Проблеми в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми в училище
преди: 8 месеца, 2 дни, прочетена 528 пъти
Здравейте, аз съм момиче от 10 клас и имам страшни проблеми в училище! Не говоря за оценки или нещо такова ами заради учителката ми по информатика и за самия час седя с едно момиче което ми е бивша най-добра приятелка, но без нея не мога да се оправам винаги се стресирам и не мога да направя нищо съществено в часа и ме е срам от мойте съученици говоря когато тя отсъства и няма кой да ми помага, а от друга страна учителката ме стресира още повече виналата година едвам едвам се разминах от теста! Пък и в класа имамемомичета който ме тормозят за всичко наричат ме Wednesday само защото имам черна коса бившата ми най-добра приятелка която споменах също има черна коса, но на нея думичка не са и казали!! Дайте ми съвети, защото вече изобщо не се търпи а пък вкъщи ми крещят за най-малкото На всичкото отгоре ми се налага през седмицата да ходя в къщата на баба ми която се държи изключително строго с мен всеедно съм в казармата!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 5fc2c0c58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Съжалявам че понасяш всичко това. И аз имах проблеми като малка.
Съвета ми е да се ограмотиш компютърно за да се справяш сама в часа по информационни. Имам добри новини - от втория учебен срок може би няма да учиш информационни технологии. Поне при нас беше така.
А що се отнася до черната коса-аз също съм с черна коса. Красиво е. Не са прави да ти се подиграват.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 0119b1d44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Игнорирай тези които се държат с теб зле, намери си занимания, запиши се на курс по сладкарство и така ще имаш готина среда за общуване, щом не ти харесва във вас, разхождаи се на вън, при баба ти по рядко посещения, гледаи си твоя живот да си щастлива, зависи си само от теб, намери си гадже, изнеси се на квартира с него, намери си работа, това е решението и ще си екстра.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 45ec35e9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Първо се успокой! Всички ние сме имали трудни ситуации в гимназията! Просто наблегни на този предмет!! Всичко ще е наред обещавам ти го бъди себе си и сеусмихни повод за притеснение няма, а за даскалката изобщо да не ти пука аз миналата година завърших 12 клас

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 9bde375a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1. Информатиката- всеки материал е измислен, все пак, учениците да се справят с него. Не се очаква те да измислят ракета за космоса. Вярвам, че ако отделиш по-вече време за подготивка, ще имаш успех. Поне до толкова, че да не изпадаш в паника. Опитай и да намериш някой, който да ти помага. Сигурно има и материал в нета. Все пак, ти си пожелал да си в такава паралелка.
2. За черната ти коса не го разбрах? Дане би да живееш в скандинавските страни, в БГ тези коси са по-често срещани. Но, ако като цяло изглеждаш като жертва, съучениците си ще си забиват ноктите в теб. За съжаление, агресията е голяма в училище и там също се опитай да си адекватен, а не да си лесна мишена.
3. За баба ти-предполагам живееш при нея и тя ти се дразни за някави битовизми. Че оставяш кочина след себе си, че се носиш като мъгла и си неадекватен в къщи. Опитай да си промениш навиците, с които я дразниш и да бъдеш по-осъзнат. Виж с какво можеш да я зарадваш и го направи. Покажи добро отношение към нея и ще се напрягате по-малко.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 828b2fccf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като човек завършил средно и висше информатика, мога да ти кажа, че в средното няма нищо сложно в този предмет. Повечето неща са така или иначе свързани с ежедневната работа с компютри и е хубаво да се знаят. Много от нещата звучат сложно, но всъщност са прости. Примерно алгоритъм звучи като нещо... нали. Алгоритъма е последователност от изпълни стъпки. Още по-просто казано готвенето в кухнята е алгоритъм виждаш инструкциите в книгата и изпълняваш. Опитвай се така да си обясняваш нещата и съм сигурен че ще ги запомниш и няма да се притесняваш.
Това с косата пък изобщо не го разбирам, но щом правят коментари и се закачат вероятно си по-хубава от тях и гледат да те принизят. Не им обръщай внимание живота започва след училището, така че нека това как се държат с теб някакви шматки в момента да не те травмира за в бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker