Какво не е наред с мен, защо съм различна? - social anxiety, липса на приятели, разбиране и любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво не е наред с мен, защо съм различна? - social anxiety, липса на приятели, разбиране и любов
преди: 10 месеца, 16 дни, прочетена 769 пъти
Здравейте! Преди да започна, искам да кажа, че ще съм изключително благодарна на всеки, който ми отговори, защото наистина имам нужда от съвет, за да мога да поправя живота си и сложа едно ново начало!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 04d6abaf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Жалко, че няма как да се свържа с теб през този сайт, и аз съм по абсолютно същия начин и те разбирам прекрасно. Май е крайно време модераторите в този сайт да измислят някаква алтернатива за свързване по между ни, мисля че ще има голяма полза за много хора.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 43854c5ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тук ще ти кажа нещо много основно за приятелите, за тийнейджърите те са много важни, защото валидират чувството им за приобщеност и обич, които не винаги могат да имат в семействата по ред причини.... Спомняйки си за моето тийнейджърство у най-харесваните тогава, без значение дали успяха в живота или не (посегнаха към наркотици), обедини ги това, че придобиха самочувствие. И е много важно да имаш приятели, да се валидират и излизаш, защото термините, които използваш в заглавието си, ако са верни в живота ти и продължават години наред липсата на любов, водят до психическо заболяване, рано или късно, казвам го сериозно. И в този ред на мисли никога като юноши не позволявайте да ви изтикват в ъгъла фалшиви приятели, да ви се подиграват и вие да седите и търпите, защото с това се свиква: свиквате в училище, утре в работата и любовта, ставате жертва на емоционално насилие от свикване и свикване. Другото: има едни определени типажи, които много обичат конфликтите, саможиви, саможиви си остават и след 40 . Не може винаги да си конфликтен. Общуването до една известна степен е и премълчаване, крачка назад или други (и за тийнейджъри говоря), видят се с хора, говорят само за себе си, не се сещат другия дори да го попитат просто така как е. А ако виждаш, че в определена група те изолират, говорят си все те, умишлено не те канят по рождени дни, срещи, да, по-добре е да си сам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: d5aeba8988
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Просто чети повече не ти трябва никой

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 9c30849488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еднозначно липса на самочувствие
Работи върху върху това

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 39469e5026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен от написаното от авторката мнение е трудно, да се определи причината поради която авторката няма приятели.
Рано или късно приятели се намират, но понякоа те използват и стават само за ходене по заведения и губене на време.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 65f7e3a0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ‼
Здравейте! Аз съм авторката. Не знам защо, но явно от сайта не са одобрили цялата ми история и са публикували само част от нея, а това далеч не е всичко, затова ако ви интересува да я прочетете, ще я кача тук като коментар. Благодаря!

Преди да започна, искам да кажа, че ще съм изключително благодарна на всеки, който ми отговори, защото наистина имам нужда от съвет, за да мога да поправя живота си и сложа едно ново начало!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: f1c4bb94a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз съм така мъж на 23, нямам никакви приятели. Имах в гимназията и след гимназията пътищата ни се разделиха. В унито съм задочно и пак не успях да завържа никакви приятелства. Ходя си на море сам, по дискотеки също, това не ме кара да се депресирам, изкарвам си супер. Явно трябва да има и такива като нас вълци единаци...

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: ac1c074a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Темперамент и кофти семейство (отчасти ген, отчасти околна среда), това са основните причини. Тези типове сме по-податливи да се сближаваме с по-"силни" характери и да ни казват какво да правим. Моят съвет е да НЕ се оставяш да те мачкат и да ти казват как да живееш, какво да харесваш и т. н. в стил "спри да харесваш това, което аз не харесвам" или "прави това, което аз правя", "гладна си, яж, щото аз съм гладен" и т. н. Сигурно подобно отношение ти е познато. За твое успокоение ще ти кажа, че социалната фобия се лекува успешно, просто трябва да се изложиш на ситуации, в които не ти е комфортно (и да искаш и да не искаш, животът ще те постави в такива) и с времето ще си припомниш, че на никой не му пука особено за теб, и че никой не ти помни провалите или пък те съди толкова много. Всеки е самовглъбен в собствените си проблеми. Доста ще ти олекне и да си намериш група от хора, които да се отнасят към теб с разбиране, и да покажеш малко уязвимост. На мен това лично ми помогна страшно много. Стоиш далече от нарцисисти, надменни хора, такива, които гледат да те смачкат и сринат. И се сближаваш с хора, които искат да те изградят и да ти помогнат. Това е, не е сложно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker