Тормозя я, за да не загубя приятелките си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормозя я, за да не загубя приятелките си
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3366 пъти
Вече съм в ново училище с нов клас с много печени хора. Ходя с едни от най-известните и така искам да си остане, затова непрекъснато дразня тези, които не са като нас, т.е. не се обличат по-добре, мислят само за ученето и т.н.

От скоро тормозя едно момиче като я обиждам, повярвайте ми въобще не ми е приятно да споделям тези неща в този сайт, защото съм сигурна, че сега ще ме нападнете, но го правя единствено, за да не загубя приятелките си, които са на по-горно ниво, винаги се обличат яко, печени са, всички тичат след тях и т.н.
Наистина не искам да се държа така с тези момичета, нищо не са ми направили ..

Всичко започна, когато една от най-известните в класа започна да се закача с едно от тихичките момичета. На мен непрекъснато ми повтаряше колко я мрази, колко я ненавижда и т.н. и аз за да й се харесам повече започнах да тъпча момичето. ;х
Наистина въобще не ми е приятно, но просто не искам да остана без приятели.
Не искам съвети, просто исках да споделя какво чудовище съм всъщност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0a60bdbe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, в чудовище си се превърнала... Заради такива „известни“ ми се провалиха 3 години от живота. От 5 клас до 7 включително бях пребивана всеки ден /от момчета/ обиждана и мразена от целият клас. Точно такива „ивестни“ наговориха останалата част от класа срещу мен, защото не исах да бъда тъпа и пропаднала кто тях.

В 6 клас, тези същите момичета пропушиха, въобще се повалиха. Аз избрах да не дружа с тях и сега ме приеха в хубава гимназия, докато те отидоха в едно от най-долнопробните училища, класът ми също е по-добър /да чукна на дърво/.

Но, ужасно е три години някакви лайна да ти разбиват психиката. От такива „известни“ момичета, за които говориш нищо не става.
И внимавай, защото всичко се връща. Ако не на теб, на твоето дете. Никой няма право да тормози друг. Не го прави! Страшно глупво постъпваш.. това, че се обличат хубаво не означава, че са на по-горно ниво.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0f08d0bd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами добре, че го осъзнаваш. Без да те нападам, само ще те посъветвам да престанеш. Всичко се връща на този свят. Това не те прави по-готина, повярвай ми.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e84c162a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пикла!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a050419d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аман от глупави и "безгръбначни" хора ...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ffc6936f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   О, боже... били на по-горно ниво викаш???? Хора, като "приятелките" ти са най-големите боклуци и на по- ниско ниво от тях не е никой. И какво значение има кой как се облича? Като се обличат като кифли, значи са нещо повече ли? Ами, точно обратното. На такива пикли всички им се смеят зад гърба, а те се мислят за най-яките. Не осъзнават колко жалки и злобни са. Такова нещо само в България има. Злоба, завист и пак злоба. Ето това са твоите "приятелки". И със сигурност и тебе те плюят зад гърба ти. Щом искаш да си бъдеща кифла, стой си при тях и унижавай НОРМАЛНИТЕ хора.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f26f00c724
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не знам какво е твойто училище и какво е ващо поколение. Аз съм на 20 - завършила съм гимназия преди 2 години - демек не е като да е минало много време откакто не съм била в училище. И при нас е имало подигравки, ама чак такова делене на готини и смотани не е имало - това ми звучи като тея американски сериали тип клюкарката и тн. дето са за яките момичета, които тероризират и се подиграват на слабите.

По мое време чак такова нещо не е имало - пък и на всичкото отгоре е хипер тъпа теорията ти. Дори по бих разбрала да им се подиграваш, защото теб те дразнят - ама да го направиш един вид, за да се подмажеш на някого и да направиш кеф на някого ми звучи много слабохарактерно и много комплексирано.
За мен трябва да преосмислиш поведението и ценностите си.
Ана

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 058da2a0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам един въпрос и една поправка: Въпросът е: ако момичето ти каже, че за да ? се харесаш трябва да изпиеш бутилка водка, да се натъпчеш с хероин и да скочиш от 9 етаж, ще го направиш ли?
А колкото до поправката: ти не си чудовище, а безгръбначно малко мекотело без собствено мнение.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 247e711898
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И наричаш това приятелство?! Мила, всичко се връща един ден. Когато животът или определен човек започне да те тъпче, макар и след време си спомни за това момиче! Запомни го!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9c9e3d6404
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти ако имаш малко акъл, ще се сетиш, че тези готини, печени, известни и както там ги наричаш, НЕ са ти истински приятелки!

Останах с впечатлението, че не си чак такава отрепка, щом те гложди нещо отвътре, и то до такава степен, че да го споделиш тук. Значи все пак имаш някаква съвест, и надявам се, поне малко мозък. Ако е така, махай се от тези отрепки!!!

Сега може да ти се струва, че не е нещо особено това, което го правите, но отношението към хората си остава, един ден, когато се сблъскаш с живота, няма да можеш да се справиш, точно защото тези овци ще са ти промили мозъка и ще са ти изкривили начина на мислене.
Но все пак животът и решенията за него са си твои. Мисли си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2b41236eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Змачи все пак не ти е приятно.. Ако човек не бъде себе си никога няма да бъде истински щастлив. И ако си мислиш, че това е всичко ''репутацията''... Ще разбереш как стоят нещата в бъдеще и ще съжаляваш. Един вид хората около теб са с теб, защото се правиш на такава каквато не си. Ще дойде и момент в който ще останеш и без тези хора...

От: happy

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0d18576ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Прави си сметка каква си ти самата, щом искаш да се харесаш на хора като тях.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e0dfb982db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не те ли е срам? Заради такива като теб и приятелките ти пострадах много. Нямаш ли собствено мнение? По-добре да ги загубиш, отколокто да дразниш невинни хора.

Освен това жестоко се лъжеш, ако мислиш, че са по-нисши. Това, че някой е по-различен не означава, че той е по-долна марка. Вие като сте кифли не означава, че всички трябва да са такива. За съжаление обаче кифлите са повече. Аз затова досега съм нямал приятелка, защото търся скромни и свестни момичета, а такива са малко. Дано да ви се върне та да разберете как са се чувствали тихите момичета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 304c141183
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Запомни добре тези, на които се подиграваш в момента. Някой ден ще им викаш "Шефе"... Или ще им се молиш за работа :))
А и слушай Who's laughing now на Jessie J.
Момиче на 15, което се облича добре, въпреки че това няма значение.. и не понася пикли като теб(;

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0b3675e496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мило момиче, благодаря ти, че направи деня ми забавен с простотията си. Е хора, ама нали се сещате че като зареже "приятелките" си, тя ще се превърне в новата им жертва и ще трябва да стои с НОРМАЛНИТЕ, умни и ученолюбиви деца, които обаче са и под нивото.. не мисля че ще го понесе..

Стой си с мърлите и в 12 клас като осъзнаеш, че си пълен боклук, пиещ и дрогиращ се ( но все пак "готин" ) ще е прекалено късно. Знаеш ли какво стана със най-голямата звезда в моето училище? Дори не завърши средно и сега танцува по клубове.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 48c4a6c824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Мисля точоно обратното, даваш на това момиче шанс да се научи как да се справя в живота с такива като теб. Ако днес някой го предпазва от такива като теб утре, в живота, на работното място, кой ще го предпазва от интригантки и обиждащи го, по добре като малка да се научи как да се справя ако трябва и на бой да скочи.

Не се кори, точно училището е мястото където човек се подготвя за живота. в живота е важно не само да си знаеш историята, географията а да знаеш да се отбраняваш от нападатели, да знаеш как да се държиш в обществото а вие сте нейното общество, Утре такива като теб ще й бъдат колежки, вярно, че няма да я удрят с учебника, но ще се държат гадно и ако тя не знае как да се справи тогава ще изпада в такива депресии че не ми се мисли, ще напуска работните места едно след друго в търсене на място без хора като теб а те са навсякъде.

Никъде няма да я приемат като у дома с прегръдка и съчувствие навсякъде ще изискват от нея да се справи не само с работата а и с колектива да е в добри отношения.
Затова продължавай да й "помагаш" дано поне един човек спасиш от червеьоподобно съществуване.

Не се чувствай виновна, че тя се гърчи родителите й са виновни, че са я предпазвали до сега. Хората ще кажат "вярвай в доброто" "дръж се добре" а самите те се надпреварват хапейки съперника такъв е живота свиквай.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: efb0b88b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   На вас вече само кой колко пари има- това ви е в главата на тази възраст. Тези мацки изобщо не са ти приятелки. И аз едно време бях така, но си осъзнах грешката. Разбрах, че тези с които аз бях не са ми били никакви приятелки. А колкото до това, че се смеете на тези които постоянно учат- те не са виновни, че искат и ЩЕ преуспеят в живота.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 47df0a0815
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   А не си ли си помислила как се чувства онова момиче което си обиждала само заради някакви пикли и боклуци. Горката, ти си отвратителна ако искаш да си намериш приятели това не е начина и щом за да си приятелка с тях трябва да обиждаш момичето и други такива това не са твоите хора!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f87793c849
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   На по-горно ниво, но по простотии! За какво тормозите тези момичета.. замисляла ли си се малко с тази "умна главица", че те може би нямат пари за по-хубави дрехи? Или не.. на теб ти пука само за тези твои пропаднали приятелки и се опитваш да бъдеш като тях.. аман от пикли! Просто се постави за малко на тяхно място.. не си ги опознала какви са а тръгваш да се заяждаш.. един от нашия клас е като приятелките ти.. постоянно ми казва че съм беднячка, че съм ровила в казаните, че съм грозна, тъпа, че нямам един лев в джоба (и нито едно не е вярно)както и ме заплашва че ще ми счупи носа и т. н. И наскоро разбрах защо.. майка му е казала на класната ни, че са много зле финансово.. пък и тоя още срича в 7-ми клас.. какъв е извода-Той е тъпия загубения просто си избива комплексите като дразни другите! Навярно и твоите приятелки са такива.. замисли се с какви хора дружиш и какви простотии правиш за да запазиш тази дружба "пиленце"!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fd2559c548
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хе хе аз самичка си излязох от групата на, , готините" до 5клас беше супер, забавления, вицове, абе нищо прекалено. И мина се границата ка то се почна натискане, наречено игра, както и подигравки... просто ги зарязах. Или поне показах че не искам да правя това, което и те. Е, мина време, скроиха ми номер и им теглих майната с гордо вдигната глава. Сега съм на едно нормално ниво, говоря си с момчетата, с момичетата за някакви повърхностни теми, общо взето е добре.
Какво да ти кажа, сама си избирай пътя. Най-много да ебеш мамицата на животеца си. Не, не, нищо страшно бе. То за тва сега момчетата уважават мен и ако имам нужда от помощ ми помагат, а от тях искат пари само да погледнат кво са писали на някоя задача. Има много начини да си от готините, как си успяла баш най-лошият да избереш.
Ама продължавай, то всичкото това си е на твоя отговорност.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 71310ce9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Помисли как можеш пак да се харесаш на някого като направиш нещо добро..

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e75381f908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Хей, момиче та ти си като кукла на конци, като една проста марионетка. Защо трябва да си зависима от другите, да се водиш по техния акъл, да правиш винаги каквото те правят. Защо техният критерий за готЕн и смотан трябва да е и твой, та ти даже направила ли си си труда да опознаеш хората, които тъпчеш, да се огледаш и да видиш, че може би с приличас до голяма степен с някой, който ти и твоите така наречени приятелки тъпчете. Та замисли се, та ти ако от сега си зависима още от сега какво остава за по нагоре в твоят живот. Според мен трябва да направиш правилната крачка още сега! Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e578f9c646
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Жалко, че не сме в един клас мила да видиш какво е тормоз :) Много бих се гаврила с такава смешна дрисла като тебе.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: de0ccdf802
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Пълно е с идиоти без собствено мнение! Така ще са и в работата си после и навсякъде! Колко жалко!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 401ea72429
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Толкова си ми жалка миличка, че неможеш да си представиш. Как може да не те е срам да пишеш тук. От такива дрисли като теб бях в депресия 4 години не исках да ходя на училище. Вече пораснах разкрасих се и тези който ме обиждаха не смеят да ме поздравят вече. Хубавото е, че го осъзнаваш. Не поступвай така с хората, който не го заслужават. Дано да попаднеш в по-добра среда :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4dbe311902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Пожелавам ти някой да се появи и да почне тебе да те тормозии да видиш какво е чувството, поне си усъзнаваш грешката, а и си създаваш враг можеби за цял живот.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6d3c7dcd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Осъзнай се, бее.. Знаеш ли кога си готина - когато имаш уважението на всички и когато като се заговорят за тебе казват "Ау, да, страшен пич е тая". Това е готиното - да се знаеш мястото и да поставяш всеки, който не си го знае на неговото. Е тва е - да имат респект към тебе. А към тебе, мила, нямат! И не ти ли става тъжно при мисълта, че никой не се опитва да се хареса на теб?

Ето - ти се опитваш да се харесаш на "готините", ама на тебе кой по дяволите се опитва? Никой.. Твоите приятелки те използват. И леко като се обърнеш вече са обсъдили 23 неща свързани с тебе. А дори и за да спечелиш уважението на тези твойте приятелки трябва да си им интересна, а ти не си им, защото им лижеш гъзовете.

Трябва да си отворена до толково до колкото да можеш да се защитиш и всеки, който прекали да го направиш на две стотинки, за да не повторя, и до там.. да си имаш мнение. А ти си нямаш, очевидно. А най-жалкото е че, ако не си с тях ще си пълна сдухла и няма да знаеш какво да правиш, просто защото няма да знаеш кого да гледаш.....

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b2d4526383
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз преди правех като тебе в 3-4 клас по отворените тормозехме едно момче и аз тъпачката да не остана на зад да се напрая и аз на готина правех много мръсотий и в 7 клас бях аутсайдер представяш ли си чак и в болница влязох от толкова стрес и притеснения.

Дано Бог те дари с разум и ти прости греховете нека да не ти се върне лошото което си напрайла защото повярвай ми на никого не го пожелавам. А колкото до номер 5 прав е брат ми ако знаеш как се присмива на такива като вас "готините" той и неговите приятели са на по 22-23 и само се базикат гледат как да изчукат някоя от вас или да си запълнят времето после зад гърба ви ако знаеш кви подигравки и кви дискусий стават майко мила някой път като си пише с някоя като вас "извесните" ме вика да чета хронологията падаме от смях а за щастие аз почти превъзмогнах самотата вече си защитавам и при най малката обида дано и ти се вразумиш няма лошо движи си с тези момичета но присто не прекалявай с обидите над другите и казвай на приятелките се неща от рода "ави не се занимавай с нея ве оставия не и падай на нивото" или пък "пфф кво си губим времето с тея оставяъ ги" "има ли смисъл да си губим времето с тях" така и ти ще си добре и онея момичета а твойте приятелки курвите по няма да се осетят или пък ако почнат да се карат с някое от ония момичето викай ги до магазина или из коридоршти но даскалото поне да не са покрай тях!

ьвдхе

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3a63503cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Аз съм човекът, който седеше самотен
Аз съм човекът, който върви към дома неохотно
Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден
Аз съм човекът, който стоеше безмълвен, смутен
Аз съм човекът, който носи болка в очите си
Аз съм човекът, който винаги крие сълзите си
Аз съм човекът, който живя в страх и насилие толкова време
Аз съм човекът, разрушен от това бреме
Аз съм човекът, който се давеше в презрение
Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение
Аз съм човекът, когото мачкаше за забавление
Аз съм човекът - от твоето поколение
Аз съм човекът, чието име не знаеш
Аз съм човекът, за когото нехаеш.
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб

Заради хора като теб които мислят че имат приятели и си живеят щастливо други хора страдат. Предполагам не знаеш какво е да те е страх да отидеш на училище и да те страх да отидеш до тоалетната за да не те унижават. Не бих могла да ти дам съвет ако беше човек щеше сама да прекратиш това.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c661498e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Малка си а може би и като бонус и глупава, но да те попитам какво знаеш ти за това момиче, какво е семейството и, за какво мисли за какво мечтае? Сигурно за най-обикновени неща, за малко любов да има една две приятелки, да отива с усмивка на училище и с радост да се прибира у дома. А ТИ и отнемаш всичко това, крадеш, убиваш част от живота и за какво?! За да бъдеш в някаква компания на измислени лидери с измислено самочувствие - фалш и празнота. Знаеш ли дали това момиче няма проблеми в семейството?

Ако искаш може да поровиш в интернет и да провериш колко деца има които стигат до самоубийство заради тормоз у дома и за капак и в училище. Ако не дай си Боже нещо подобно се случи, кой ще е виновен? И какво ще кажеш че много ама ужасно много съжаляваш и че не си искала да стане така, и много ще плачеш.

За мен ти си един УБИЕЦ може би не физически но все пак УБИЕЦ. А съдбата често има доста извратено чувство за хумор и някой ден ти може да имаш твое дете в това положение.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c90929af0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Само едно ще ти кажа .... господ гледа :) все някога ще ти се върне :) и тогава тези твой 'приятели' няма да ти помогнат ... : )
защото приятелството не се гради на това кого обиждаш ...... това твоето се нарича лицемерие :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: efb0b88b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   На по-горно ниво ли? Леле, караш ме да се смея. Защо вместо да се правиш на важна не научиш един урок по БЕЛ? Дори една година срок не ти давам, че твоите "приятелки" ще те зарежат и ще си намерят нова кукла. Знаеш ли, този живот е доста интересен. Днес ти "командваш" положението, а утре, точно в най-трудния момент за теб, те те тъпкат. Живота си е твой, прави си с него каквото си искаш, но да знаеш, че не винаги всичко ще става както ти се иска.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5d52030ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Здравейте на всички, отбили се тук! А сега по същество:Кукло, радвам се, че не си моя дъщеря-ти(моля да бъда извинена за обръщението, но не заслужавате уважението ми, за да се обърна към вас на Вие)си типичния представител на клас "безгръбначни", открояващи се с малограмотността си и "овчата "си мисъл.

За жалост, по някакво стечение на обстоятелствата, именно хора като теб често прогресират... къде подпомогнати финансово, къде от обсебващата ни "мутризация"! Виждайки, че си млад човек, ще ти кажа-не е късно да преосмислиш отношението си с хората, да отсееш многото псевдоприятели от малкото, но истински и да помислиш върху стойностните неща в живота! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: af82000f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   номер 33, евала! номер 31, брат ти и той не струва, меко и честно казано..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7de44a7b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Алоооо, авторката, това, че те е срам, не те извинява. И аз бях тормозена в училище, единственото, което ме успокоява е, че такива като тебе рано или късно попадат на боклук, който ги гази по същия начин. И само малко статистика - 2/3 от "готините " в моя клас сега са най-големите пропадналци- наркоман, алкохолик, две курви, една " кукличка" с гадже, което я прави на лайно..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 981a1a4a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Дори не дочетох историята до край. Много си тъпа, наистина! :)))

-. Алисън. -

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bcd82a93c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Чиче (автора), 50-така ли удари, че го удари на словесен ексхибиционизъм по сайтовете?

Момичето, за което се представяш, нито би разсъждавало по този начин, нито би писало толкова грамотно. Сори, ама не се кльопаш...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd44c4ad4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   ти кое ниво си аз под тебе друго ниво не виждам да има

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker