Кого да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кого да избера?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2937 пъти
Здравейте !
Направо към проблема ми :) Значи аз съм момиче на 17г .
Наскоро се запознах с едно момче, веднага се харесахме и започнахме да излизаме... стигна се и до секс!

Разбира се, не прекратихме връзка след 1вия ни път заедно, продължихме да се виждаме и да правим секс, но нищо повече! Както се казва бяхме приятели с привилегии.

Мина се време и аз се запознах с едно друго момче, което много ми допадна. Излизахме, лигавихме се, имаше флирт всичко както си му е реда. Един ден той ми дойде на гости (не за 1ви път) и така целувахме се, прегръщахме се и той ми сподели, че е много възбуден и че иска да сме по интимни аз прие,х защото бях лудо хлътнала по него!

И така се озовах в задънена улица... 1вото момче, за което ви разказах ми предложи и аз приех, 2рото момче 'още не е сигурно в чувствата си' цитирам го... но все още се виждаме и си говорим, излизаме, интимни сме, въпреки че си имам приятел (знам че не е хубаво, но просто съм влюбена в него ) и ви моля за съвет!

Според вас кой от 2мата да избера, този с когото ходя и е сигурен, или този когото обичам? Защото не съм глупаво момиче и не бих оставила сегашния си приятел дори и да не го обичам за едно несериозно момче :( ... но съм чувала, че при някой връзки 1во идва секса след това нещата стават сериозн,о много се надявам и при мен да стане така затова МОЛЯ Ви, помогне те ми да реша своя проблем :) Всичко мнения са желателно :) дори и по грубите, защото знам, че съм влюбена и постъпвам супер тъпо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 98dc610a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз бих избрала този, който ме обича. Иначе другият постоянно ще иска да е с друга, ще си измисля оправдания, за да не прекарва времето си с мен... и т. н.

Много боли да обичаш човек, който не те обича... така че първият. А и когато този, в който се влюбена ти показва, че си му безразлична след време започваш да го мразиш, защото е наранил чувствата ти.
***Кървавата роза***

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 769b1b5f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти вече си направила своя избор. по-скоро искаш от нас ние да ти кажеме, че има шанс с другото момче, но не виждам как някой може да ти го каже освен той самия в един откровен разговор с него. ;) въпреки, че на твое място дори не бих си правила труда да говоря с него на тая тема, след като вече съм приела друг в живота си, но ако искаш давай и после решавай. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ce0147ab89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен трябва да се забавляваш. На 17 години ти е рано за сериозна връзка. Бъди и с двамата едновременно. Ако някой от тях те усети, че имаш друг и те зареже, значи проблемът ти ще се реши от самосебе си.

BTW Аз имам въпрос към аудиторията и модератора. Как се изписва правилно "самосебе си"? Слято ли е или разделено? Гугъл е умствено ограничен по тези въпроси, а аз нямам правописен речник под ръка в момента. Държа да пиша правилно.

Модератор - в този случай - слято.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e3d57a992e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами според мен избери момчето което те обича, защото дори и да не го обичаш когато сте заедно с всеки изминал ден ще започнеш да го обичаш все повече и повече...Ако избереш момчето, което ти обичаш не се знае дали то ще изпитва чувства към теб...Избери момчето което тича след теб и те подкрепя, обича, а не тичай след момче което му е все едно за теб и те използва само за секс ... Това е моето мнение...

Момиче, 13год.

***Асичка***

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: efcd05eb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако бях на теб бих зарязала и двамата. Те дето не са сигурни или изглежда някак хлабава връзката, ама ти си по-объркана от всички ви взети заедно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2508cdf365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Избери момчето, КОЕТО ТИ ОБИЧАШ и, ако и той те обича - добре, ако ли не, поне ще си живееш честно сама. Не си залужава да си губиш времето, особено на твоите години, със „сигурни“ връзки с момчета, които не обичаш. Не ти трябва в момента сигурна и дълготрайна връзка, по-скоро истинска любов, нежност и т. н.
Не знам, решавай, но да спиш и с двамата, просто, защото единият ти бил сигурен приятел, е гадно. Как се чувстваш, когато спиш с човека, който не обичаш?
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eaea733bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви искрено :) аз направих своя избор и се надявам да е бил правилния :)
избрах едно мило красиво и внимателно момче :)
не ми беше лесно да се измънка от секс приятелчето си ако мога така да го нарека .... и още имам чувства към него ... но се надявам , че с течение на времето ще го забравя :)
Наистина благодаря ви много за съветите :) Вие променихте нещата :)
от авторката !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker