Целият клас ме мрази заради нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121575)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Целият клас ме мрази заради нея
преди: 4 месеца, 24 дни, прочетена 489 пъти
Споделям тази история да се посмеем малко, че положението в трагично.
С бившата ми приятелка скъсахме в началото на септември. Беше супер токсична връзка, само тормоз и обиди от нейна страна, а аз не исках да се разделяме точно заради това, което се случва вмомента. Някак си бях сигурен, че ще се случи, беше близко са акъла. Учебната година започна, всичко беше наред. Класа ни е не е от най - сплотените и всички вървим по групички. Аз бях в тази на "популярните" - изпълнена с лицемерие и двуличие. Винаги се говореше нещо против някой, доста често и за някой от групичката. Бях сигурен, че предвид обстоятелствата и моят ред ще дойде. След раздялата, бившата много се сближи с момчетата и почна да налива лъжи в мозъците им. Бил съм направил това, онова и т. н. с времето почнах да усещам, че са негативно настроени към мен, но не искаха да си кажат. Разбрах от един съученик, какво са говорили за мен. Спряхме да общуваме, няма напрежение, дори съм окей да съм един вид "отшелник". Човек с амбиции няма място при бъдещи утайки на обществото. Единствената причина да движа с тях беше да си имам компания за пушене. Всичко е наред при мен. Пиша тази история за да се посмеем малко и да научим нещо от нея. Имайте едно наум при ситуациите с бившите гаджета и общите приятели. В такава ситуация момче ли сте, автоматично има наказателен удар срещу вас и вие сте лошият и е**аният

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 45f5d28c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Благодаря ти за съвета.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: e8293aa535
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Попаднал си на боклуци, съжалявам. Но знай, че не всички са такива:)
Момичето е токсична кучка, а другите тъпаци може да я харесват и понеже е момиче и да 'и слушат глупостите или дори и да не я харесват, като знаеш, че и те са лицемерни утайки, много правилно си постъпил! Можеш за компания от други класове да видиш поне един човек. От съседен клас, или който и да е и през междучасията си бъди с този човек или тази група от хора.

П. С. много ме изкефи как без да ти мигне окото си ги за*бал, евалата!

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: a2d81a65aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не обръщай толкова голямо внимание на тази кифла, да един ден наистина ще се смееш. Празнувай свободата си, кефи се, като не те оценяват ще те оцени някой друг.
Тръгни си с гордо вдигната глава, постъпил си 100% правилно.
Живота отсява приятелите, ще се движите в различни среди.
Бъди себе си, Живота продължава много и след училището.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 6f77224c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пич я се стягай , в живота още колко мацки ще ти манат през ръцете..
Щом една пикла може да промени мнението на приятелите ти за теб, значи не са ти били никакви приятели. Не знам на колко си, но най - вероятно си ученик. Та съвет от мен по-добре спри тези цигари, повярвай ми не си по-готин. Започни нещо да тренираш някакъв спорт или фитнес и ще намериш твоите хора.
Успех!

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 9d7671041a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Явно си бил заобиколен от токсични хора. Това е шанс да започнеш начисто. Честито!

Тъкмо си се отървал от "приятелите" ти за пушене. Защо не вземеш да го спреш съвсем? Току-виж попаднеш на по-свестни хора. Може и по-добро момиче да си намериш. Като цяло като пушач ще ти се дразнят, а може и да те избягват, занапред много непушачи, особено момичета.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 32b4b08100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От автора до номер 5 през кура ми е, повярвай ми. Стегнал съм се, нямаш ядове. Иначе си ходя на фитнес, тренирам футбол, всичко е точно.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 6aa0e8b80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поредната “не-утайка с амбиции” със слаба социална игра. Разбирам, че си умен и до определена степен достоен. Първата ти грешка е, че най-вероятно не си изградил дълбоки приятелства в училище, защото ако беше, това никога нямаше да се случи. Втората ти грешка е, че имаш невероятно слаб ангел, за да може тази лицемерка да те е свалила. Как можеше да подходиш, за да не ставаш “отшелник”?
1. Възползваш се от социалния климат. Бившите ти “приятели” са идиоти, които се връзват на онази идиотка само защото имат и други намерения. Ако беше намерил някоя от приятелките й или даже повечко, които да споделят “позитивното си мнение”, приятелите братовчеди на Наполеон, щяха друго да говорят.
2. Ако беше убедил някой от тези хора, по възможност най- наивния, че държиш най-много на него и за това му искаш съвет за нея, за да подобрите отношенията си на колегиално ниво и му покажеш скрийншоти итн., щеше не само да изглеждаш като светец, но и да имаш вътрешен човек, който да убеди останалите да ти повярват.
3. За да говори глупости за теб, още не те е преживяла. Давай й индиректни значи, че не ти е безразлична, защото тогава ще има причина тя да спре да говори тези глупости - все пак ще се опитва да се съберете. По този начин, ще си спечелиш време, в което да решиш как да постъпиш- да свалиш някоя нейна лесна приятелка ли, отново да се сближиш с безмозъчните маймуни- вариантите са безброй. Успех и животът е твърде кратък, нелогичен и депресиращ, за да не се забавляваш по свой начин :)!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker