Има ли някой, който да знае що е любов, освен мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли някой, който да знае що е любов, освен мен?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2787 пъти
Има ли някой, който да знае що е любов освен мен? Има ли човек 2 години да не може да забрави момиче, всеки ден да се къса от рев, по любимата. Има ли друг глупак като мене, когото да не го отразяват или да го обиждат и той да продължава да я обича.

Ето я историята ми...
Преди 2 години се преместих в друго училище там се запознах с едно момиче, с него нещата не станаха и аз усетих, че всичко е безсмислено. И тогава разбрах за нея (момичето което ме погубва (Н)) до тогава бяхме големи приятели до момента, в който най-добрата и приятелка не ме попита дали е харесвам, накарвайки (Н) да си запуши ушите и аз казах, че не я харесвам, но ми е много ценен приятел, след 1 час заварих (Н) свита в един ъгъл скъсваща се от рев, трепереща бе направо пред припадък, хвърлих всичко и седнах до нея да я утешавам и тя ми каза какво става, и така излъгах че я харесвам.

Тръгнахме в посредством се влюбих в нея. Изоставих всички заради нея само тя ми остана, обич, обич но в един момент тя тръгна да тегли по лош път. След 1000 опита да я вкарам в правилната посока при правилните хора, просто се отказах казах си вдигам ръце не мога, скъсах с нея мислейки си, че ще я забравя, но така и не спрях да плача от мъки.

Tази година запоследно ще сме в едно училище. Виждам я всеки шибан ден. И умирам по-малко. Аз не съм нито към големите тарикати, нито към мухльовците аз съм сам, съвсем сам. Откакто се помня живея при баба си и дядо си по не много приятни причини. Момичето едва ли не е някаква звезда, а на мен се гледа като самотен нещастник и никой не ми подава ръка нито ми мисли добро. ИСКАМ САМО ДА Я ЗАБРАВЯ И ДА ЗАПОЧНА ДА СИ ЖИВЕЯ ОТНОВО НОРМАЛЕН ЖИВОТ. ПОМОГНЕТЕ КАК ДА ЗАБРАВЯ ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7de0d4f233
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стана ми тъжно докато четях изповедта ти... Поговори с това момиче насаме, далеч от всички-заведи я на някое специално място-примерно кътче сред природата и и кажи всичко, което си написал тук! Ако тя е твоя човек-ще те разбере, ако не те отрази-няма смисъл да плачеш за някои, който не плаче за теб! Успех! Ти си свястно момче и ще успееш в живота!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d40ab36e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш! Сигурно винаги ще ти остане в сърцето. Това което можеш да направиш е да си нарочиш някоя друга и да съсредоточиш вниманието и действията си към нея! Аз така направих, макар все още да обичам старата си любов, въпреки че беше несподелена! Успех

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ad979fff57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момче, стегни се. Сега удари по масата и си задай 2 въпроса "Кой съм аз? Аз съм мъж, защо позволявам на една пропаднала дама да ми трови живота? "Това ще ти вдъхне кураж. Представи си бъдещето с нея-как ти си успял, а тя е най-пропадналото същество на Земята. Ще ти се отще да си с нея нали? Облечи си най-хубавите дрехи, направи се възможно най-готин, излез и свали най-готиното момиче. След това "случайно "намини на място, на което ще срещнеш въпросната дама. Ако те обича, ще я заболи. Ако ли не-тя не те обича, а ти искаш ли да си с някой, който не те обича? Не го заслужаваш.

Просто си кажи"Тя е глупачка и не ме заслужава. "Стегни се в училище - изкарвай най-високите оценки, бъди най-умният ученик. Като я видиш в училище не я поздравявай, просто я отмини. Ако има чувства към теб-тя ще се разстрои. Ако ли не -пусни я.

И ако толкова те наранява, когато я виждаш, избягвай да я виждаш, освен ако не сте в един клас. Ако страдаш по нея, ще си рзвалиш успеха в училище, ще потънеш в депресия и има вероятност да останеш сам. Момче, стегни се, преди да си си провалил живота, заради някаква мадама. Успех!
***Кървавата роза***

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c20ed44e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо се научи да пише малко по-грамотно. Заглавието ти откровено ме подразни. Защо си мислиш че точно ТИ знаеш какво е любов? Това е влюбване, не любов. И по скоро ми мяза на привързване, приятелство. Сам си си виновен, че си скъсал с нея. След дъжд качулка е твоята работа.

По-добре си учи уроците, както съм прадвила аз на твоите години и спри с тия мисли, че само ти знаеш що е тва - любов и само ти си го изпитвал. Замислил ли си се какво и е било на нея, като си скъсал? Не..не си, затова сега ти се връща. Човек който обича истински (както си мислиш ти) няма да остави човека който обича и ако трябва ще опита още 1000000000000 пъти да го вкара в правия път!!!!!!!!!
Момиче на 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b49776140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, аз съм момиче на 13 г., 8 клас. Като станах 5 клас, започнах малко, по малко да харесвам едно момче, което преди ме харесваше, но аз тогава не му отвръщах на чувствата /познаваме се от 6 години/. С всеки изминал ден, аз го харесвах все повече и повече. В 7 клас направо бях влюбена в него, а той не си даваше сметка за съществуването ми. Плачех всеки ден като го видя, че е с някое момиче, закачат се, а мен се прави, че ме няма.

Много се измъчвах. Но, вече започвам да не го харесвм толкова, защото се срещам и с други хора, други момчета, мисля много по-малко за него от преди... е, малко го харесвам все още, но вече не се измъчвам така. Хората са казали, че очи, които не се виждат, се забравят. Успех!
*Яса

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e5982892b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много хубави коментари има нагоре. Знам колко е трудно обаче да се стегне човек в такъв момент, но направи опит, щом искаш да я забравиш..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 00c2ee3264
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Иима приятел повярвай има. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2d58fcbc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мерси на всички, вече съм по-добре стегнах се намерих си друга, посъветвах се с психолог и всичко ми мина, оказа се че съм бил в депресия и затова се е получило така, според психолога постоянния ми контакт с момичето е бил причината да избухна

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cb6e85977a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Охх... Любовта не е слабост, бре, човече...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 03afbc9cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ейй момче,
разбирам колко я обичаш, но ще я преодолееш повярвай!
Ако те познавах лично бих ти казала много неща, но за жалост не е така.

Опитай се да не мислиш за нея.. отправи се към други момичета, контактувай повече
с хората и ще се нареди всичко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker