Нямам търпение да разбера как ще сме в сексуален план... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам търпение да разбера как ще сме в сексуален план...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2342 пъти
Здравейте! Аз съм на 18 години, навърших ги миналия месец. Скоро приятеля ми, с който сме вече 2 месеца заедно ще има рожден ден. С три години по-голям от мен е... обичам го страшно много и никога не съм била толкова влюбена. Разбираме се страхотно, всичко върви по вода.

Нямам търпение да разбера обаче как ще сме и в сексуален план, защото досега аз не съм била с момче. Той не е девствен... това не ме притеснява никак. Всеки има различно минало... не обичам да се бъркам в него :)

Много го обичам (извинете, че се повтарям) на рождения му ден ме покани да остана да спя у тях... вълнувам се... знам, че ще е незабравимо, но се притеснявам от това дали ще му хареса с мен, защото всичко върви иделано, но ако секса не е добър... :( ще се чувствам зле, защото не го радвам напълно...

Първо е любовта, гушкането... милите и топли целувки, а после след като разбереш, че си готов се отдаваш на любимия човек... поне при мен е така ето, че след два месеца с моето момче... реших да му се отдам и то на рд-то, като подаръче :))) не се притеснявам, че ще боли или за други неща... искам да му хареса с мен, ако не му хареса какво ще правя? ! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5785a4e2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твърде много мислиш и се тревожиш. А който много умува, накрая не прави нищо или се излага. Успокой се и нещата ще се оправят от само себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b60bf3983c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен прибързваш. Един човек можеш да опознаеш след 6-тия месец заедно (чела съм го, не са мои измишльотини). И аз бях така като теб преди време, на трутия месец бях готовоа и дори опитахме но не стана. Сега, мисля че това е било за добро.

Моят съвет - колкото и да го "обичкаш", след като преспите не се учудвай ако той просто те остави. Може и да не стане така, но нещо ме навежда на мисълта, че..
Тони, 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 34a6e73a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тони, от коя планета падаш?! Никой не си планира първия път с човек, за който ще се жени! Не знам как реши, че ще я остави след първия път, но дори да стане -- кво? Ще свърши света? Разочарованието и болката са част от тоя живот, и в даскало му е времето да свикват децата с това!

Има и единици такива, които в крайна сметка са се оженили за първата си любов, ама преди това са минали през бая други "бройки", първо за да си изживеят младините, и второ за да се уверят, че наистина първия е бил шестица от тотото.

След като се "обичкат" В МОМЕНТА и си имат доверие В МОМЕНТА, да се мятат. После какво ще стане е Божа работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 204faa8008
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, ти направо правиш цял сценарий как ще отидеш на рожденния ден, ще останеш, ще има първо гушкане и т.н.т. Не го мисли толкова, защото колкото е по-спонтанно, колкото повече се чувстваш сигурна и отпусната, толкова и на него и на теб ще ви е по-хубаво.

Естествено е, че той знае, че е нужно малко или повече време на едно девствено момиче, за да прави добър секс. Така, че на рожденния ден или друг ден явно си решила, че ще си с него и ще правиш любов. И защо Тони - №2 го нарича преспиване? Ами ако на нея не й е провървяло защо смята, че момчето едва ли не ще те остави след това?

Според мен е пълна глупост, защото хармонията в характерите, разбиранията за живота, интересите и пр. трябва да се съчетаят с хармония и в леглото. И защо да не постигнеш тази хармония? Това, че си неопитна не е порок. Предполагам, че чувствата ви са взаимни и чрез него ще се научиш на това онова и ще правите чудесенсекс. Което само ще заздрави връзката, а не обратното. Между другото имам деца почти на твоята възраст, така, че не ми липсва опит.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker