Нямам приятели с които да излизам лятото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели с които да излизам лятото
преди: 11 месеца, 18 дни, прочетена 1031 пъти
Здравейте, сега завършвам 9 клас, но нямам с кой да излизам лятото и не знам какво да правя. Аз имам приятели в гимназията, но с тях не излизам никъде, а с тези от старото училище не поддържам контакт. Сега ми става много тъпо като се сетя, че пак ще стоя по цял ден у нас. Аз обаче питам защото искам да разбера, какво правят другите хора на моята възраст лятото. И те ли стоят по цял ден лятото у тях или само аз съм така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 38c1d471c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Евала, да бях сега на твое място. Искаш ли да ти кажа какво можеш да правиш - трениране и учене всеки ден на 100%!!! Опитвай спортове и учи различни неща, намери своето, сега му е времето, когато никой с нищо не те притиска. Пробвай програмиране, пробвай дизайн, рисуване, каквото ти щукне. Пробвай футбол, фитнес, кик-бокс, плуване. EXPLORE

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 41c28a39f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Има летни курсове за твоята възраст. Не само учене, а планинарство, пещери, разходки, спортове, готварство, занаяти. И компания можеш да си намериш така, и да научиш нещо ново. Ако си в София имаш много избор. По малките градчета не знам как е.

И ЧЕТИ ЧЕТИ ЧЕТИ!!! Това е най-важното!

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: e99ff6d803
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Може и сам да излизаш понякога.
Можеш да излизаш и с приятелите ти от гимназията - пишеш им да с предложение да излезете.
Също отиди през ваканцияа на село и море.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 4958f3128f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз като теб няма с кого да излизам през лятото, но не съм точно на твоята възраст. Номер 1 е прав. Можиш да използваш свободното си време за да научиш нови умения и да се усъвършенстваш, ако обаче точно искаш да излизаш да излизаш с приятели може да опиташ да се сближиш повече с приятелите от гимназията си или да тръгнеш на някакви дейности където можеш да се запознаеш с нови хора.

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: f848e2cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не си осмисляй живота с присъствието на приятели. Приятелството е хубаво, но често е нетрайно и променливо. На масата в кръчма всички сме приятели, но за важните неща в живота човек трябва да може да се оправя сам.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 5d7732390a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това, че не излизаш, не означава, че не можеш да си намериш приятели. Все ще има някой на твоята възраст, в квартала, а и лятото е за това да излизаш. Също съм напълно съгласен, че би могъл да си намериш някое хоби. Отиди на басейн, играй на компютъра, купи си колело, а може и на старо. А и сега са ви най-хубавите години приятел. Пожелавам ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 0665fda671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Да ти кажа и аз съм така. Аз също завършвам 9 клас и имам само 3, 4 приятели, с които да излизам. Не знам от кой град си, ако си от моят можем да излезем заедно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: f1a08379af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Лятото на 9 клас някъде по това време ми писна да лежа и играя на компютъра и взех да тренирам активно. Сприятелихме се с доста момчета и после бяхме неразделни дълги години, докато не се разпръснахме по света. Освен че тренирахме здраво, правихме и луди купони с много алкохол и момичета. Изобщо животът тръгна в съвсем нова светлина. Аз бях много срамежлив, но като си пийна се отпусках и хората много ме харесваха такъв какъвто съм. След време разбрах, че няма нужда да пия за да съм себе си и да се забавлявам.
Просто излизайте и създавайте познати, пък след време ще си проличи дали имате приятели сред тях.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 97a6ae1a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм по-голяма от теб, но когато бях на твоята възраст бях в подобна ситуация. Всички мои познати, приятели с които съм общувала в училище или бяха извън града, на почивка или си измисляха оправдания, не ме търсиха и така аз почти цялото лято си го изкарах сама. Кофти е, знам, но не трябва да се отчайваш, защото от този период, в който си сама можеш да извлечеш много позитиви. Аз тогава лесно го преживях, започнах да излизам сама( при положение, че до преди това смятах, че това е много срамно да излизаш сам, а изобщо не е така) да се разхождам, да обръщам повече внимание на себе си. Даже започнах да се интересувам от неща, които преди това изобщо не ме вълнуваха, четох книги, обогатявах речника и общата си култура, рисувах. Накратко стигнах до някакво самоосъзнаване на ранна възраст, осъзнах че мога да се чувствам добре и пак да ми е забавно, дори когато съм сама. И онези глупави мисли в главата ми ( Оо, сега какво ще си кажат хората за мен, тази е луда, как може да излиза сама навън, как може да седне на кафе сама), хахах да наистина това беше много глупаво, но го израснах и помня, че когато се върнах септември месец на училище забелязах колко много съм се променила за този кратък период от време. Определено се отличавах от съучениците си с мисленето, възприятията, интересите и това, , израстване’’ продължи и след това и на тази възраст 15, 16 аз бях много по- напред със знания и умения спрямо моите връстници. Този период определено ми помогна и ме промени. Благодарна съм, че стана точно така. Навярно в началото бях тъжна, чувствах се самотна, но след това извлякох толкова много ползи от този период. Както се казва всяко зло, за добро:) Така че горе главата, може да взаимстваш от мен. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 11ce1b44ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   След като разбрах че са фалшиви, мислят ми злото и говорят лошо за мен вече и аз нямам. Спрях контакт с тези лицемери, не са ми нужни

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker