Много съм затворена в себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм затворена в себе си
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 6127 пъти
Здравейте. Аз съм едно отчаяно момиче, което се нуждае от съвет. Още от преди две години се затворих супер много в себе си, не излизах никъде, не говорех с никого. Но същото е и сега. Имах най-добри приятелки, а сега са като познати. Няма ден, в който да не се чувствам виновна за това, че не излизах с тях и сега те са си намерили нови приятели, много по-различни са и въобще не искат да говорят с мен.

В момента имам 2-3 приятелки, които ме приемат такава каквато съм, за което съм им благодарна, но чувствам, че те се отегчават от мен. Скучно им е с мен, нямаме общи теми за разговор. Защо съм такава?

В началото на 8-ми клас разбрах, че една моя близка приятелка, която живее до нас е говорила ужасни неща за мен, само защото не съм като тях, т.е. не излизам.

Повярвайте ми опитвала съм много пъти да се променя, излизам в момента навънка непрекъснато с една от моя клас, но не се получава. Аз не се чувствам добре навън, не искам да излизам, искам да си стоя у нас цял ден пред компютъра или пред телевизора, нагъвайки чипс както винаги.. Да, но не искам и да загубя приятелите си.

Днес се разхождахме в парка с момичето от класа ми. В началото доста си допаднахме, защото си приличаме по много неща, но днес се поскарахме и това е, защото съм различна. Каза ми, че няма да ме насилва да излизаме щом не ми е приятно и ми е тъпо когато се разхождам навън..

Супер гадно ми е хора, как мога да променя това? Не искам да съм толкова сдухана, толкова затворена, да стоя цял ден пред компютъра и т.н.
Моля ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: a9c0769a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кино мол шопинг чанти токчета тва онва не стои в къщи виш другите момичета ше се побъркат да пръскат пари за дрънкулки. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1770f6718a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Ами чесно казано и аз не знам как да ти помогна като чета това все едно съм го писала аз и така съжелявам че едно време като ме викаха не излизах а сега като искам да излизам вече ги загубих напълно и те не ме викат САМО КАК СЪЖЕЛЯВАМ ако можех да върна времето с няколко годинки назад ама немога!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0a013a42ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Защо никога ние затворените които не си намираме приятели не се падаме в един клас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f436282864
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3,
Вие може би попадате, но няма как да го разберете като не общувате... Не винаги можеш да прецениш човек на пръв поглед.

По темата: И на мен ми се е случвало да не ми се излиза. Обичам спокойствието. Понякога дори предпочитам да гледам филм в къщи вместо да отида на купон и това ме плаши. Просто се уча да се боря с това. Така ще изгубиш приятелите си. Ще се превърнеш в асоциална, а повярвай ми - след като завършиш гимназия връзките, познанствата и приятелствата ще са ти още по-нужни. :))

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: aac0c9f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ъмм да Хектор обобщи отговора, макар че доста директно.

Хвани приятелката, пуснете музика, отидете в някой мол... то и аз не си падах по това, но си е заложено в пола да гледаме някакви дрънкулки. И се започва с бисери и лафове ,, Това на какво ти прилича?" ,, ОМФГ ква е тая блуза!?" ,,Какво заглавие на списание самоо....." .

И не само в мола и из парка може... ,,Имам чувството че тези птички се харесват :D - Е как така? - Летят заедно и ми се струват леко безмозъчни" . Ежедневието не винаги е задръстено и извинявай ама в прав текст пред компа или телевизора седим и гледаме тъпо някаква кутия (първобитно казано xD )и мислим за измислените герой във филма или по някоя тема из сайта или в скайпа.
Като не искаш да си такава не бъди, всичко става стига да има желание.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bdbae65dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм затворен по начало. Всички хора, които смятах за приятели се оказаха пълни предатели. Но все пак се радвам, че запазих себе си, че не съм като другите простак, пияница, предател и т. н. Авторке, щом не ти е приятно с някой, значи той не ти е истински приятел. Помисли си. Тези приятелки, които си имала и вече не ти обръщат внимание не са ли някакви кифли вече? Като виждаш, че няма подходящи хора за теб, че не ти харесват темите по-хубаво стой далеч от другите. Бъди себе си. Все някога ще намериш хора, които да ти допаднат. Не губи надежда

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 00c636ff51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Моят съвет е да не ставаш като другите момичета на твоята възраст, следващи първичните си чувства, а да си уникална сама по себе си!

Намери си хоби, ако цял ден стоиш пред този компютър, то учи програмни езици например, така ще постигнеш много в живота занапред, защото само чрез знание стават истинските неща!

Отличавай се от тълпата - не бъди ограничена, тъпа и некадърна! Няма нищо лошо да си по-различен от другите!
Приеми се такава, каквато си!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bd9f0b16e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Това, че си по-затворена, не означава, че не си човек. Не бива да се променяш само за да допаднеш на някого- който не те оценява, не те заслужава.

Моят съвет- намери си хоби- много помага. Поне ще запълва времето ти, а и чрез него може да намериш нови приятели. Вярно е, че днес почти всички са еднакви- слушат еднаква музика, носят еднакви дрехи, ходят по едни и същи места... ти си уникална, запази това свое качество! Да не ти пука за другите, живей си живота и му се радвай, нищо не свършва с гимназията.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d313f397ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Децата кристали са новите деца индиго
Тези деца действат хипнотично. Децата-кристали са независими, игрите на обикновените деца не ги интересуват. Те смятат, че възрастните ги разбират без да общуват с тях, защото самите те могат да четат мисли. По-късно, когато започнат да говорят, децата-кристали не стават по-разговорливи.

Според някои специалисти децата-кристали са следващата форма на децата-индиго. Децата-кристали проговорят по-късно, защото нямат нужда от общуване с околните - притежават ярко изразени телепатични способности.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 33706b5f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ще намериш човека, който ще те накара да се отпуснеш и да се отвориш към света. Това не са приятелки, които не могат да те приемат такава, каквато си! Не се опитвай да се променяш, за да им е добре на другите. Гледай ти да се чувстваш добре и все някой ще се намери да те разбере.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 82a9f4a642
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз съм затворена в себе си и като чета този коментар ми идва да се разплача защото аз съм абсолютно същата едно към едно сме страшна работа направо да не ти се живее и не смея да ходя на работа само на пазар ходя и си седя в къщи нямам приятели игнорират ме хората.Искаш ли да се запознаем пиши ми.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4b828625bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Премести се в друг град.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 579dc8e303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мисля, че всичките тези хоране могат да се наречат приятели!!! Зарязали са те само, защото си различна и имаш различни интереси. Говорили са ти зад гърба, карали са се с теб и ТИ СЕ ЧУВСТВАШ ВИНОВНА!? Вината не е в теб, никой не е виновен, че е себе си! Бях в същото положение и излизах с токсични хора само, за да не си разваля репутацията. Беше ужасно! Сега вече не излизам с тях, а с 2 приятелки, които спокойно мога да нареча истински.
"НЕ ПИЙ ОТРОВА, САМО ЗАЩОТО СИ ЖАДЕН! "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker