Страх ме е от физическото в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е от физическото в училище
преди: 13 дни, 13 часа, прочетена 281 пъти
Здравейте! Моят проблем е, че много ме е страх от този предмет. Изобщо не съм спортна натура. Скоро имахме изпит за бягане. Бягах, госпожата ме върна да бягам още веднъж и после ми каза, че щяла да ми пише двойка. Притеснявам се, че наистина ще го направи. Един път когато не направих нещо както трябва, госпожата ме заплаши, че щяла да ме води при директора. Недопустимо е да ми говори така. Притесняват ме и коментарите на съучениците ми. Някои ми се подиграват. Госпожата изобщо не се занимава с такива неща. И да се сбием тя ще стои безучастна. Споделих с майка ми за това, но тя само ми повтаря да не обръщам внимание, и този предмет не бил важен. Лесно и е да го каже, защото не обиждат нея. Аз пък не мога да не обръщам внимание и не мога да търпя да ме обиждат.
Просто изпитвам срам когато финиширам последна. Този месец ще имаме изпит за бягане на още по-голямо разстояние. Много ме е страх не знам какво ще правя. Направо искам да избягам от часа, но така ще стане по-зле. Лошо е, че не срещам разбиране от страна на госпожата. Не искам никога повече да влизам в тези часове. Просто корема ми се свива от страх всеки път когато имаме физическо. Моля Ви посъветвайте ме какво да правя. Защото имам чувството, че ще се изложа много когато имаме изпит отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 23 часа
hash: 5bc715b4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами виж, просто си кажи, че можеш и действай! Не трябва да се притесняваш, защото много пъти, учителите си приказват едно и после не го правят! Няма как да те заведе при директора, само, защото не си добра по ФВС! То, ако беше така, всеки щеше да е при директора, зареди мат. Така, че няма страшно.

 
  ...
преди: 12 дни, 23 часа
hash: 2ed15a6c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   О, мило дете, и аз така мразех физическото в училище.
Но ако все пак обичах някаква част от него, то беше точно бягането. Много по-лесно ми се струваше от дълъг скок в пясък или висок скок на летва.
Единственият съвет, който мога да ти дам, е да опиташ някъде (на село, на безлюдно място) да побягаш, за да подобриш формата си. Второ, докато бягаш по физическо си казвай ''Колкото повече ми се смеят, толкова по-силно бягам'' и бягай с пълна сила, колкото можеш по-силно и не мисли за нищо- за оценки, за учителка, за нищо.

 
  ...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: b0994a796f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хората са ти дали добри съвети, спокойно ♡

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 1 час
hash: 2dd1be79c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Пробвай с малко тренировка извън училище, някъде из квартала.
Първо вдишвай бавно през устата и издишвай бавно през носа, направи 10 такива дълбоки дишания.
После започни с бързо ходене като вдишваш през носа и издишаш през устата нормално. Забързвай повече докато започнеш да тичаш.
Стъпването винаги първо пръсти- отпускаш към цяло ходило и пета. Никога не стъпвай директно на цяло ходило- това е една от честите причини да не могат някои хора да бягат или скачат на въже. Та можеш да пробваш да свикнеш и със скачане на въже ако ти допада.
Направи го за себе си, просто да преодолееш този страх.
Пък и притеснението от чуждите мнения, те са си техни, не трябва тяхното мнение да става и твое. Тичай си по улиците из квартала и да не ти пука.
В училище ще се успокоиш и отпуснеш, ще бягаш колкото и както можеш. А на госпожата си ще кажеш, че даваш всичко от себе си и щом толкова можеш този път-. това е всичко, следващият път може би и повече.
На съученици ако продължават да се подиграват или игнорирай или им връщай с например "за късният мозък ще ти трябват дълги крака--важното е ти да можеш да тичаш, че това те чака в живота".
Но не е добра идея да им влизаш в глупостите и си усложняваш живота заради една шепа келешчета.

 
  ...
преди: 12 дни, 15 мин.
hash: aedc82e2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извади си от личния медицинско че не можеш да си активен в часовете по фвс. И не се притеснявай, колкото по гопен клас ставаш, няма да те карат да правиш нищо. Аз от 10 до 12 клас не съм стъпвал в час по фвс ;)

 
  ...


...
преди: 11 дни, 22 часа
hash: dc4b70b5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Та това си е чист срам, по физическо да имаш двойки, или по-музика! Това са най-лесните предмети и най-приятните. Бягането и аз го мразя, от дете. Ама имам здравословни проблеми, астматик съм. Надали ви карат всеки път да бягате... но 1, 2, 3 пъти се налага да покривате нормативи, да ти имам проблемите, честно.... Явно учителката ви е, неприятен човек.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 19 часа
hash: 18b62bec55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Оф и аз мразех физическото. Само ни тормозеха с бягане 20 минути или с игра на волейбол. От страна на учителката нямаше и грам тактичност когато се обръщаше към по-малко атлетичните ученици. Лошото е че заради такива некадърни учители после човек намразва спорта, а спорта е прекрасно нещо и е много важен за здравословното състояни. Гледай да избуташ тази година по някакъв начин. Тренирай малко тичане в парка за да подобриш формата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker