Защо направи всичко това, след като е обвързана? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо направи всичко това, след като е обвързана?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3791 пъти
Здравейте! За кой ли път пиша в този сайт по различни теми и винаги получавам отговор... благодаря за това! Сайта е страхотен! Да допълня, че съм на 17-ет.

Та да минем направо към темата. Преди около 3 седмици се запознах с момиче, имахме общи приятели и се бяхме видели 1 път... скоро тя ми прати покана в фейсбук... Всичко започна страхотно всеки ден си пишехме с часове, дори ми е звъняла на телефона късно към 1-2 часа през ноща.

Скоро започнаха и всякакви мили неща да ми говори, питаше ме всякакви въпроси, дори за секс сме отваряли тема... Реших обаче да пробвам да видя, какво иска от мен. Направих и теста, та условието беше да не и пиша 4 дена и ако тя не започне да ми пише значи няма интерес... но стана точно обратното, няма сутрин, няма обед няма даскало търси ме постоянно по телефона ли ще е, или през скайп или фейсбук постоянно ви казвам дори започна да ме дразни по едно време.

Истината, е че аз също я харесвам... Питала ме имал ли съм гадже, какво харесвам в нея, правил ли съм секс дори и стотици други въпроси. Аз като читател на един английски форум за запознанства в смисъл как да зарибяваме, да поканим момиче на среща и т. н. От там ми отговориха, като им пратих хронология от чата ми с нея и откъси от тел. разговори (които помнех) хората веднага ми казаха, че това е чисто и просто зарибяване и че тя ми харесва. Тя дори ми казвала "обичам те" "харесвам те" и т. н. и по всичко си личеше, че ме харесва просто нямаше начин да е др. нещо> Знам го, защото различавам приятелско писане на "обичам те" и др. подобни изрази, защото с мои приятелки винаги си говорим така, но те не са чак толкова как да го кажа "Полудели" по мен, че да ме търсят в 1 вечерта за да си говорим за секс....

Всъщност това бе една от темите, която тя повдгина една вечер точно към 1-2 часа през ноща. Та реших да действам и след около 2 седмици на разговори и чатене реших да я поканя да излезем, тя веднага се съгласи и си намерихме подходящ ден и време... >>>>>>
>>>

Ето тук обаче идва "кулминацията" на цялата история. Ден преди деня, в който сме се разбрали да се видим тя се пише обвързана в фейсбук... питам я какво става, наистина ли си обвързана а тя " дам, ама ние вече от 3 месеца ходим"... честно щях направо да разбия компютъра в земята. Много я харесвам, умна е, красива е има страхотен характер... но, това просто не можах да го повярвам... видях и с кой е обвързана с някакъв...

Просто не можех да го повярвам... казвам ви различавам приятелско говорене и писане и целувки и сърчица знам кога са приятелски... но това нейното не бе така кой ще те търси посред 1-2 часа вечерта да си говорите интимни теми, по цял ден да те търси по телефона, после пред компютъра през 30 сек. да ти праща целувки и смс-и "обичам те" и подобни...

На другият ден просто не можех да ида на срещата, .... по-късно си измислих извинение, но се разбрахме за др. ден но тогава пък тя не дойде... Не мога да разбера защо цели 2 седмици правеше това с мен след като е обвързана...? Просто идея си нямам каква е била нейната идея като се запознахме... И все пак пиша тук за да чуя вашето мнение и да си изкарам нервите да споделя това....

Благодаря на всички коментирали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3b62438e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто я попитай какво иска от теб. Ако те мотае нещо, й кажи, че я харесваш и ако не е наясно със себе си, по-добре да не те натоварва излишно. Животът може да е толкова лесен и сладък, ако хората са искрени помежду си и не живеят в собствените си филми и страхове. Успех, малък :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6853117c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен пък се случи това с момче. Разбирам те, много боли и все още го преодолявам. И аз се чудя за какво го направи след като беше обвързан имаше си д/г сериозна връзка, а постоянно искаше да се виждаме, пишеше ми целувки, звънеше ми постоянно. Имало е и вечери, в които сме почвали да си говорим по телефона от 22:00 и до 3-4:00... И все пак не мога да разбера. Сега ако аз не му пиша - той няма да ме потърси :х..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 16f5033653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво да ти кажа аз те разбирам много добре и ще ти дам пример: По какво си приличат котките и жените?
Когато галиш котката изведнъж без да очакваш тя скача и почва да драска... и двете са коварни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c8be564e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз ще ти дам един съвет.. Действай докато е време, може да не се получи нищо но поне ще си рискувал.. Аз така като теб все в последния момент се отказвам или пък не ми стига смелост но един ден просто си казах че ще действам без да мисля за последствията и бях 3 години със страхотно момиче до мен. Няма да загубиш много, няма и да съжаляваш защото ще си опитал, но можеш много да спечелиш..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 487e343e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може просто да е искала да кара приятел си да ревнува или да и е липсвало неговото внимание.
Каквато и да е причината - не се занимавай с тази пикла повече. Не си струва.

След 3 седмици да ти каже Обичам те, не се ли усети още тогава, че нещо не е както трябва.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d058e31166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знаеш ли какво бих ти казала аз.. това момиченце се прави на интересно, незнам до колко е умна, красива и обичайните неща заради, които харесваме някой, но определено е малка едно израстнало момиче не говоря на години, а на акъл не би направило това никога. И все пак ако толкова много я харесваш просто и кажи да спре да те размотава и ако не спре намери си достоино за теб момиче.. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b367a38bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да не е обвързана. Аз преди време се скарах с гаджето си, направих подобен номер (направих си нов фейсбук намерих си приятели и написах че съм обвързана )А гаджето ми веднага започна да ми се извинява за да не ме изгуби. СЪВЕТ;Момче това което момичето прави с теб се нарича игра!!! Първо тя те примамва и ти се влюбваш в нея а после тя те изоставя, а накрая пак започва да флиртува с теб. ЖЕНСКИ НОМЕРА!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4510403093
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По мое мнение, момичето ти просто се е изплашило - едно е да си чатите и да си говорите по телефона, друго е да се видите на живо, особено след като сте си говорили за толкова много неща. Възможно е да е смела само на приказки и да няма голям опит с момчетата, поради което да се дърпа. Предразположи я, опитай се да се срещнете някъде случайно, без да се уговаряте, за да не се изплаши пак. Може би след всички тези смели думи, които ти е наприказвала, да се страхува да се изправи пред теб, защото тогава вече ще е време да действа. Ако е така, просто карай нещата бавно, едно по едно, докато се отпусне отново, пък от там нататък ви желая само щастие :]. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ec938338d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм момиче и искам да ти кажа, че понякога момичетата се чувстват самотни, дори и да си имат гадже. Възможно е, гаджето да и е изневерило или да са се скарали или просто да и е липсвало внимание от негова страна. Може би първо са се разделили и на този ден, който си е променила статуса да са се събрали. Има и друг вариант. Понеже спомена, за интимни неща може да се е уплашила, че ще искаш това от нея, а тя още да не го е правила или да не иска. Най-добрия начин е да я питаш директно защо си играе така с теб!

Поздрави :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker