Имам колежки, които видно някога са били красавици. Идват на работа без грим, без дори червило, а гледката 45 жена да дойде от кревата на работа никак не е приятна.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 5258cfd77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До АВТОРКАТА, мило момиче не се депресирай, не сте грозна, аз бях грозен, пъпчив като корнишон. Започнах да тренирам джудо 9-ти клас, защото тогава още там нямаше момичета, та да не гледат колко съм отвратителен. Иначе бях отличник в една елитна столична гимназия, и така влезнах в казармата, първоначално в НШЗО, а след полагаемият отпуск, в един парашутно-десантен батальон далече но изток. Не бях целувал момиче до лятото преди влизането ми в казармата. Тогава за пръв път целунах момиче, или по-точно то ме целуна, защото къде такава смелост в мен. Момичетата от нашето поколения бяха недостижима цел, а ние в емоционален план не бяхме на тяхното ниво. В казармата тежки, даже много тежки натоварвания, различни видове подготовка: физическа, огнева, тактическа, специална, политическа и т. н. Наблягаше се на бойно приложни техники от бойното самбо, имаше облазване с танкове, лежиш в плитко окопче, не повече от 30см дълбочина, а веригите на танка от двете страни на окопчето, над главата грохот, ако не дай си да кихне механик -водача и дръпне лостовете от момчето в окопчето ще остане само нещо кърваво, хвърляне на гранати РГ-42 от открита позиция, , скачаш ледените води на мизерно микроязовирче, , изобщо красота. Най-приятното беше даването на кръв, млади мед. сестри, млади лекарки е вярно по-големи с по 5-10 години от нас, но пък дават три дни отпуск, шоколади и т. н. Всички давахме с удоволствие, само застъпелият и застъпващият наряд не дават. Щастливи бяха тези поделения, които имаха шефство с някой ТОХ/техникум по обществено хранене/, там учеха предимно момичета и правеха за войниците чудни, кексове, баници, сладки и други вкусотии. А след две години наставаше уволнение, следване, бригади, купони, момичета и нещата си идваха на мястото. Та така живеехме и както се вижда оцелявахме. В училище имаше предмет НВО, което в десети клас завършваше с половин-месечен лагер. Имаше стрелба с калашников, а на момичетата им харесваше, а вечерно време имаше дискотека. Ние офицерите гледахме дисциплината да се спазва, а аз се грижех за "моят" взвод от момичета да не стане някоя беля. Все пак момичета са нежни същества, майната им на момчетата, да се оправят. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 55cd7f7f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   След буря идва слънце :)

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 08450e9aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много правилно номер 18.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: db2d02d298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От завист е, със сигурност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker