Започвам да губя себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Започвам да губя себе си
преди: 15 дни, 23 часа, прочетена 317 пъти
Здравейте... искам просто да ви попитам нещо. Преди това - ученичка съм в най-нормална гимназия. Искам да ви попитам как в труден момент да намеря смисъла... като цяло за живота? Как да се справя от отхвърлянето и донякъде самотата (макар, че харесвам собствената си компания, но като ми се налага всеки ден да съм училище не мога да се отпусна така както вкъщи и като цяло не се чувствам на място там)? А не мога да го сменя. Много объркано пиша, с една дума - като цяло нямам желание за живот, нищо няма смисъл, засега нищо не мога да променя. Естествено, това не е намек за прекратяването на живота ми - не съм егоист и няма да причиня на никого тази болка! Не си показвам емоциите изобщо. Дори нямам желание за плач, но това не значи, че Не ми е тежко на душата, просто съм свикнала с болката. Имам близки хора, но в училище се чувствам гадно! Изолирана... пълен аутсайдер. По стечение на обстоятелствата така стана, преди изобщо не беше така. Имам някакви приятели/познати от други класове, но дотам. Рядко някой ме заговаря, а преди само се опитвах аз да ги, но като не се получава и се отказвам. Даже наскоро ми се подиграваха как съм била сама и такива. Мен хем не ме обижда това, хем ми става тъпо. Не знам. Да се подиграваш на човек, който е в трудно положение, за мен това е отвратително! Тези, които ми се водят приятели, вече ме зарязаха за други и самите те ми казват "Ти нямаш вина, аз направих грешка" и нищо, продължава се всеки, всеки, всеки изминал, тъп, безсмислен ден....
П. С. Не ми казвайте "намери си хобита" защото имам, пък и нищо не помага вече, нямам надежда - какво да правя с живота си. Емоционално съм в дупка. Ходих на психолог и нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 дни, 19 часа
hash: 7e0b97df2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз съм пълен аутсайдер в училище. Преместих се тази година в нов клас (след матурите)и с единствената ми най близка приятелка сме в различни училища. Със сигурност понякога се чувствам самотна но някак вече съм свикнала и не ми е чак такъв проблем. Ако в училище не си намираш никой запиши се на нещо- някакъв спорт или в някакъв клуб по твой избор за да срещнеш хора с твоите интереси. Също така пробвай да си пишеш дневник където да си изливаш негативните емоции-чувала съм че помага. Предполагам че се чувстваш така и заради трудната възраст в която си (сме). Не губи надежда и късмет!

 
  ...
преди: 14 дни, 12 часа
hash: b41bd21a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Много хора са така в училище, но после си намират място в живота. Ще отмине и това!

 
  ...
преди: 13 дни, 21 часа
hash: b41bd21a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Исках да добавя нещо, случайно попаднах на една статия за емоционалната нестабилност, напиши в гугъл тези две думи и ще излезе: емоционална нестабилност. Сайтът се казва мила бг. Дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 1 час
hash: 6cc7615e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря много за отговорите! Също и на номер 1 и 3 както момичето ми написа - не мисля, че имам емоционална нестабилност, даже доста добре си контролирам и не показвам емоции. Просто вътрешно се чувствам така, все едно нямам желание за живот. Не виждам и много смисъл. Пък в даскало с никого почти не говоря. Вече и не ми се заговарят хората, нямам желание. Дано тази празнота отмине.

 
  ...
преди: 12 дни, 19 часа
hash: 371faae40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж искам да знаеш че това чуство няма да е завинаги и всичко ще отмине. Всеки има такива периоди в живота. Моят съвет към теб е да отидеш на почивка или на някакво вълнуващо преживяване и ще се чустваш малко по добре. Нормално е да нямаш приятели повярвай ми.

 
  ...


...
преди: 2 дни, 16 часа
hash: 43db9f0461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мерси за отговорите, но и аз не знам какво да направя вече. Не мога да си "намеря" целите в живота, да имам мечти. То някои неща не са метчи, а желания, които са тъпи, като това да имам приятел, защото нямам. Някой, с който да се чувствам прекрасно. Дано скоро да мине целия този период то и аз не знам как да го нарека. Все едно не знам къде се намирам, и това ме подтисква и побърква.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker