Как да махна приятелката на брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да махна приятелката на брат ми
преди: 4 месеца, 5 дни, прочетена 675 пъти
Здравейте, просто незнам какво да правя, за да накарам някак брат ми да скъса с приятелката си. Аз съм по малък от него и преди се разбирахме супер с него, обаче откакто той тръгна с нея страшно много се промени към мене, започна да ме тормози, да ме обижда като напримерно ми вика малък духач или гей всякакъв ме нарича. Подигравa се, че слушам корейски групи и че правя косплей, започна да ме удря даже пред нея много пъти да ме унижава и аз не мога да понасям повече. Преди не беше такъв, играехме игри с него, излизахме, но когато тя дойде и той незнам пред нея ли се прави на интересен или незнам защо се държи така, но това ме дразни много и искам да направя нещо да се разделят и той да си е както преди. Какво мога да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 4 дни
hash: c4d4ad560a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всеки отговаря за себе си и приятелкатафму не е виновна. Кажи на брат си, че си губи връзката с теб и няма да търсиш това отношение, сподели и с родителите си. Простотията иначе е явна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 80b5bbff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами, недей да им светиш като дойде тя и няма да те обижда.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 40905f9df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Проблема е изцяло в брат ти. Дори тя да го настройва срещу теб, което по това, което пишеш явно не е случая, от него зависи как ще се държи с брат си и от никой друг. Не знам на колко сте, но ако сега навлизате в пубертета тепърва и при двама ви ще има промени, все пак пораствате. Говори с него сериозно като сте само двамата и му обясни, че приемаш това сериозно и не си окей с поведението му. Ако не престане кажи на вашите.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 86804c08aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Просто е станал поредния келеш, няма общо с кифлата.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 3f9fae672a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Говори с вашите. Кой пък е казал, че тя е виновна? Тя няма вина! Вината е в брат ти! Не знам защо го прави, просто явно е супер малоумен и отвратителен. Говори с него като хората, когато е в добро настроение. И говори с вашите! Те не трябва да допускат той да те удря, не може така. И аз така бях със сестра ми, ама с разговори го оправихме донякъде проблема.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 4f9b30d40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Приеми че брат ти вече е голям и вече не му е до компютърни игри, а до момичета, не го закачай много много докато е с гаджето, прави се на интересен пред нея. И ти като станеш на неговата възраст ще мислиш само за две неща, за секс и момичета.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 48a15a411d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Гневен е, защото иска да има свободна стая за секс, а ти не се усещаш и пречиш. Оплачи се на родителите си.

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: f4b5a71f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте пак, автора съм. Ами аз съм на 14 години а брат ми е на 17 и наистина незнам как да си оправя нещата с него. Аз не искам той да излиза с момичета искам да излиза с мене и да се държи както преди, а той сега е супер гаден, и ако искам да говоря с него той се нерви, все ми казва кво искаш бе гейче или не ми се занимава с тебе покемон и съвсем друг човек е станал. Не искам да казвам на нашите защото те като излязат той пак ще ме бие. Ако е заради приятелката му искам да направя така че те да скъсат, как мога да го направя?

 
  ...
преди: 4 месеца, 2 дни
hash: 8d5f4dd051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами виж сега... всички ти го казаха. Той го интересуват момичета, на 17 години е, какво очакваш? Хората растат и се променят. И ти доста ще се промениш докато станеш на 18 и след това с годините още. Нормално. Просто нищо не можеш да направиш. Ще се отдалечите, но в бъдеще като и двамата сте големи хора ще сте по-близки и ще се смеете на тези истории. И си го избии от главата, че тази е виновна. Тя няма никаква вина... Това е. Ако не го закачаш (и му говориш много малко) не е нужно да казваш на вашите, ама ако той ти се заяжда и те бие, казвай им.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 часа
hash: 4f9b30d40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До 9. Приятел, не е нормолно чак такова ревност към брат ти, остави го намира. Не си толкова малък, какви са тия въпроси и разсъждиния на 5 годишен, не е нормално да се месиш във връзките му. Намери си приятели и излизайте. Една камара хора ти дадоха съвети, ти нищо ли не зацепи? Стягай се!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c488cf3fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравей, за съжаление имаш малко вина и ти. Ти си на 14 години, ти също излизай, и завързвай връзки... защото като станеш на 30, ще се върнеш и ще се оплакваш тук че си девствен. Възрастта ти е идеална, за създаване на връзки и приятелки. Сега ти е времето да се развиваш, не стой вкъщи.. излизай, запознавай се с нови хора. И задължително се отдръпни от брат си, колкото и да ти е тежко... Твоето поведение го задушава, и затова се държи така с теб. Когато дойде приятелката му в вероятно в общата ви стая с брат ви, излез нарочно. Покажи им уважение, остави ги. И ще видиш... как всичко ще се промени между теб и брат ти. Дори ще започне да ти споделя, споделяй му и ти тогава, но си пазете тайните взаимно! УСПЕХ дано съм помогнала!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker