Несправедливо отношение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несправедливо отношение
преди: 1 месец, 2 дни, прочетена 290 пъти
Знам, че това, което ще разкажа сега звучи прекалено недостойно за коментиране и не заслужава вниманието на читателите на фона на останалите истории с много по-голямо значение, защото това, което ще споделя е просто оплакване... Понеже ми писна от несправедливости в образователната система..
Когато ни оформяха за срочна оценка малко не ми достигаше, за да получа по-високата оценка и човека решава да ме изпита за нея и аз ставам решавам си задачата без грешка и вече бях сигурна, че съм я получила.. Да, ама нее! Той реши да се изгаври с мен и в крайна сметка само ми каза "благодаря" и въпреки, че се препотитх на дъската, нашия уважаем господин все пак си ми писа 4!! След което нямаше как да не реагирам остро и да си кажа "край, приключих с ученето по този предмет".. Мина време, преглътнах го някак си, обаче дойде момента, когато просто от нищото реши да изпита една съученичка, на която явно симпатизира доста в последните 2-3 минути от часа и доста и подсказа, но какво и писа накрая? Точно така - 6! Значи как е възможно на едни като им подсказват да имат 6, а на други като мен 4?! Лично отношение или какво? !? Не знам с какво съм заслужила такова отношение, ноо нека си имаме уважението... Днес пак тоя същия благоволи да ме изпита, обаче както се сещате от последния път след като се изгаври с мен вече бях спряла да уча, но въпреки това знаех нещо с подсказване разбира се, понеже той като изпитва някой не може да си държи устата затворена и накрая получих пак любимата ми четворка. А миналата година по това време вече имах 2 шестици, обаче аз нищо не знаех, точно от този момент се бях стегнала и бях започнала да уча! Като почнах наистина да уча, на тоя с биполярното разстройство нещо му стана и си избра друга на дето да симпатизира, а мен ме заряза? ! Аз нямам нищо против четворката, да не ме беше изпитвал за по-висока оценка, ако нямаше намерение да ми я пише! Дразни ме факта, че този човек се гаври с мен, а аз не съм му направила нищо лошо, просто почнах да уча по неговия предмет, а той кво направи - мисля, че предаде доверието ми, което миналата година с двете шестици беше спечелил! Съжалявам за нелепотиите, които четете ама чашата наистина прелива, а аз съм просто момиче търсещо справедливост! По какъв начин мога да му го върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 1 ден
hash: a9be4f658f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Кофти е. И ние имахме един такъв. Подадохме жалба, но се оказа някакъв връзкар. След време го махнаха, защото имаше доста оплаквания, но доста време тероризираше учениците.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: a9be4f658f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Кофти е. И ние имахме един такъв. Подадохме жалба, но се оказа някакъв връзкар. След време го махнаха, защото имаше доста оплаквания, но доста време тероризираше учениците.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 3d979ff127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Седни и поговори с него уважително а не да се тръшкаш. Спирайки да учиш наказваш себе си. Дай максимално от себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: de67b24aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Охххх кооолко познато.... автор съм на темата, , Хвърлят ми хартийки в косата", където аз споменавам проблема с учителката, по - късно тя даже ми написа 3 вместо 4 на писмено изпитване, което беше, , наказание" за класа... Честно казано просто бих ти дала съвета да слушаш в часовете, колкото да знаеш за какво става въпрос, иначе и аз не намирам смисъл да уча, след като моят труд бива прокопсан по този начин...

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 843b96ad63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова пъти съм виждала несправедливост, жалко и долно поведение, даже спрямо мен, без причина! И преди се противопоставях веднага! И знаеш ли кво - в моята ситуация стана по-зле и всякаш хората ме виждаха като "черната овца", нищо че бях права! Затова винаги избирай "битките си" (сиреч, на какво, кога и кой да се противопоставяш). Животът е несправедлив! Майната му!

Момиче 15

 
  ...


...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 29db82b9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, пак ли се представяш на 15 години. Отново лъжеш. Престани вече

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 часа
hash: 62ecf0b4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От номер 5 към номер 6:

Ти добре ли си? Какво значи пак? Писала съм няколко пъти в този сайт ама най-често отговарям на хората просто. Какво ти пречи това? Какво да направя, че съм на 15. Айде стига глупости!

 
  ...
преди: 1 месец, 12 часа
hash: e5819265ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Преди години мен ме бяха изпитвали по един предмет от 5 за 6 и бяхме заедно с една приятелка. Тя беше за 3. Помогнах ѝ, накрая на нея ѝ писа 5. На мен също ми остави толкова, а аз ходех на частни уроци и разбирах. Бях на косъм да завърша с 6. 00, но естествено тая овца ме резна хубаво.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 часа
hash: 29db82b9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От номер 6 към номер 7. Аз съм много добре, но ти не си добре. Ти спри с глупостите. Казваш, че си писала няколко пъти в този сайт, но това го разправяй на някой друг. И най-безсрамно питаш какво да правя, че съм на 15. Преди колко години беше на 15, кажи де.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 14 часа
hash: 73c0499f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От номер 7 към 9: Аз защо да лъжа за годините си първо? Второ, не съм единствената, която пише, че е на 15. Много хора си пишат годините, за да имат другите реална предства, не за друго.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: 29db82b9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 10. Казваш защо да лъжа за годините си. Защото такава ти е душата. Ти не можеш да говориш или да пишеш без да лъжеш. Много пъти си се представяла и за по-малка от 15 години. Такава ти е душата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker