Голям женомразец съм, аз съм жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голям женомразец съм, аз съм жена
преди: 5 месеца, 21 дни, прочетена 675 пъти
Здравейте! Тази тема не е фалшива. Имам социален проблем и той е свързван с жените. Аз самата съм жена, но жените нещо напоследък са ми станали много, , черни'' (без дискриминация). Предишните ми най-добри приятелки ми забиха нож в гърба, изоставиха ме и тн. Жени са ми правили толкова мръсни номера, че тука няма място да ви ги изброя. Новите ми съученички само ми се смеят, подиграват, обиждат ме и тн. Отделно да не говорим, че лекарите мъже са се държали много по-професионално и човечно с мен. А и не знам дали това също не оказва подсъзнателно влияние, но лекар МЪЖ ми спаси живота, като ми направи животозастрашаваща операция супер успешно. Наистина съм голям женомразец, а съм жена и трябва да толерирам пола си. Как мога да се справя с този проблем? Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 21 дни
hash: a33abc8d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Искаи точност в отношенията, преценявай ги на време, има коректни хора, посещавай курсове по фотография или нещо което ти харесва да правиш през свободното си време, създаи си живот, които ти харесва и те удовлетворява, така ще ти е приятно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: cb740de8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Както е казал Ал Бънди “ само една жена може да разбере другите жени и затова те се мразят помежду си”

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: 7d8030ae01
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не е нужно да мразиш никого, има всякакви хора на този свят. Най-големите чудовища, но и най-великите хора са били мъже, жените са винаги средно ниво, нито са най-добрите, нито са най-лошите.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: d088c6c79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И при мен е така. За съжаление злобата и завистта на жените се засилва, когато стават възрастни и вече нямам приятелки, само с мъже контактувам. И на ми направи такова впечатление, че мъже лекари по-сериозно се отнесоха с мен. Не знам какво да ти предложа тъй като и аз имам такъв проблем. Не знам защо жените се мразят и си пречат една на друга, вместо да се подкрепят... и аз не разбирам логиката на това поведение или просто е върховен егоизъм от тяхна страна, за да се изкарат, че са най-най... но живота ще ги очука и после ще съжаляват, че нямат приятелки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 2b148980df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами явно си много красива и ти завиждат натурално. Много е кофти.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 5af2ef4361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Според мен, и от двата пола си има и точни хора, има си и мърши. Въпрос на среда, която ще си изградиш около себе си. Обикновено ако познаваш читав човек, неговата половинка също е читава. Така се получават семейните приятелства. Това, че 80% от жените са плява какво те бърка? Нима и при мъжете не е така? Този доктор, който ти е спасил живота, сигурно е един на 10 000 мъже... Същото е и с жените. Просто не си се запознала още, или изобщо не си търсила себеподобни (ако ти самата си читава, естествено). Това последното в скобите го пиша, понеже има страшно много хора, които съвсем искрено си мислят, че са голямата работа, и с големите изисквания към другите, разбира се, обаче сами не се виждат, че са едни малки, жалки, егоистични и завистливи мишлета. Те дори и да се докопат до човек, за когото си мечтаят, той най-често много бързо се разочарова от тях и ги "изоставя", като те пък тълкуват това като някаква световна несправедливост и ето, видиш ли, че нямало свестни хора изобщо... (един вид - щом свестните ги изоставят, значи и свестните не са били чак толкова свестни) Никога не поглеждат себе си, собствените си грешки и недостатъци и собствените си отвратителни характерчета...

Та така... И все пак за тебе наистина е по-добре да мразиш жените, отколкото мъжете, защото мъжете все пак са пътя към децата и към твоето собствено продължение. Крайната форма на падение е жена да мрази мъжете, защото с това родословното ѝ дърво приключва окончателно...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: e8e2ed6c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не зависи от пол, а от човека и от характера му. Познавам готини хора и от двата пола и големи боклуци от двата пола. Съжалявам, че си попаднала на кофти жени, но не всички са такива.

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: ca1836338f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Еврипид е казал! - "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината"!

И мъжете, и жените не вярват на жените! Феминизмът е много по-вреден за жените, от колкото за мъжете, за това мизогинията е присъща и за жените. Това, че си жена и мразиш жените е нормално, а и има защо!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker