Родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми
преди: 5 месеца, 21 дни, прочетена 487 пъти
Родитлеите ми не ме искат. Майка ми е била на 19, когато ме е родила и от тогава, не спира да повтаря, че съм провалила живота и. Че ако не съм била аз е можела да завърши медицина, да стне лекар и да изкарва пари, Да си живее живота, вместо да се занимава с "изчадие" като мен.

Всеки ден сутрин като отивам на учлище, ми става тъпо, защото всички имат пари, а аз не. Тя ми дава по 5 лева на седмица и ми казва, че ако искам нещо трябва да си спестя. Всичките ми пари отиват за тетрадки, които не гледам какви са, а само да са от най-евтините, зада ми стгнат парите.

А когато се прибера вкъщи ме очаква списък с неща, които да свърша, например: измий чиниите, пусни пералня, мини с прахусмокачка, Прибери дрехите от простора и простри новите и т. н. И ако се прибере преди да съм ги свършила започва с конското, то така или иначе ще го има, но тогава се почва от вратата. Полсе влиза в банята да си вземе дълга вана и ме кара да нося дрехите в коша. После се прибира баща ми, той винаги е недоволен от нещо. и то винаги към мен. Очакват винаги да съм първа и да нямам грешки на тестовете. Все за нещо ще вземе да се заяде и накрая се стига до часта в която ме пребива. А последните няколко дни след като ме набие, взима нож и го насочва към мен.

Днес бях направила всичко перфектно и след като се навечеряха ги помолих да ми подпишат теста по математика. В момента, в който му го дадох той започна да търси резултата ми и щом видя, че имам 44/45, побесня, взе ножа и мина по дланта ми, като ме поряза, каза, че съм разочарование, което не знае как е негово дете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 02dcabe44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тая история до един момент ме съмняваше дали е фейк, ма с последния абзац се пресоли манджата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: e29613e0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Твя няма как да е истинска история! Но понеже съм солидарен човек и ако някак си недай си Боже се окаже истина (надали)... звънкай в социалните. Търси помощ! Закрила на детето! Ако имаш роднини (адекватни) им кажи всичко и звъннете в полицията! Ако не става този вариант- казваш на класния ти ръководител, ВЕДНАГА, но БЕЗ да им казва на вашите, а той/тя да потърси помощ за тебе.

 
  ...
преди: 5 месеца, 20 дни
hash: 6939c1a7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторе нали знаеш че си пълнолетен човек и родителите ти нямат права над теб?
Отиваш с личната си карта теглиш един кредит от 500-1000 лв, зависи кой град ще избереш, докато ги няма събираш дрехите си и хващаш влака за Варна примерно, наемаш колкото е възможно по евтино една стая, най добре с баба хазяйка, съгласяваш се първоначално на първата работа, която намериш (най-добре сервитьор, че ще има бакшиши и някаква храна) и изплащаш кредита, първите месеци ще е трудно ще става въпрос за оцеляване, после ще се оправиш, ще спестиш за да имаш пари докато си намериш по хубава работа и квартира, догодина ще се разбереш с директора на училището да ти дадде документите за да се запишеш някъде, за задочен ученик и ще си вземеш изпитите за 12 клас. Сама ще отговаряш за живота си, това се нарича пълнолетен човек, не си зависим/а от техните 5лв на седмица!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: e29613e0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До номер 3: Ти откъде знаеш че авторката е пълнолетна и че другата година ще е 12ти клас? Никъде не пише такова нещо. Тя може и да е на 14, 15, 16 и т. н.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: 81f34fb224
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А на колко години си? Защото ако си пълнолетен номер 3 е прав, но ако не си номер две е по-добър вариант.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 19 дни
hash: f3236fb3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Търси си квартира, намери работа, хвани си гадже, ако си пълнолетна, това е решението, ако си непълнолетна, изчакай да станеш пълнолетна и деистваи за щастието си в живота, то зависи от теб.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: d3f2e06762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Намери как да се измъкнеш от тях, с такива родители е по-добре да ги гледаш отдалече.
Успех :(

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: e944835688
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дано някое хлапе да е "пресолило манджата", т. е. да се е скарало с родителите си и сега да се опитва тук да ги изкара най-отвратителните хора на света.
В началото ми стана мъчно за авторката, защото наистина има такива отвратителни родители, които натякват на детето си, че им е провалило живота, но после като прочетох края, как бащата и рязал ръката, защото имала 1 точка по-малко от максимална брой на някакъв тест... съжалявам, но ми звучи доста измислено.
Във всеки случай не е лошо да погориш с училищния психолог и да споделиш как се чувстваш.
Дори и темата да е измислена на 100%, щом можеш да напишеш нещо такова за родителите си, явно нещо в отношенията ти с тях не е добре и е хубаво да говориш с някой за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker