Не мисля че са прави, помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мисля че са прави, помощ
преди: 9 месеца, 10 дни, прочетена 889 пъти
Здравейте, момиче на 17 съм.
Харесвам да се обличам алтернативно. Обичам да нося тежък грим, къси черни поли с мрежести чорапогащници и чорапи.
Родителите ми не одобряват това, твърдят че така приличам на проститутка, на курва. Аз не смятам така, защото съм възпитана, умна, имам добър успех, не пуша, пия, секс не съм правила.
Харесвам си стила, а и повечето момчета днес също харесват такива момичета. Разбирам да бях на 15, но вече съм на 17, не съм бебе. Какво да правя? Не искам да спирам да се обличам така, но ме боли най-близките ми да ми казват че приличам на курва и на проститутка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 311207519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Момиче, родителите ти са абсолютно прави!
И няма значение на колко си години! - и на 30 да си - не трябва да се обличаш така!

Не разбираш ли, че с такова облекло действително създаваш впечатление на "лека" жена?
А това може да се окаже и много лошо и опасно за теб!

Виж сега, облеклото на човека е много важно и трябва да съответства на вътрешния му мир и нагласа.
И щом си благочестив, сериозен и отговорен човек - трябва и да се обличаш и да се държиш като такъв!

Така, че моят съветкъм теб е: щом не си "лека" жена - не се обличай и не се дръж като такава!

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 70dd31457a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Поне-махни мрежестите чорапогащници от облеклото си, защото така има опасност разни разгонени типове да те нападнат на улицата и изнасилят.
Остави мнението на околните настрана и първо мисли за собствената си безопасност.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 6693f9dce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Всяко момче, което види така облечено момиче, си мисли само за едно нещо. Ако искаш да те възприемат така, продължавай да се обличаш по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 8044d9ab58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами, според теб, на какво приличаш? Какво си мислят момчетата за така облечени момичета?

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 7bec3a8b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Първо-начинът на обличане по никакъв начин не характеризира едно момиче като “курва”, “проститутка” и тн. За жалост хората са свикнали да посрещат по дрехите и си съставят мнение за човек на база няколко парцала, вместо да се постараят да общуват с него. Това е индивидуален избор и никой няма право да съди или да бъде съден на тема начин на обличане. Щом ти се чувстваш добре така, щом е твоето нещо, обличай се така и изобщо не плащай данък обществено мнение. И да, аз поне много харесвам такъв тип момичета (момче съм).

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: d7ca3dedc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Докато живееш под техния покрив се съобразяваш. След това прави каквото си искаш.

Аз лично смятам, че наистина приличаш на курва, ако носиш тежък грим през деня.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 37e501a525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мнението ми е на човек (жена съм) който живее много години в чужбина и съм пътувала в доста други държави.
Облеклото, което споменаваш е типично за проститутки навсякъде.
Разбирам, че за теб не е така, също така си в период на търсене на твоят си стил вероятно. Ще минеш през няколко различни стила на обличане следващите 3- 4 години. Лично аз не бих те съдилища по облеклото, но категорично мъжете с коти ще се разминават в ежедневието ти- да. И ЗА това се притесняват родителите ти най- вече. България е нещо като Пакистан вече... рисковано е за теб.
Ти си знаеш, но имай предвид това.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: bdbf0d15af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Разбирам желанието ти да бъдеш себе си и да го изразяваш, но този стил не е особено красив. Като бях на твоите години харесвах алтернативния стил, но не чак с такива чорапогащници. Ходех с дънки и металски тениски и кецове, но пак не бях от кифлите. Сега 10 години по-късно намирам този стил за отвратителен. Като видя такива момичета ги смятам за наркоманки, казвам си на акъла, че е страшно грозно и евтино. Не им се подигравам открито, защото не съм такъв човек, но ги коментираме с приятели, че изглеждат като клоуни и им се присмиваме. Родителите ти са прави. Ако носиш черна пола с черен топ и кецове е окей, но мрежестия чорапогащник идва в повече. Поне него премахни. Като мрежа за рибари е.

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: 87e4b955e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти сама си казваш, че го правиш заради момчетата което е достатъчно основание да не са съгласни вашите. Трябва да си мислиш за бъдещето а не за момчета, а дрехи всеки ден милиони нови се бълват и просто носи неща които те карат да се чувстваш комфортно.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 1b69862027
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Така сама се ограничаваш. Ако искаш да те възприемат сериозно, смени стила. Може да успееш и въпреки това, но трябва да имаш някакви невероятни артистични качества и това да ти стане запазана марка. Иначе хората просто ще те подминават.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 72a754aa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ограничи ходенето така, защото наистина създваш вид на проститутка. Но внимавай-хората вечно са недоволни. Ако момиче се облича разголено ората ще я памислят за проститутка, ако момиче се облича старомодно-хората ще я помислят за аутсайдерка, ако се облича модерно-хората ще я помислят за кифла.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: 1969a330bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Родителите ти са откровен и с теб от страни се вижда по добре слушай ги а който те харесва независимо как изглеждаш пак ще те хареса. Те повечето не знаят, че са ку--и дори ако питаш такава ще ти каже че това и е работата и дори ще те победи че в това няма нищо лошо и т. Н. Т... Преди да направиш нещо понесли кой те движи Бог ли те кара да се обличаш с тези дрехи...!? и Разбираш, че вашите са прави този който те движи те кара да обличаш тези дрехи защото то иска да те направи Ку--а преди да направиш нещо помисли Кой те движи И ако мислиш, че не те движи Бог не го прави надявам се енергията на мисълта ми да ти се е отразило добре.!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: f6942c8c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами няма нищо лошо, но само защото си млада. Иначе ако от 25 пак се обличаш

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: f6942c8c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами няма нищо лошо, но има едно НО (след малко ще ти обясня), но заради годините ти е по-приемливо. И аз съм в тази възраст и те разбирам, донякъде. Но виж - ако си вече 25 и продължаваш така да се обличаш, никой няма да те вземе на сериозно, казвам ти! Но си е до период. Няма лошо, но сега да ти кажа какво има - МНОГО зависи какво точно обличаш! Ако в ежедневието ходиш с такива мрежести чорапогащници, още повече в даскало, ами не е добре. Особено в училище. Или ако си навън пак - за мен това е за дискотека, малко по-такова облекло, ама пак - отстрани изглеждаш като... Но факта, че си голяма те спасява, иначе друго не остава, ако беше 14 годишна - трагедия. Абе с една дума - това не е за ежедневие, а за някво такова събитие. Поне ако така попринцип искаш да се обличаш - махни ги тия чорапогащници, за нормални чорапи може - ама без дантели и глупости, за мен тия неща са за спалнята с партньора или за магистралата. Ти си знаеш, всичко е относително!

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: d625e5c203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   А ти на какво си мислиш, че приличаш? На Кейт Мидълтън ли?
Може да си много възпитана, начетена, непиеща и т. н., но хората на улицата няма как да знаят това. Ако насреща си виждат момиче, облечено с вкус и стил, това показва класа. За разлика от някакво подобие на долнопробна уличница. Изглеждаш евтино и грозно, не алтернативно, не е и оригинално. Колкото до момчетата, с тези дрехи ще те вземат точно за курва, затова и ще се въртят около теб.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: a53b27d69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   родителите ти, напълно прави! Това което описа си баш курвенско! Не бих позволила МОЯТА дъщеря, да се облича така! Не се обичай по-този начин.... утре ще привлечеш най-големия боклук и ще ни пишеш какво да правиш. Послушай родителите си, обичай се нормално за да привличаш и нормални мъже! Това което описа, е грозно и курвенско. Слагай нежен грим, една дама трябва да е нежна! Полите ти, трябва да са до коляното, ако си с поли. Не се дръж по-този начин да не съжаляваш 1 ден.

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 0eeb86b7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ти може и да си знаеш, че си отличничка, че не пушиш, не пиеш и не си спала с 50 човека, но хората не знаят и с тоя външен вид ти създаваш точто такова впечатление. Е, щом ти харесва хората да ге бърка с жрица, при това от евтините...
Колкото до това, че не си бебе и можеш да си правиш каквото си искаш... тепърва ще разбереш, че никой не може да прави каквото си иска, не и докато живее в обществото. Да не мислиш, че на мен ми допада скапания офис дрес код? Или, че нямам желание просто някой ден да избягам от работа? Ама няма как. Такива са правилата. И точно защото, както сама се изразяваш, "вече не си бебе" ще трябва да разбереш доста неща за живота на възрастните.
Така, че спри да се инатиш и да се държиш като малко дете и ако искаш вашите да те възприемат като възрастна, започни да се държиш като такава. А докато се обличаш като малолетна к... ва, никой няма да те вземе на сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker