Не направих ли грешка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124104)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14647)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не направих ли грешка?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2238 пъти
Здравейте. Не знам дали историята ми трябва да бъде тук. Момиче съм на 13 години. Всичко започна в пети клас когато ме приеха в мат.гимназия. Реших да уча там защото това ми беше целта.

За жалост, обаче приеха само мен и няколко момчета от моя клас. Всички останали плюс моята най-близка приятелка отидоха в други училища. И тогава започна проблема. Разбирах се чудесно с новия ми клас. Дори ми беше доста по-забавно с тях.

Но с моята близка приятелка започнахме да губим контакти, не се виждахме често. Написа ми по SKYPE (забележете по скайп), че не иска да сме повече най-добри приятелки, а само приятелки (тогава при мен приятелите се деляха) Добре. Какво можех да направя.

След няколко дни разбрах коя и е новата най-добра приятелка. Друго момиче от бившия ми клас с което бяха в един и същ. Всъщност това момиче винаги я е предавало, обръщало се е срещу нея и я е командвало.

Започнах да търся вината в себе си. Обикновено хората не я намират. Замислих се-не направих ли грешка? Ако не се бях преместила може би пак щяхме да сме приятелки? И до днес пак си задавам този шибан въпрос. Според вас????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 439f1eb020
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ахах ти не си виновна, тя ако ти е била истинска най-добра приятелка щеше да бъде такава до гроб, не зависимо дали си я обидила неволно, предала, сгрешила и т. н.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 87f7fb161c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Я вземете пораснете, какви са тия глупости - приятелки и най-добри приятелки...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 89cfa982ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Господи!! Не мога да повярвам!
На 13 си, колкото мен, не ти ли стигнаха тези години да разбереш че най-добра приятелка не може да бъде официално достояние??? Нещата не са такива, , айде да си моята най-добра приятелка", , Айде" или пък, , ТИ не си ми бфф вече", , Ми хубу".

Една истинска приятелка просто ти става най-добрата, не се планува, не се говори, просто така се случва, никого не те пита искаш ли или не. Това е човекът от всичките ти приятели, който те разбира най-добре. Загубили сте връзка, ако едно разстояние, ако по-малкото срещи могат да ви разделят, то тогава какви приятелки сте били? !

Не, не си сгрешила. Гледала си себе си, както трябва да бъде. По никакъв начин не е нужно бфф-то да е неотлъчно от теб, че да сте един отбор, нито да сте на една възраст, в един клас или подобно. Моята е година по-малка, в друго училище, мислим различно по някой теми и се е случвало с месеци да не се видим, никога това не е било проблем и винаги знаем всичко без да е нужно да почваме с лигавите, , миличка, моля те не плачи... ". Не сте били толкова близки, това е.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 091be59ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина както каза номер 3 приятелството не се планува, а става от само себе си. В никакъв случай не си направила грешка в изобра си, защото от това зависи бъдещето ти, образованието ти. Такива бебешки филми като "Не си ми най-добра приятелка" вече на твоите години не трябва да има. Пък и щом намираш новия си клас за по-добър, по-забавен и щом се чувстваш по-добре там какъв е проблема?

А и въпросната бивша най-добра приятелка губи най-много, защото скоро ще разбере, че всъщност онази която е новата и "най-добра приятелка" я използва и се държи гадно с нея. И пак се връщам на въпроса, че не трябва в никакъв случай да се чувстваш виновна, защото все пак едно приятелство (пък и то какво приятелство е било щом само едно училище ви е разделило) не е по-важно от бъдещето ти. Смисъл, разбирам да е няк'ва адски добра и готина приятелка с която се обичате и се държи добре с теб, ама тя за едното нищо те е заеб*ала. Така че не се чувствай виновна .. Ще срещаш още много приятелки и то къде, къде по-добри от нея .. :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 367ab3c4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не можах да разбера "Най-добра приятелка" някакво звание за заслуги ли е?

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f619a60e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спрете вече с тези детски истории.. на 13 сте все пак, а не на 10. Ако наистина ти е била толкова добра приятелка, нямаше да ви пречи разстоянието. Нека си седи при онази, която я командва и предава. Хората са казали, че всяко зло е за добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7188ddf266
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи просто - благодаря. Помни си хубавите неща с нея, но я преследвай. Вината не е в теб. Фокусирай си върху задачите и новите ти приятели. Във всеки един етап от живота си ще срещащ хора. Част от тях ще ти стават приятели, но няма да бъдат с теб, когато преминеш към следващия етап. Това е нормално, и ти не трябва да се обвиняваш. Нито себе си, нито другите.
Сара

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 756524aba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм на 13 години и най - добрата ми приятелка е на 19 години.. За цялото това време разбрах, че ако някой ти е приятел никога няма да се откаже от теб, дори и да си сгрешил.. не може да кажеш днес една ми е най - добрата приятелка, утре друга.. това се разбира с време. Ако тя винаги е до теб, помага ти във всичко и със нея се чувстваш просто себе си, а тя те обича такава - каквато си без да се преструваш и си сигурна, че можеш да разчиташ на нея.. а ти виждаш това и разбираш, че не го прави за да се хареса на друг или да те използва, не е нужно да казваш "ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА" или нещо такова! Ти просто я чувстваш като сестра и ако тя наистина държи на теб, това ще си проличи, без значение тя къде учи, колко далече една от друга сте и на колко години, .. дали сте в от едно училище или един клас!!! Това не оправдава нейната постъпка като те е зарязала и веднага си е намерила някой, който да те замества.. явно просто не оценява най-важните хора в живота и.. и това, което ти си направила за нея. Все някога ще разбере колко много си държала на това момиче, а тя те е зарязала сякаш не значиш нищо за нея!! Мойта приятелка е заставала винаги зад мен без значение дали съм права, винаги е била до мен.. много пъти сме си говорили за много неща, които не споделяме с никой, разберете, че приятелството е нещо безценно и в този живот трудно се намира някой, които мисли като теб и те разбира.. по едно време ме беше страх да се доверя на някой отново ( разбира се, след като поредната УЖ приятелка ме заряза и предаде ).. но истинската ми приятелка отново беше до мен и ме посъветва за което много и благодаря!! :]

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a2d17159af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен е по-добре, че вече не сте най-добри приятелки - щом едно училище ви е разделило, представи си доколко наистина ти е била приятелка. А и това изказване не искам да сме най-добри приятелки, ап росто приятелки е доста детско. Аз определено не смятам, че е задължително да имаш само една близка приятелка и с нея да мислите еднакво. Просто трябва да се уважавате.
Радвай се, че поне си разбрала колко й е акъла и късмет с намирането на нови приятели :)
Ана

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker