Тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз
преди: 4 месеца, 23 дни, прочетена 435 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15. Отскоро едно момиче, което ми се пишеше приятелка, започна да ме тормози и да ме заплашва.
Нека я наречем Мария. Нещата започнаха оттам, че тя искаше да стана гадже с нейния братовчед и дори ми каза да му пратя свои голи снимки, обаче аз не се съгласих, защото момчето не ме привлича нито с държание, нито с външен вид. Опитах се да обясня на Мария, че не мога да харесам един човек насила, т. е. или го харесвам, или не, средно положение няма. След това Мария се опита да ме накара да се чувствам гузна, задето не съм тръгнала с братовчед й (да го наричаме Иван).
Оттам нататък започна такъв тормоз, какъвто не пожелавам и на най-големия си враг. Отначало нещата започнаха сравнително безобидно (момичето ме наричаше "грозна", "дебела" и т. н. ; намекваше ми, че ще си остана стара мома), аз се абстрахирах от нея, но в един момент нещата рязко загрубяха. Тя започна да ме компрометира и клевети пред мои приятели, да ме заплашва, че ще ми урони авторитета до степен, в която да искам да се самоубия и дори разказа един куп глупости пред училищните власти. Оплаках се на нашите, те говориха с майка й, но само наляха масло в огъня.
По принцип всички знаем, че клеветата е наказуема, но Мария е непълнолетна и не мога да я осъдя. Предложете какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 23 дни
hash: d5f7079e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Напишете жслба до Директора, а най-добре да поискате среша и да му я връпите лично. Желателно е да я напише адвокат. Прибподадена жалба са длъжни да вземат мерки.

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: 32e3d2aefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Игнорираш я, не ти е никаква приятелка, а е манипулаторка и лош човек. Нищо не може да ти направи, просто не общувай с нея и не я обсъждай, все едно не съществува.

 
  ...
преди: 4 месеца, 23 дни
hash: d8172f098e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Значи не си пратила голи снимки, защото не си го харесвала САМО? Боже колко наивно звучиш! Тези млади жени, не се научиха да не пращат голи снимки, не разбраха че, това съсипва ЖИВОТИ. Вие сте на 15 години, вярна ли е тази история? Ако е вярна, това момиче, като порасне направо ме е страх, каква ще е. Казвай, на родители, на учители, на психолога в училище непременно!! Кажи, на колкото се може повече хора, защото такива насилници на това разчитат жертвата да си мълчи и да си трае! Търси помощ от хората, не се затваряй.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: becde7207d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Съветвам те да не пращаш голи снимки никога на никого, независимо дали го харесваш или не. Само ще ги използва срещу теб после.

Щом разговорите с родителе не помагат, говори с ваще да разговарят с директора на училището, може да напишат и жалба до РУО ако директора не реагира. Като дойдат в училището инспектори на всички рязко ще им запука.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: adf9a1991b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тия заигравки на тема голи снимки не са шега работа. Винаги се намират недобронамерени хора, които се опитват да извлекат някаква изгода с шантаж на чужд гръб. Внимавай на кого пращаш свои голи снимки, най- добре на никой, дори и тези, които харесваш.
Звучи ми като някаква детска работа, при което някой на някой е обещал да оплакне окото, не се поддавай на такива шантажи и рекет.
При мен от една случайна заигравка с непознат, нещата се развиха в кражба на пари от джоба и обаждане от същия човек, вероятно с цел шантаж, че видиш ли приятелят и сложил камера и ни бил снимал докато правим секс двамата. Не подценявай човешката алчност и подлост, за да не те изненадат.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 695368e57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жалба от майка ти до директора и полиция, звено малолетни, детска педагогическа стая, като я привикват ще се смири малко. Не се връзвай и търси помощ от всякъде, ако имате училищен психолог също, нейният, твоя класен ръководител, наблегне на самообийството.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 1b721df10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Запиши я дискретно на телефона си, опитай да и хванеш в кадър и лицето и пускай като коментар дори в новинарски сайтове.
Ще я махнат от вашето училище щат- не щат.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 405b818599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1, адвоката не може да осъди непълнолетно дете. Ти какво очакваш, че ще я вкара в затвора за десет години ли? Дори условно няма да я осъдят, най-много да я пратят в някой поправителен дом (в миналото познат като трудово възпитателно училище).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker