Много я харесвам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много я харесвам...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5080 пъти
Здравейте, адски си падам по едно момиче от моя клас. От 8ми клас сме заедно и мисля, че съм я опознал достатъчно за 2 години. Много е хубавичка и сладичка бих направил всичко за да я спечеля, но проблема е, че от 1 месец се опитвам, но не се получава. Тя е малко странен характер: не обича да я пипат, да я дразнят, срамежлива е.... и не знам как да постъпя. Отличничка е и е нямала приятел до сега ( 10 клас ) и усещам как ме отблъсква, а аз съм от средните ученици 3-4-5.... почти през целият си ден тя учи. Рядко влиза в скайп. Като сме в училище, постоянно и правя комплименти а тя не реагира, много съм объркан.

Преди 4-5 дена приятелките и разбраха, че имам нещо по-така към нея и започнаха да ми помагат. От тази "помощ" разбрах само, че съм и симпатичен, но защо ли е това отблъскване? Държа се добре с нея, през целият ден в училище съм до нейният чин и се стремя да ме забележи. Дори ми казаха, че сестра и е говорила хубави неща за мен относно "външният вид", но да не изпадаме в подробности. Постоянно се въртя около нея дори и извън училище, даже днес ходихме на куклен театър (много скучен) на които отидох само заради нея, бях единственото момче, дори момчетата от класа започнаха да ми се бъзикат, защо ще ходя на тази простотия която между другото струваше и пари. Бях седнал до нея и от време на време и задавах по някой друг въпрос, а след края на театъра дори не ми каза и чао. :( Между другото много се чудех, че дори и да се получи нещо между нас дали ще се задържи дълго, защото както казах тя е отличничка, а аз.. и другият проблем е, че сме от 1 клас.

- Това е общо взето. Има още много подробности на който мога да наблегна, но се надявам, че сте ме разбрали, а и няма да пиша роман. :D
Благодаря за отделеното време и се надявам, че ще ми помогнете. Чао :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5aebf9eb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Относно това, че си по-слаб ученик от нея - не се притеснявай, нормално е. Момичетата винаги учат повече от момчетата. Това не те прави глупав или нещо такова.

Колкото до другото... Явно наистина е много срамежлива. Може да я поканиш да излезете само двамата, или ти, тя и някоя нейна приятелка/приятел. Може би ще е по-спокойна ако не сте само двамата. Ако ти откаже, продължавай да си говориш с нея в училище, но гледай да изглежда по-небрежно, в смисъл да не си личи, че го правиш целенасочено.
С времето ще станете по-близки и така... Би трябвало да се получат нещата. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 425f35d85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как се казваш май те познавам от кое училище си ? Виж сега тя може да те харесва но да го крие !!!! Защото е срамежлива ти не прекалявай покажи и че я харесваш и че няма от какво да се притеснява . Успех :))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: df729c4a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз също съм много срамежлива. Харесвам едно момче той не е отличник. Той обича много спорта(когато го заговоря той ми говори само за спорт)Аз обаче не си падам по спорта. Той ме пита дали обичам да спортувам(аз го излъгах казах му че много харесвам спорта)Той ми предложи да дойда на тренировката по баскетбол, аз се съгласих, мислех че само ще го гледам как играе, но когато започнаха да играят той ме каза и аз да играя. Започнах да играя, подадоха ми топката и започнаха да викат подай ми докато разбера какво става ми я взеха(играхме 2 часа, аз допусках много грешки)Той разбра че не знам нищо за спорта. Спря да си говори с мен(аз много се натъжих)Просто не знам какво да правя извиних му се, но той още не ми говори. ТИ СИ ВЛЮБЕН В МОМИЧЕ КОЕТО ОБИЧА ДА УЧИ;(прави се че и на теб много ти харесва да учиш)ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТЯ ХАРЕСВА така тя може да види че имате общи интереси и да започне да общува с теб. (но никога не я лъжи ще съжаляваш много както аз съжалявам че излъгах момчето което харесвам) ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ С ТОВА МОМИЧЕ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1803361241
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Олеее, колко грешни преценки. А да ти е хрумвало, че може да не е срамежлива. И аз не си падам по загоряли идиотчета дето ходят след мен да ме опипват и рядко им обръщам внимание, това далеч не значи че съм срамежлива или пък странна. Както ми я описваш по-добре я заговори на нормална тема, не директни комплименти, , много си сладка, ееее как винаги цепиш със стил", ами леки намеци, нещо което да я накара да се усмихне. Момичето си струва, но определено не е лесна, така че успех. А оценките нямат нищо общо, не пречат.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e05ad45258
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Звучиш ми неуверен. Момичетата харесват момчета със самочувствие. Не разчитай на приятелките и или на сестра и, а на себе си :))

Passion

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0be5700ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Повярвай ми това не са ми грешни преценки познавам я.
Ти не можеш да ми кажеш дали е срамежлива или не. Говори само с приятелките си и не се интересува от момчета и не съм казал, че я пипам ;), звучиш ми като някоя "кифла" с тези съвети.

- Да добавя, разбрах, че ме харесва само като приятел. Може би ако не я познавах щеше да ме възприема по друг начин. :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3e2ddd912d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според това, което прочетох или момичето не се интересува от момчета в момента или харесва някого друг... :) Според мен трябва да се насочиш към някоя друга..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 22e6285edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мани я тая надувка. Явно в главата и само учебниците и не и е до теб.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b38d15ea82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И аз съм със същото мнение като номер 8 няма нужда да се занимаваш с някакви зубрачки щото нея само ученето я интересува.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker