Искам да стана модел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да стана модел
преди: 2 месеца, 7 дни, прочетена 485 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години и искам да стана модел, защото всички ми повтарят, че имам хубаво тяло (а и аз го мисля, защото не съм нито дебела, нито слаба [висока съм 171 см и тежа 56 кг]), но нашите смятат, че не ставам за това, първо защото живеем в малък град и няма модна агенция, второ защото съм с едри прасци (кокалът ми е едър заради гена ми) и трето защото вече било късно. Няколко пъти съм ходила на фотосесии в големи градове (снимали са ме с народната ми носия, защото танцувам във фолклорен състав), но въпреки това нашите смятат, че не ставам за модел. Как да ги убедя, че всъщност СЪМ подходяща за модел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 11bf40d3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Руса ли си, синеока ли си, секси ли си?

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 9b89006bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Запиши се където предлагат такава работа и пробвай как е, не е нужно да ги питаш, важно е ти какво желаеш в живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 76c7cc2cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ми прави са вашите, кво им се сърдиш. Ти ако наистина имаше хубаво тяло, нямаше сама да се хвалиш още в началото на историята.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 084fa84b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Родителите ти имат на ум и нещо друго защо не трябва да ставаш "модел", ама явно смятат, че си малка да ти го кажат направо... Помисли малко над това колко млади момичета си мислят какви са красавици, мечтаят да са известни и да им дават пари да се показват. Сега си представи другата страна на потенциални клиенти на тази услуги, които знаят, че тези млади момичета ще направят всичко, за да успеят. Не е тайна че в България, повечето моделки, се издържат с ескорт услуги...

Като много деца на твоята възраст - трябва да се научите поне малко да слушате родителите си... След 18, си правете каквото искате. Моделка можеш да станеш за няколко седмици, не се иска кой знае какво и няма какво да го мислиш от сега. Това което можеш да си помогнеш е, да не започнеш да пушиш, пиеш, друсаш... Защото знаеш ли колко жени на 18-19 вече изглеждат като на 30 в днешно време.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 489d497310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На тази възраст тялото ти не е развито, това също не е професия в която си струва да се развиваш, най-вече от морална гледна точка. По-съществено е да имаш занаят и умения които ще се търсят след време и са в услуга на обществото. Кравива можеш да бъдеш и стил да демонстрираш без да си от онези жени, които заработват по втория начин, защото това е което те очаква.
Лекари, готвачи, химици, физици, адвокати, инженери-гладни не са останали. Модел може и да станеш, но е по-възможно да не се реализираш. За какво ти е?

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 84d874383a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Съвет от мен: първо завърши училище. След като завършиш, минеш матурите и се запишеш университет, тогава почни да работиш по въпроса. Ако си в малък град ще ти е по-трудно. Ако си в София, Пловдив или Варна, ще можеш да се запишеш в някоя модна агенция.

Имай предвид обаче, че конкуренцията е страшна. Хубави момичета има много. И такива които искат да са модели, още повече. Не е достатъчно да си хубава. Трябва да си фотогенична и да имаш ВРЪЗКИ. В тоя живот нищо не става без връзки, в която и да е сфера. Това ти го казвам не за да те обезкуража, а за да си имаш едно наум и да не те разочароват несполуките.

Няма значение какви казват вашите дали ставаш или не. То в днешно време не е нужно да си висока 1. 75 и с мерки 90-60-90 за да си модел! Има различни сфери освен модел за модни ревюта и дефилиране. Има модели на фитнес облекло, plus size, на прически и т. н. Но е много трудно човек да се издържа с такава професия. Особено сега с Интернет конкуренцията е брутална. Успех

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: bc48ccd854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   В България няма модели, а елитни... точно за това и вашите са против. А и отделно, дори и в чужбина за да станеш търсена трябва някой да те лансира, а това става с минаване през няколко кревата.
Има хиляди красиви момичета, защо мислиш, че някой ще хареса точно теб? Харесват се момичета с връзки или такива готови на всичко (сещаш се) за да са известни. Готова ли си да спиш с всякакви за няколко години кариера?

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 76c7cc2cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По-добре да те снимат с народната ти носия, ще бъде непринудена, но красива снимка, защото това е натуралната българска красота. Това е много по-добре отколкото да си с провокативни дрехи и грим и да приличаш на магистрално курвище.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 3e88764e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Модел в България? И модел на какво е въпросът. Ако искаш да си модел на подиум трябва да си висока и слаба, но ако искаш просто да се снимаш трябва да имаш правилни черти, да си фотогенична, да умееш да позираш и да не си като шаран на снимките. И все пак, в България най-известната ни "моделка" е Николета Лозанова, това ако не е представителна извадка...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: f39ce6addf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Модели вече няма. Дори Виктория Сикрет разпуснаха ангелите. Да си модел вече не е онази лъскава професия като от едно време. Сега можеш да си модел в инстаграм, ако имаш много последователи няма да има значение какъв ти е прасеца. Вече няма и списания където да се снимаш. Моделите са грозновати масово. Красотата вече не продава. Някои момичета в бг все още лъжат, че са модели за да прикрият с какво се занимават реално.
Забележи вече няма и Визаж. Самата Жени говори за това, че няма производство и конфекции в бг. Дрехите идват от Китай и още там ги снимат на моделите и тук при нас идват директно със снимки, защото търговията се случва онлайн.
Ако се сещаш Валерия от ергена втория сезон тя работеше в Китай. Но и нейните ангажименти не са толкова сериозни, като гледам си седи в Плевен.

Единственото, можеш да си намериш някой фотограф да те снима за инстаграм и да го развиваш него. Но и там вече се котират видеа а не снимки.

За мен тази професия е мъртва. Пише ти го бивш модел.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker