Какво става с днешните момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво става с днешните момичета
преди: 7 месеца, 19 дни, прочетена 1679 пъти
Здравейте! Първо, момиче съм. Второ, нека малко нахейтя и нежния пол, че в този сайт е пълно с хейт към силния пол. Не разбирам защо в днешно време всяко второ момиче от 13-14 годишно започва да се облича като проститутка, да си слага тон грим, да върти момчетата на малкия си пръст, да е с няколко момчета наведнъж, да ги лъже, да ги обвинява, че са боклуци, да ги обвинява в изневери, без реално да има такива причини. Не разбирам защо си играят с чувстата на момчетата и са с тях само защото са богати, красиви или по-големи от тях.. Не разбирам защо момичета се отнасят така с момчетата? Някои наистина го заслужават, но в повечето случаи момчето е добро и кротко, и го върти на пръста си няква долнопробна гаднярка, обличаща се като проститутка. Хора, какво става с днешните момичета?? !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 92f3100944
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами ще ти кажа въпреки, че ако си на подобна на възрастта на тези момичета, трудно ще разбереш сега, но някой ден... скоро.
Още от поколенията на прабаба ти жената е била подтискана, отнемано и е било правото на глас, горили са "вещици" което са е било ВЕЩ- а в неща, тоест знаеща/вещав нещо- основно са били с познания за билки и техните активни медицински свойства, жената има по- силен контакт със себе си и в този смисъл капацитета да проектира и вижда предстовящи събития. Така се сатанизира жената като "вещица" и се налага негативен смисъл в значението на думата.
После идват с развитието на света все повече изисквания към жената- да работи на полетата дори бременна до 9 месец.
Да върти къщата като "домакиня" след работа на полето като обгрижва твърде умореният си съпруг, който върши наполовина от това, което тя, децата, свекъри т. н
Следва по "цивилизовано" време:
Жената работи 8- 12 ч, след работа домашната работа пак за цялото семейство, а мъжът след работа почива на дивана защото много е уморен като е свършил половината на нейната работа. Децата пак са нейна отговорност- обгрижване, възпитание.
Така жената по принуда пое и мъжката функция! Еволюира, разви капацитетът си до степен, в която мъжът вече няма какво да предложи, а стана излишна тежест, с която жената вече отказва да се нагърбва. Поколение след поколение така и това си стана генетична информация, предавана от баби и майки.
Днешната жена предлага това, което знае, че мъжът търси- атрактивна външност, симулира поведението, което знае, че ще го "обвърже" емоционално (серотонин) и ще започне да влага в проекта "тази ще е моя" - това за жените, които предпочитат бързата процедура за "веднъж да си стъпя на краката".
Други предпочитаме сами да си "стъпим на краката" и съвсем пък няма какво да ни предложи мъж, който търси типичната всичко можеща и даваща... за какво ни е такъв? ! Тогава търсим подобен или над, важно ни е да имаме за какво да го уважаваме и само тогава можем да приемем, да пробваме за нататъшно развитие.
Мъжете се опитаха да смачкат най- святото- създателката на живот!
Превърнаха я в обикновена слугиня на по- слабият, по- мързеливият, по- негодният...
И тя им иззе функциите и подобни недадени, неразрешени "права"
Младите просто следват вече доказан метод и генетична информация.
Спирам дотук! Има време, ще разбереш някой ден.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 8a9d3021e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, авторке. И аз съм момиче, на 15 съм. И аз като теб, доста пъти съм се възмущавала, че в днешно време се толерират основно момичетата, които са горе-долу на нашата възраст, но се обличат и държат като двойно по-големи, а скромните момичета са подценявани, доста пъти дори подигравани. Явно вече това да си скромна е отживелица, а е модерно да се обличаш и гримираш като някой модел от кориците на Vogue.
Другото, което ме дразни е това, че всеки вече е с по-мръсно подсъзнание, отколкото трябва да е. Съгласна съм с това, че всеки има някаква доза мръсно подсъзнание в себе си, но на повечето ни връстници е прекалено мръсно. Например, това да асоциираш музикални инструменти, зеленчуци и плодове с гениталии е абсурдно (от личен опит споделям един случай, в който ме попитаха "щом като имаш фетиш към музиканти, можеш ли да свириш на духов инструмент? ") Просто е много гадно, и става така, че когато не разбереш въпроса или отговориш с малко по-различен смисъл, започват да лаят срещу теб и да ти казват, че нарочно се правиш на три и половина, защото не ти изнася да отговориш на въпроса в мръсния му смисъл. Не знам защо изведнъж хората се промениха по този начин. Един път, в училище писах есе за това, и когато госпожата го прочете пред класа, всички започнаха да ме плюят, казвайки, че преигравам, и това беше казано точно от момичета, приличащи на малки курвички, с извинение. А едно момче, (което е от малкото стойностни момчета в моя клас) каза, че докато момичетата продължат да се държат така, а момчетата продължават да ги толерират и да им се възхищават, светът няма да стане по-добър. Напълно се съгласявам с това му твърдение, защото ме взривява мисълта, че в нашето училище, на момичетата, които изглеждат като излезли от списание, се гледа като на някакви авторитети, а скромните оставаме подценени, но още по-болно ми става от това, че от зор да се харесат на останалите, момичета, които някога са били скромни, започват да подражават на предизвикателните. Аз обаче няма да го правя, защото просто не ми харесва да изглеждам така. Който иска, да ме плюе заради коментара ми, аз си изразих мнението.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 4cebeac58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Донякъде си права, само дето момичетата, които ти описваш не харесват кротки и добрички момчета. Харесват лоши момчета, които нямат някакви нежни и раними чувства. Пък и добрите и кротките момчета няма да си хванат кифла за приятелка. Това, което казваш звучи сякаш говориш за специфичен случай. Права ли съм?
Момиче на 14 съм.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 37694423cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами съвсем нормално е едно момиче да върти момчетата на малкия си пръст. Другото не е нормално. За проститутското облекло и тоновете грим на 13-14 съм съгласна, че не е редно. Колкото за това, че били богати-колко ли пък пари може да има един 14-18 годишен пикльо.
Стига си завиждала ами сядай да си учиш уроците

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: a1111fa48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много е просто. На човека не му ли се даде адекватно възпитание докато подраства от него излиза боклук. Който боклук пък си чупи после главата във водовъртежи на взаимоотношения с околните без въобще да може да осъзнава причините, защо другите се отнасят така с него, а причините са реално в самия него и пропуските във възпитанието и мирогледа му. Вместо това той започва да смята, че всичките хора са мърши които само гледат как да му навредят или използват. А те пък се отнасят така с него като ответна реакция от неговото поведение към тях. Това е причината от момичетата сега да излизат дивачки. Те не са способни да разбират, че тези неща са нередни защото не им е било зададено да ги разбират като нередни докато са подраствали. Фактът, че деца изгубили се в гората и израснали там са изцяло с животински качества и това е необратимо е крайно показателен за процесът за който говоря.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 154a1558cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом е възможно ще се забаляват
Докато момчетата поумнеят

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: fe6e6656ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Що ги съдиш сега - то си е курвещинка! :)

Въпросът ти към жени ли е?

Мъж съм, но ще ти отговоря - липсата на възпитание, феминизмът, чалга културата и масовата простащина в БГето са причината момичетата да се държат като курви, а мъжете като курвари!

Жените си мислят, че като се държат като курви ще привлекат "тарикатите", ама забравят малката подробност, че тарикатите търсят курви за "секса", а не за "сериозна връзка".

А с обикновенните мъже се държат всякаш са им много под нивото.

Но не ги съжелявай грам - бъди спокойна. Светът е невероятно забавно място.

Тея курви използват най-вървежната си възраст - 22-30 години за да гонят "тарикати" и накрая като станат на 30, кандидатите им почват да намаляват рязко и накрая ще ходят до магазина за котки да си вземат няколко.

В най-добрия случай ще си направят 1 дете с некой мухльо и ще са самотни майки. А има много статистически данни за деца отгледани от самотни майки и се доказва, че:

"Мъже отгледани от самотни майки стават лигльовци, мамини синчета и т. н. "

По-вероятно е самотен баща да отгледа читава дъщеря, отколкото самотна майка - читав син.

В най-добрия случай сина на такава майка ще вземе пример как да се "държи като тарикат" гледайки мъжете по които си пада майка му. Ама има много разлика между това да се "държиш като тарикат" и да си "тарикат".

Щото лесно ще си купиш скъпи дрешки, скъпа кола на изплащане, ще си направиш прическа, ще се назобиш у финтнеса и ще се правиш на отворен, ама като те УДАРИ ЖИВОТА се вижда, кой верно е "тарикат" и кой "само се прави".

Но това с курвещинката не е проблем само на българските момичета, а на цялата "западна" цивилизация дето позволи на Дисни, феминизмът и цялата тая отрова да плъзне сред децата. А в БГето плъзна и чалга културата дето тотално изкурви младите момичета.

А животът удря силно - на 31 съм и почти съм направил първия си милион, и зная много "тарикати" дето сега едвам свързват двата края и са се присламчили към някоя като "домашни прислужници". На други пък жените им забегнаха с некви други "тарикати" - направиха си деца и се върнаха при предишните "тарикати". :D

Както българите масово бягат към Германия за работа, така в момента и немските IT-та масово бягат от Германия към Щатите и други страни защото стандартът им на живот падна рязко (заради бежанци, българи, корумпирани политици и т. н. ). Та и тех ще ги видим.

Но давам повече години на Германия - там има и "мислещи" хора, а даже и "действащи" (дето почти го няма в БГето), та може и да се освестят в даден момент, докато БГето до 20-30 години ще е напълно циганизирано, а може би и заличено.

Имам собствена IT фирма и имам поглед над нещата.

Една бизнес дама на годинки - самотна майка със син лигльо, ме е харесала и все иска да се видим, ама аз не ща, нищо че си става за възрастта... сега пък предлага да правим конференция за да каним чуждестранни фирми в БГето, щото почнали да се изнасят от тук... чудно що ли - ОТ ХУБАВО ЩЕ ДА Е! :D

Ако не ти е много неудобен въпросът, да попитам - на колко си?

Евала, че осъзнаваш проблемите и то млада, но генерално нищо не може да се направи. Запада се простреля в главата.

Мюсюлманите и евреите ни се смеят яко в момента. Жените ни курви, мъжете ни мухльовци. Белия човек - на привършване.

И аз като бях млад, бях против всичката тая цигания, курвещина и простащина, ама тогава ни наричаха "националисти", "шовинисти" и кво ли не. А народа се радваше, че е "част от Европа", споделя "европейските ценности" и се е дръпнал от тая "българска селяния".

Аз бях 9-ти 10-и клас и от това което бях изчел от учебниците, знаех, че "европейските държави никога не са ни мислели доброто" и бях силно скептичен, ама нали бях "мръсен шовинист".

Сега не можеш да се разминеш от "анти-европейци" и некви "патрЕоти", ама е казал народа:

"Късно е либе за китка! "

Сетиха се кога да се правят на "патрЕоти" и се правят по същия начин както момичетата се правят на "курви" и момчетата на "тарикати".

Та не я мисли тая тема - просто ти не постъпвай така и гледай да емигрираш по-рано докато си млада, за да не ставаш част от тази цигания!

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: d32e82c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Имам племенница на тези години и със сигурност не се облича като проститутка. Не е много сигурно, че си момиче, ама карай. Имам и наблюдения относно тийновете, защото миналата година имах практика и посетих много училища. Да, момичетата се развиват по-бързо от момчетата, но в междучасията не видях нищо различно от това, което е било, преди. И преди имаше момичета, които бяха правили секс, или излизаха с по-големи. Всичко това го има от 2000г, а може би и преди това. Днешните тийнове са по-будни от нас, по-информирани, видели повече от нас по онова време. И за съжаление много от тях ще отидат да учат на Запад и никога няма да се върнат. Това че си видял 1-3-5-10 не значи че всички са такива. Звучиш като злобен пенсионер, точещ лиги по момичетата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 8b18015a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Питай тях.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: c9abdd5a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Здравей авторке, по описанието те виждам че си прилично момиче и така трябва да бъде, повечето разпуснати момичета взимат примери една от друга и от там става цялата работа това ежедневие което дойде от толкова ранна възраст момичетата още от 13, 14 годинки да се обличат като проститутки и да се правят на оборотни повярвай ми не ги чака светло бъдеще, толкова питончета ги чакат че ти е бедна фантазията на 20 години отдолу ще са цъфнали като майска роза. Особено с тези приложение онлифенс и тема подобни разни женски си продават телата и изкарват лесни и бързи пари това си е онлайн проституция, вместо да се мотивират да учат, да завършат висше и магистратура евентуално, да минат през ТРУДНИЯ ПЪТ на живота повечето избират лесния за съжаление се почва вече от много ранна възраст...

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 5c1b1cc12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами виж, ще ти кажа моите впечатления. Общувал съм с различни момичета и това, което разбрах е, че повечето от тях са позьорки т. е. те се преструват на такива, но всъщност ако ги поопознаеш и се разкрият пред теб ще разбереш, че не са това, за което се представят.

Истината е, че момичетата искат да бъдат обичани от някой, но са много несигурни в себе си. Страхуват се да бъдат наранени, уязвими, отхвърлени, подигравани и така нататък. Затова не се разкриват, вместо което си създават един образ за пред хората, защото така се чувстват сигурни.

Тоя образ трябва да бъде харесван от останалите, а кое е харесвано от останалите? Това, което е на мода, като да си лоша кучка, да се правиш на голямата работа, да се държиш провокативно и т. н. Това вече е проблем на нашето общество - нарича се деградация.

Причината да въртят момчетата е първо защото момчетата са балъци и им се връзват, ходят им по гъза и им обръщат внимание, вместо да ги поставят на мястото им. Второ, защото когато някой мъж ги желае, момичетата се чувстват добре (О, тоя много ми се кефи, ама аз не му връзвам). Така се чувстват красиви, желани, интересни и т. н.

Има и още неща, като например това, че някои момичета са много свестни, но нямат никакво самочувствие, защото "вървежните" им се подиграват. Те не излизат навън, а правят "смотани" неща, като това да ходят в библиотека например и не излизат, затова е трудно да се запознаеш с тях. По дискотеки ще срещаш курви, в библиотеката ще срещаш умни. Говоря принципно.

В днешно време да бъдеш свестен човек и същевременно уверен се изисква много силен характер, защото хората те натискат да бъдеш олигофрен като тях и ако не си, започват да те мачкат всячески.

Та да се върнем в началото, ето от какво се страхуват тези момичета, които описваш. Те просто искат да бъдат приети.

Като цяло всичко е един цирк и ти или играеш в него, или си извън него и гледаш представлението.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: c72ff31076
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 2, прочетох внимателно коментара ти и се радвам, че все още има здравомислещи тийнейджърки като теб. Между другото, това изречение, което ти си написала, че ти е казвано, ми изглежда познато от една тема. Ти да не си авторката на тази една тема?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 944791ba8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е какво да се прави има свестни има и курви…
Естествено, че голяма част пр курвите са свестни или поне са били и искат някой, когото истински да ги обича, но колко свестни момчета ще бъдат привлечени от такива? Аз също съм на 14 и от две години си тъгувам, че момичетата около мен имат по пет гаджета на месец и се целуват и абсолютно винаги някой ги харесва, а аз просто не искам да се обличам така, да се гримирам до толкова, че в огледалото да не се разпознавам и да се правя на проста курва. А момчетата около мен просто си харесват такива и останалите не ги гледат. Или поне така си мислех, но говорих с един приятел, точно от онези които си излизат с две курви едновременно и не му пука, защото знае, че те правят същото. Тогава осъзнах, че той ме харесва, но буквално го е страх, защото не може да ме разгадае. Той вижда, че не съм като тях и автоматично вече няма идея каква съм, защото модела, който спазват те при мен не важи. После говорих с братята ми, които са доста по-големи от мен и от тях получих по-скоро мъжко мнение. Повечето момчета харесват такива момичета за да спят с тях, но в момента, когато искат сериозни взаимоотношения тези момичета не са опция. Момчетата също искат чисти и хубави взаимоотношения, но докато им уври главата повечето стават 11-12 клас, естествено с много изключения, а момичетата, които не са такива го осъзнават около 13-14 годишни. И тогава има една страхотна дупка от няколко години. Беше ми доста гадно няколко месеца, но накрая стигнах до извода, че не искам гадже за две седмици, с което само да се натискам. Искам истински взаимоотношения, градени на доверие, любов и наистина да ми пука за този човек, както и на него да му пука за мен. Ами това е невъзможно за 14 годишна, така че предпочитам да нямам гадже, но да изчакам и да имам такова-истинско!
Радвам се, че все още са останали много свестни момичета, момчета огледайте се, от такива момичета можете да получите много повече!

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 8b18015a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На мода са обемни устни сред младите, вижда се по гланцовете по магазините, които се продават там, много рядко има гланц само с цвят и бласък, по добър вариант е да си уголемят устните хирургически, чрез интервенция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker