Как да разбера дали изпитва повече от приятелски чувства към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да разбера дали изпитва повече от приятелски чувства към мен
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 22362 пъти
Здравейте! Реших да ви помоля за съвет! От миналата година забелязах, че един мой съученик постоянно се върти около мене. Когато бях сама на чина той винаги идваше при мен. Но аз не забелязвах това, защото бягах след друго момче. И така дойде новата учебна година. Аз вече не бягах след никого и ми се отдаде възможност да забележа някои негови жестове. Той принцип е еднакъв с всички и това ме притеснява, защото не мога да разбера дали още изпитва онези чувства от миналата година. Никога не ми е казвал дали ме харесва и се притеснявам да не си внушава. Държи се мило с мен и интересното е, че когато сме в група с някои други мои съученици и той говори за нещо винаги ме пита "Нали така?". Странно! Интересува се от мнението ми. Даже един път се опита да ме прегърна но аз се дръпнах. (той прегръща всички) и това още повече ме обърква. Не знам дали ме харесва още или не? Моля ви дайте ми съвет как да разбера дали изпитва повече от приятелски чувства към мен! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪВЕТИТЕ !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: ba5796e3cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей - дай шанс на това момче. Опознай го разбери що за човек. Но ако не изпитваш чества към него, а той към теб, не се възползвай от това, по деликатен начин а точното място в точното време му кажи какво чустваш или го попитай него ПИШИ

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: d0b7909b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! И аз съм в това положение.. и аз, като теб не съм сигурна дали има чувства към мен... но знаеш ли какво си мисля.. Ако се държи с всички момичета така, както и с теб няма смисъл да се измъчваш.. но ако заелязваш, че се държи по-различно с теб.. може би се опитва да ти прави напук с другите момичета.. Замисли се! и ако забележиш и най-малките намеци ДЕЙСТВАЙ! Внимавай съдбата да не ти изиграе лоша шега и някоя мърла да ти го отнеме.. :) УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f5dabd46da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Здравеите, аз сьщто имам един много добьр приятел, с който много често излизаме на кафе на разходка...той ми се обажда почти всеки ден.познаваме се от година вече и аз сьщо не знам дали изпитвам нещо повече кьм него...тои се дьржи много добре с мен,шегува се закача ме и когато сме на кафе забравя за другите и говори само с мен,но аз не вярвам да има по силни чувства кьм мен... блягодаря за отговорите :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d18d40a77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей.. И аз съм като теб.. Харесвам едно момче от моя клас.. То се държи много мило с мен прегръщаме се, често той идва хваща ме за ръката и така вървим заедно, много често погледите ни се засичат, или просто забелязвам как той ме гледа. Понякога ми се обажда или ми пише по скайп.. Но освен мен понякога прегръща и другито момичета от класа и това до някъде ме обърква.. Но аз смятам да се въползвам от всички възможности, за да го спечеля.. Препоръчвам ти и на теб това :) Успех мила !!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c02f5253bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Аз не мога да дам съвет, защото самата аз търся такъва.Има едно моче, което харесвам.Аз съм 7 клас, а той - 8.За разлика от останалите ми съученици аз никога до сега не съм имала гадйе.Разбира се, харесвала съм много момчета, но съм доста срамежлива, което е напълно характерно за моята задоя, а тя е риби.

Както и да е, да се върнем на въпроса.Вчера излизах с това момче и една обща приятелка.Той се държа напълно нормално с мен - заговаряше ми, предложи ми да ме изпрати до вкъщи, нарече с умалително име и дори ми намигна няколко пъти.Но се държа по друг начин с приятелката ми.Прегръщаше я, дори накрая я целуна по бузата.Тя харесва друг и той го знае.Тя също знае, че аз харесвам това момче и твърди, че се държат така един с друг, но аз не съм сигурна, че може да има толкова близко приятелсвто между момче и момиче.Видях какво са си писали по skyре; той ея нарича "мило", тя него - също.

Не знам какво да си мисля... Моля ви, помогнете ми!!!
Ако някой прояви желание да ми помогне, нека да ми пише на и-мейл lilche123@abv.bg

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 060c03f647
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да ти кажа май твоята приятелка го харесва и лицемерства спрямо теб може би да не те нарани незнам, но и аз съм в това положение харесвам едно момче обръща ми много внимание но не мога да преценя дали ме харесва или не защото се даржи с другите точно както с мен но тъй като по едно време седяхме заедно на чин и...нищо де после ни преместиха и още някой пат седяхме заедно аз му казах че не искам да седя с него естествено лажех го а той каза мислиш ли че аз искам ...незнам какво да мисля

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2f720e9db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здр има едно момче от моя клас един път тои ми каза це хр Вики но след няколко дена играхме една игра и тои знаеше че аз съм му подаракът и ме накара да го чункам хр ли ме според вас?

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 88fea30ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Cпоред мен , той те харесва , но просто не иска да изразява чувствата си.Щом се интересува от мнението ти значи има нещо повече от приятелство.Не съм сигурна.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a85c4e27ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Зависи какво момче е, но аз мисля, че те харесва.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0c44f2cedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За съжаление и аз немога да кажа съвет и аз търся такъв.
Извинявам се че питам за същото тук.

Понеже съм за 1-ва година в ново училище пред мен сяда едно момче и забелязвам че от както седна до мен на екскурзията май ме харесва. Един път седнах до него, и се бях заблеяла на някаде и го забелязвам че ме гледа и ми се беше усмихнал.

Вторият път по изобразително отидохме до толетна да се измием, и като се връщахме аз се подхлъзнах на плочките и паднах, той ме вдигна и влязохме в стаята и пак ме погледна тъй.
Постоянно ми прави смешно. Понякога като сам тъжна се опитва да ми оправи настроението.

Една от мойте приятелки си мисли че ме харесва но нее сигорна. Забравих да кажа че стои само с момичетата. Незнам какво да си мисля.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: dc7025f2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И аз не знам как да ви помогна, но тази година бях в ново училище и едно момче от 11 клас казало на мои съученички, че ме харесва. Но и аз го хр, но не стана нищо. :( Така че той може да е възпитан така, но да не те хр.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1ceda2cf98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравейте, имам проблем който немога да разреша от много време и много бих искала някой да ми даде съвет. проблема ми е че много харесвам едно момче и че доста време прекарвахме заедо, но в един момент той се дръпна много от мен по незнайно каква причина. бях го попитала дали иска да имаме някакви по сериозни отношения от тези които имаме и тои ми каза: ами аз имам чисто приятелския чувства към теб и аз съм си го мислил това но всичко с времето си. и последно време не се чуваме почти моляви дайте съвет как да подходя към нещата ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c4fc0b10d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   според мен трябва да му се обадиш да се чуете и да излезете.това че не сте се виждали от известно време може би се отразява някак си на нещата.обади му се и пак започнете да се виждате,може да стане нещо щом е казал "всичко с времето си" има надежда ;) успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: adb24ded03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Мисля, че той те харесва, защото няма момче които да прегръща момиче без причина и не вярвам това да са приятелски чуства. Просто му дай шанс направи и ти нещо мило и виж как ще реагира. И тогава и той ще разбере че имаш чуства към него и може да стане нещо. Успех!!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4754be0333
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Мен ме харесва едно момче от 6 год ,а е 2год по голямо, но не идва да си признае. А си е признал пред моята най-добра приятелка.

Как да го накарам да си призна е пред мен!!!


Благодаря предварително!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: db331f3f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И от моя клас има един такъв и аз миналата година си внушавах, че ме харесва, абе бях в същото положение. Ама вече го видях какъв е точно, познавам го вече 2 години и си знам, че сме приятели.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8e7152b5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Здравей аз съм на 12 години и бях в същото положение. Едно момче от класа ми още от миналата година се въртеше около мен. Често ме докосваше, но аз се дърпах. Всъщност и аз го харесвам. Също и другите момичета ми казваха, че той ме харесва. И преди няколко дни той ми предложи на скайпа да станем гаджета и вече сме. Ако искаш пробвай дали те харесва ето така: Ако те докосва често - "набутай" му се - тоест приближи се повече до него и допри тялото си в неговото. Той ще се възбуди.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cd471ab9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Номер 21 не мислиш ли,че още ви е "малко" рано за възбуждане?! Просто е смешно на вашата въздраст по дяволите!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a32aaed73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И аз имам подобен проблем. Миналата година момче от моя клас започна доста да се навърто около мен. Идваше до моя чин, обичаше да ме заговяря, да се закача с мен, да ме забавлява с някоя от неговите тъпи според другите шеги (чесно да си признаяна на мен ми харесват). Обръщаше ми доста внимание и един ден ми поиска скайпа. И така започнахме да си пишем в продължение на 4-5 часа всеки ден. Беше страхотно!!! Споделяше с мен неща, които никой друг не ги е знаел. Открихме много общи неща. Дори понякога ми звънеше в 23.00 да си говорим. Говорили сме си в продължение на 2 часа. Той постоянно ми казваше колко му е приятно да си говори с мен. Дори когато не се се бяхме чували 1 ден след това ме убеждаваше колко съм му била липсвала. Никога не съм излизала с него, защото живеем много далече един от друг пък и той не ме е канил. Все пак той беше този, който ме търсеше постоянно. Дори в началото ме дразнеше, но проблемът е, че в последно време страшно се привързах към него. А той като че ли изгуби интерес към мен. Точно сега, когата аз съм тази, която започна да го търси, да иска да бъде с него, той се дърпа. И не мога да разбера какъв му е проблемът! Когато сега му пиша по скайп, веднага става с оправдание, че трябвало да ходи до магазина, почвал му някой филм или просто го боляли очите, а преди винаги аз трябваше да ставам първа! В училище, когато го заговоря, той се държи някак хладно, а и забелязах че вече не ме гледа в очите... винаги когато му говоря, погледът му е настрани. Дали ми е сърдит заради нещо? Дали просто съм била за него някакво забавление след училище? Дали просто вече загуби интереса си към мен (все пак аз доста споделях с него и той знае много мои тайни) А напоследък много му харесва компанията на една друга също от моя клас. Започна да се държи доста мило с нея, а и тя с него. А от това мен много ме боли, защото страшно много го ревнувам и искам да я убия тая ****. Дали пък не я е харесал нея и за това да иска да се отдалечи от мен? Но той е зодия лъв и до колкото го познавам си пада малко женкар. Много съм объркана в момента. Дали да му кажа какво изпитвам? Питала съм го дали иска да си има гадже, той винаги ми е казвал, че не му се е занимавало с глупости (за него любовта е най-тъпото нещо на света). Според вас има ли вероятност да ме харесва?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 292eb86990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Когато бяхме на екскурзия тази година и в автобуса играхме на една игра и ми казаха , че едно момче от присъстващите ме харесва. Той е много срамежлив и сигурно ме харесва , защото постоянно се закача с мен,заговаря ме , абе държи се много добре с мен. Мисля,че ме харесва , но е много срамежлив и го е срам да ми признае. Приятелите му ми казаха , че ме харесва , но как да го накарам да си признае и пред мен ? Не сме от един клас и на ден се засичаме около 5-6 пъти , но винаги ме заговаря дори и без причина. Моля ви дайте ми съвет как да го накарам да си признае пред мен , защото той не сяда на скайп много често , а когато седне не ми пише , защото сигурно го е срам , а в училище как да му кажа ? Моля ви дайте ми съвет какъвто и да е :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 47d417a2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (176 гласа)

29.   Ами ние сме най-добри приятели аз ужасно много харесвам. Обаче незнам дали той ме харесва защото през лятото постоянно излизахме заедно но през учебната година спряхме да излизаме и сега се чудя дали ме харесва ако ме харева направо да го целуна, но незнам ако ми помогнете ще сам вечно задалжена мерси предварително.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8ef8e336f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   А аз не сам така. Аз сам момче и харесвам едно момиче.Но не знам дали ме харесва и тя, а и тя е една година по-голяма от мен. Но съм забелязал,че се даржи малко странно като ме види. Задава ми вапроси като дали е изцапана много е това е когато сме на тренировки. А в училище като сме на саме си говорим нормално и дори ми се усмихва,а като тя е в компания с нейни приятелки или не ми говори, но ме гледа постоянно, или ме нарича с нейни измислени имена. И като че ли си играе и е по-нервна и се лигави леко. Моля дайте ми съвет, отчаян съм и не мога да спра да мисля за нея, дори вече я сънувам.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: be88ddfba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Здравейте.Аз съм 13 годишно момче.Тази година имам нова съученичка която много обичам.Първата седмица в която се запознахме аз и казах че имам чувства а тя ми отговори че иска да бъдем само приятели.След това известно време не ми говореше.Изведнъж тя започна да ми се усмихва,да ме гледа продължително в очите, да ме заговаря,да сяда до мен и да се интересува как съм и да ме закача с други момичета.Веднъж излязохме с двама общи приятел и приятелка и ми се стори че постояно ме следи с поглед и говоореше с мен като че ли бяхме само двамата.Тревожи ме това че тя каза че има по голям когото харесва.Моля кажете дали изпитва нещо към мен.Благодаря ви многоо.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c38b237fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   заведия на ресторант и и кажи какво чустваш към нея

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7ef587a152
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Здравейте! Аз имам почти същият проблем. Мисля че ще можете да ми помогнете. Тази година две момчета се навъртат около мен но незнам дали ме харесват

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 22b8c178ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Мисля че отидохме малко далеч от първата тема но така и така сме започнали.....
ако някой мисли че може да ми помогне нека го направи....
преди близо 1 година братът на най- добрата ми приятелка ме хареса стана след един неин рожден ден ... и както и да е мен ме спирасхе да съм с него само факта че е брат на приятелката ми .. и тайкато в едни отношения вингаи има край се спрях защото после щеше да е неловко........... Въпреки това обаче си писахме по скайп и беше доста хубаво близо година така .. пишехме си за всичко много го харесах той е забавен мил, а аз тогава се държах доста несериозно падах си по някакви боклуци веднъж дори се върнах при бивши си ...... и няколко прти се разделях и събирах с друго момче ...... и по дяволите тогава не си давах сметка че много го наранявам . Той спря да ми пише само на скайп си оставяше послания окйто поне аз сжързвах с себе си не вярвах че може до толкова да хлатна след това се опитвах да оправя нещата може да се каже че до някаде успях ..... Но след това за дълго нямах интернет и нещата ......:Х между другото жинаги когато се виждахме той се държеше все едно не сам там не ме поглеждаше освен когато се поздравяваме..... и както и да е в живота му взеха да се навартат доста момичет ДОСТА ХУБАВИ ПРИ ТОВА ... и сега незнам в момента е сякаш нищо нямаме и не сме имали когато се засечем сме на общи приказки ... много ми е зле искам пак като преди да ми обраща внимание да иска да е с мен ...

1... или 2 пъти ми е казвал че ме обича но аз разбирасе не му отвръщах с нищо освен с това че е малко вероятно да е така наистина....

незнам дали е възножно в момента да няма нищо към мен защото мисля че това което имахме беше доста хубаво .......

по склона съм да мисля че е отвранет от мен и не би искал да се захващаме отново

наскоро отново ми беше гледал профила в един саит в кйто постоянно си разменяхме съобщения....

но аз не му отвърнах

кажете ми как да варна старите чувства и дали изообщо още ги има

И като за край не съм сигурна че дори и да усетя че има нещо към мен ще съм с енго защото със сестра му сме Бф... незнам може би е заблуждавам..но моля ви кажете ми какво да направя.?????

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e5cf2e1fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Като за начало поне се научи да пишеш правилно,защото ми костваше доста усилия да го разчета XD.Сега към молбата ти.Не можах да разбера защо искаш горкото момче да те харесва при положение,че ти изобщо не си заинтересована да станете гаджета?!Ако изпитваш нещо към него съм съгласна да искаш той да си пада по теб,но е безсмислено само да се измъчва,че нищо няма да се получи.Просто го остави да си живее спокойно живота,а ти се заеми с правописа си.И без това,като гледам правописа ти не си на повече от 8-9,най-много 10 години.
^Анонимка^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1f1c649ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   здравейте как сте сега ще говорим за моя живот вв моя живот се говори за едно момче което много ме харесва но той ме одбягва и това е тъжна история но поне е история така и аз много много го харесвам и много много го обичам и ще ви пиша по натам ако се случи нещо чао на всички

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1f1c649ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   здравеите аз съм влюбена във едно момче много е сладък и не знам какво да правя моля помогнете ми той е казал на най-добрия си приятел че ме харесва и бях много щастлива но иснам вие да ми помогнете чакам ви лека нощ

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 55e438bcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   аз имам един проблем харесвам едно момче от нашия клас влизам в 4 клас но незнам къкво да направя. един път той дойде при мен и започна да ме заговаря тичахме в миждочасията аз се държах с него като приятелски но изидин път ми се стори ами ако наистина ме харсва и ме страх моля ви къжете ми къкво да правя. благодаря ви предваринелно

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3204756ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   И аз съм в същото положение, в което сер намира авторката... Едно момче от класа не се държи с мене както с другите момичета от класа. Докато бяхме на училище, междучасията винаги се въртеше около мене, закачаше се, държеше се мило..
А сега лятото се виждаме много рядко, но той продължава да се държи по същия начин.. Постоянно ме засичам погледа му да ме наблюдава, когато сме в компания и от други наши познати... Често ми пише в скайпп, фейсбук....

Не знам какво чувства той, но аз наистина държа много на него като приятел и мисля че така трябва и да си останем- приятели...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0953466dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Здравейте и аз като вас харесвам едно момче когато сме само аз приятелката ми и сестрата на момчето което харесвам той винаги говори с мен гледа ме където съм там е й той или когато един път исках да дойде някои със мен до магазина момчето което харесвам доиде останалите не дойдоха защото се интерисуваха какво ще направим и ни показваха сърце само а той постоянно се обръщаше да ги види дали показват сърце прави се на голям пред мен скочи от 3 метра зареди мен и говори със мен за неща които мен воабще не ме интерисуват и казвам само да разбирам те или аха където и да е само мен вика да доида с него а на следващия ден бил казал че съм грозна та ка както аз реагирах когато харесвах преди едно момче аз съм момичето с което прекарва почти най много всички ми казват че ме харесва не че знаят ама го забелязват моля ви помогнете ми според мен малко ме харесва но не знам дано на някои съм помогнала.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 823800a943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Здравейте и аз както сички тинейджарки съм се влюбвала доста често, аз съм в 7 клас и харесвам едно момче от моя клас още от началото на 6 клас го харесвам но съм много срамежлива и затова не мога да му кажа за чуствата си към него. Мисля, че и той ме харесва но не чак толкова

в 6 клас часа по Бъл. ез все ме гледаше и това ме караше да полудея защото неми казваше нищо. Той все ме закача, прегръща и понякога ми пише по Скайпа
това лято ми писа дали харесвам някого а аз му отговорих, че не той изведнъж спя да ми пише. Писах му защо ме попита и той ми отговори:просто ей така
Днес сутринта в даскало се снимахме заедно с класа снимахме се заедно с него той ме хвана за гърба сърцето ми щеше и избухне от вълнение
часа по Технологии се обърнах назад за да взема учебника и той ме гледаше така хубаво, че щях да се самоубия и чух да говорят за мен с дратовчедка ми.
Дано съм помогнал на някого, и успех на вас

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dc3a2ec2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Писах в подобни въпроси. Излезте някъде заедно. Кажи му, че искаш да гледаш някой филм (разузнай предварително какво дават и кога) Кажи, че няма с кого да отидеш, че приятелките ти не искат и така. След киното можете да се разходите, да хапнете и каквото друго се сетиш. Останете ли насаме струва ми се ще дойдете на темата по един или друг начин. Мисля, че няма да сбъркаш ако опиташ този метод.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 823800a943
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Здравейте:ето ма пак
снощи ви бях писала, че момчето което харесвам ме беше прегърнала и днес пак се снимахме снимки с класа за един проект в училище
днес по сички часове се снимахме а най якото беше, че госпожите не ни се карат и класната ни снимаше редовно в междучасията в часа по-физическо имахме с 6 клас
а този клас има едно момиче
момчето което харесвам я харесва кът бяхме 6 клас те бяха гаджета но тя скъса с него защото харесва другия ми съоченик който са приятели с момчето което харесвам
както и да е в преди кът имаме часове той все я гледаше
но днес нея гледа или пик намен ми се стуваше заштото ние
излязохме на вън а той не дойде и след това влязохме вътре и той играеше на баскет и онази униформа така сладко стоеше след като влязохме в салона аз и момичетата се снимахме снимки аз седнах до него най-добрата ми приятелка дойде с фотоапарата тя знае, че го харесвам и затова той ме прегърна и се снимахме.
Още има много неща да ви пиша но това е сайт за съвети
а не да пиша какво става в живота ми
така, че. Но ако ви харесва да четете за моя живот
ще ви пиша а и така поне си разкривам чуствата си
ДАНО ДА ВИ Е ХАРЕСАЛО:):)
И ВЕЧЕ ЩЕ ИЗЛЯЗА ЗАЩОТО ТОЙ Е НА ЛИНИЯ по скайпа
пожелайте ми успех :И НА ВАС УСПЕХ

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fc65e4305
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Здравейте! Съжалявам, но аз също немога да дам отговор.... Моята история е следната, между другото съм под 13 години! :) (и моля не ми казвайте, че ме харесва, ако не мислите така! )
Преди 2 години аз се влюбих в съученик. Постоянно ми обръщаше внимание, излизахме, всички казваха, че сме гаджета, а той не възрази, даже се съгласи, но скоро започнахме да се виждаме по-честичко и да излизаме сами! Аз не знаех какво да си мисля, но сега съм сигурна, че ме е харесвал, но все пак ми кажете!
Обаче по едно време, понеже е срамежлив, аз го подканвах да излизаме, той директно си ме отряза! :( След това забелязвам, че той я гледа, усмихва й се (правеше същото и с мен) накрая се заех да разбера харесва ли я. Негов приятел ми каза, че харесва мен, друг ми каза, че харесва нея, но проблемът е, че тя ми е приятелка и не искам да сме упонентки! :( Наравно хората казват, че хем нея и хем мен, но аз незнам.... Той ми казва, че я мрази, плюе я пред мен и напоследък взе да се държи много мило с мен и по-грубо с нея! Обаче и го хващам да ни гледа и двете-ту мен-ту нея, но напоследък по-често мен.... Какво да правя? Много е срамежлив, прави се на клоун пред мен и очите му блестят докато е с мен, а наскоро пак излязохме и той не ми отказа! Незнам какво да си мисля, пишете ми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 259797a3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Относно последният въпрос - считам, че е най-добре да подхвърлиш въпроса, но на 4 очи. Ако наистина мислиш, че изпитва нещо към теб-кажи му. Попитай го кого харесва или нещо подобно. Ако пък ти прави намеци, докосва те или нещо подобно пробвай с директен подход.

А сега е време за моя въпрос :

Сложничко е... на 16 съм, а въпросното момче ми е близък приятел, с когото съм била 2 пъти - нищо сериозно... 6 и 7 клас. Предполагам, че можете и сами да си извадите изводите. Скъсах го и двата пъти, защото бях ревнива и параноична глупачка, а и да си кажем честно.... около него постоянно се навъртаха момичета. Добре де, но миналата година тръгнах с най-добрия му приятел, с когото също съм близка (цяла компания сме), но скъсахме, защото момчето се интересуваше повече от компютъра и фитнес упражненията... Глупавото е, че през цялото това време не съм спирала да изпитвам силни чувства към първото момче. Споделих с най-добрият ми приятел и той каза, че има вероятност момчето още да изпитва нещо към мен, но да не правя нищо, защото би било ужасно конфузно за цялата компания. Напълно съм съгласна с него, но момчето, в което съм влюбена показва не малък интерес към мен - докосва ме, шегуваме се, флиртуваме... А това ме влудява. Моля някой да помогне, защото съм в задънена улица....

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93eea5e512
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Здравейте, аз съм момиче на 13 и харесвам едно момче... той постоянно се навърта около мен в час ме гледа когато говори с мен ме гледа много мило... но не знам дали ме харесва страх ме е да го попитам. Ако го питам в даскало той е винаги и с други момчета... а по-скайпа... моля ви помогнете ми! Как да разбера дали ме харесва и как да му кажа че и аз го харесвам?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7ab4627667
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Давам един съвет на всички прочетох, че повечето ги е срам хващате човека и го питате няма да изгубите нищо. А до които са в положението на авторката. Аз съм момче и аз се държа така като харесвам някоя но и с всички момичета съм добър така че е трудно да разбереш да ли те харесва

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 621ea2a2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Здравей!! И аз също съм така. Харесвам си едно момче почти 3години и половина. Но не зная дали ме харесва. Той е две години по -голям от мен с него ходим на състезания въпросът е че не знам дали ме харесва. Веднъж просто се прегърнахме, но това беше миналата година. Тази година имахме състезание и бяхме момичета и момчета. Трябваше да отидем до там с метрото. Аз се бях хванала да не падна и се бях загледала за някъде. Той беше до мен и леко по лека той си приближаваше ръката и ме докосна. След това пристигнахме на състезанието. И трябваше да загряваме, и той ме извика и почна да ме пита разни въпроси. След състезанието на другият ден не си говорихме но не знам дали ме харесва или не? След две седмици видях че се е обвързал в fecebook но не знам дали е истина или не. :( Ако някой го прочете моля да ми помогне объркано ми е. :(((

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d35472214f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Здравейте! Има едно момиче от моето училище. От съвсем скоро я забелязах преди бях много влюбен в едно момиче, но обаче реших да сложа край тя не ме оцени не ми се получи веднага месеци подред се мъчех, но ето това момиче се появи и ме накара да забравя старата история. Та, не ме забелязваше приятелките и ме гледаха нещо стана и не се спира. Постоянно се дебнем от далеч приятелката и ме забелязва и й казва и чак като се обърна ме поглежда. Върви един приятел с мен и ми казва тя какви ги върши. Постоянно като ме види и става нещо като ме подмине се обръща като ме види да се смея и тя започва стои след училище гледа че постоянно ходи по-мен, но предпочита аз да ходя по-нея. Като си приянелкята и ме видят и нещо им става започват да се държат странно стоят след часовете наблюдават ме. Като ги погледна приятелката и не отмества поглед, а тя се прави на луда. Какво мислите има ли нещо станах център на внимание почти всяка неюня приятелка знае за мен. Нормално ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker