Отчуждаваме се и това ме убива. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отчуждаваме се и това ме убива.
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2282 пъти
Здравейте, благодаря много, че четете историята.

Аз съм момиче и от тази есен съм в гимназия. С най-добрата ми приятелка сме в различни училища като тя е в езикова гимназия, което значи целодневна форма на обучение. В началото се виждахме събота или неделя, но става от 3 седмици не сме. Тя е по цял ден на училище, а през уикенда е на село и няма кога да се видим. Друго, което ме притеснява е наскоро разбрах, че предишната седмица са излизали и имат снимки. Когато видях колко се забавляват на снимките, просто избухнах в сълзи. Не можах да понеса, че ние се отчуждаваме и аз правя опити да излезем, а когато излизат не ме викат с тях. Говорих и те отговориха на въпроса защо не са ме извикали, с това че не знаят защо. Накараха ме да се чувствам нежелана. И още повече ме убива това, че усещам как се отчуждаваме и се чувствам безнадеждна. Най-добрата ми приятелка е човека, който за кратко време ме прие такава каквато съм си и сега в новото училище, съучениците ми са толкова различни, че без нея се чувствам изгубена. Няма на кой да споделя. Вечер си пишем, но не е същото.
Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: feadbf16bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стъпи си на краката и си намери нови приятели, който ще те оценяват! :))

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5de30f0856
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, от септември до края на ноември е трудно човек да свикне с ново училище, учители, съученици, та моя график още не е съвсем подреден, а съм си в същото училище. Темата ми е много любопитна, самата аз искам да отида в езикова гимназия /не съм сигурна дали само в моя град, или навсякъде е целодневна, но... /. Ще свикнете, надявам се всичко да се оправи, ако наистина сте толкова близки няма как винаги да сте разделени.
И все пак от колко до колко е на училище и по колко време учи, може би някой ще успее да измисли начин да се виждате.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 95241c0d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За истинските приятели пречки няма! Това мисля аз. Ако наистина държите една на друга, ще се виждате, независимо от всичко. Моята най-добра приятелка остана да учи в родния ни град, а аз заминах за София, но това не ни спря да се виждаме всяка седмица - или аз се прибирах, или тя идваше тук. Така че - спокойно! Все пак моят съвет към теб е да се ориентираш към сегашните ти съученици. Със сигурност сред тях има добри момичета и момчета, които нямат търпение да се сприятелите (така поне се чувствах аз в гимназията). Успех и горе главата! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dccdb6708
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: в езиковата гимназия учат целодневно тоест със занималня, коятп започва час след като свършат училище. В нея пишат думите, които са взели, заради това рядко се виждаме и чуваме.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d04a14fc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях в същата ситуация известно време, до преди около 3-4 седмици. Та с мен беше същото- чувствах се отхвърлена А ако се случи нещо, което ми е неприятно си премълчавам, просто, защото не искам да се карам с хората и ми минава бързо. Търпях го тоя игнор около 2-3 месеца, но ми писна. И си казах всичко на (A) в очите.. всичко. Без да спестявам нищо. Изплаках си душата и просто я поставих в мн кофти ситуация, но нямаше друг начин.. и вече всичко е наред.
Така, че съветвам те, кажи си всичко в лицето, без да спестяваш нищо, нали все пак сте бфф. Не по скайпа, ами очи в очи. Кажи как си се почувствала и всичко, което мислиш. Дано след време все още Я наричаш "най-добрата ми приятелка"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker