Объркан съм много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркан съм много
преди: 13 дни, 10 часа, прочетена 392 пъти
Здравейте, момче на 17 години съм и напоследък имам сериозен проблем с едно момиче. Преди 5 седмици с момчетата решихме да отидем на дискотека и аз поканих въпросното момиче с мен, защото все не намираме време да се видим и си казах : сега е момента да я поканя. Хубаво си прекарахме, но оттогава тя спря да ми говори, държи се студено и с големи закъснение ми отворя съобщенията или дори не ми ги отваря, преди седмица ме покани да излезем да се видим и ми каза да и пиша за да се разберем - писах - отряза ме. Искам да вметна, че на дискотеката искаше да сме по-близки физически - прегръщахме се най-вече, нищо особено, но доста ми се нахвърляше, а не бяхме пили, може да е било и заради динамиката и еуфорията от купона, но наистина не разбирам защо се държи така странно, плюс така късаме всякакъв тип отношения и ми става наистина неприятно. Опитах се да поговоря с нея, но тя ми прехвърля вина че не се интересувам от нея достатъчно, че не я каня да излизаме, а накрая ме реже, че и понякога ми вдига тон и се караме излишно. Започна да ми прави някакви номера и да ми се фръцка все едно ми е гадже и леко прави нещата които правеше бившата ми (да ме игнорира, да се сеща за мен след 2-3 седмици и да ме разиграва нон-стоп). С това момиче реално сме вече три години приятели и не виждам какво мога друго да направя.
Знам, че от написаното трудно може да се даде съвет, но ако някой има някаква идея, алтернативен начин да се справя в тази ситуация, ще съм много благодарен за което!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 7 часа
hash: 9257832d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Дечко, тя е влюбена в теб. Надявала се е поканата за дискотека да завърши с установена връзка между вас като повече от приятели.
Ако не изпитваш подобни чувства към нея, напиши и го, да не таи напразни надежди и да не се сърди за това, че за теб е приятелче. А после и дай време да пише тя когато и ако иска при изяснени вече отношения.

 
  ...
преди: 13 дни, 6 часа
hash: 0852245de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   17 годишни къде ходите по дискотеки бе? Те за това дискотеките са се превърнали в детски градини, щото всякакви пускат..

 
  ...
преди: 13 дни, 4 часа
hash: 8d449aa27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Щом един човек не ти чете съобщенията или ти отг след време, не се интересува от теб. Спри да й обръщаш внимание и си живей живота - или ще се усети, ако те харесва или не.
/момиче съм/

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 15 мин.
hash: dbbe577142
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момичето иска да спи с теб, но ти като не подхващаш тя с това поведение си го отмъщава, детска работа..

 
  ...
преди: 12 дни, 23 часа
hash: 997b8f0350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Както е казал народа "Пускай да бяга". Човече на 17 си - просто забравяш за нея като такъв обект и толкова! Давай, сега ти е паднало. Момичета дал Господ. Объркан си защото търсиш какво точно? - Нищо и половина, търсиш отговор на "защо? " Но такъв няма дори и за нея. И докато се чудиш ей така си минава времето. Хич и не се занимавай - това е. Простичкото нещо е да разбереш, че това да имаш интимни отношения е въпрос на вкус и съвместимост.

 
  ...


...
преди: 12 дни, 23 часа
hash: 9db533a45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От написаното ми се струва, че тя ти се е навирала, но може би ти като не си искал и сега се опитва чрез "игнориране" да ти привлече вниманието. Типични женски номерца.
Изясни си сам за себе си дали имаш чувства към нея или си чисто приятелски настроен. На мен ми се струва, че тя иска нещо по-сериозно. Обмисли ситуацията и говорете.
Ако не желаеш да сте заедно, а тя го иска, имай предвид, че приятелството ви може да се разруши - не, че сега тя не го убива чрез игнор. Не, че е гаранция, че и като сте заедно ще се почучи. Абе, нож с две остриета.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 23 часа
hash: 364942bdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това което трябва да наравиш е когато сте заедно да започнеш да я целуваш страсно, да я обарваш навсякъде по тялото, дори по дупето и по вътрешноста на краката. Момичетата харесват активни мъже а ти сякаш се срахуваш да я пипнеш. Бъди по-смел и ще видиш, че това ти отношение ще и хареса. Ти сам казваш, че на дискотеката тя е искала да сте по-близки физически и доста ти се е нахвърляла, но ти дори не се сещаш. Какъв мъж си. Ти си един пъзльо.

 
  ...
преди: 12 дни, 22 часа
hash: 5ed2e012f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Девойката те разиграва и се прави на интересна за да приепкаш покрай нея като кученце и да и вдигаш самочувствието. Просто не заслужава никакво внимание от твоя страна. Ако сте само приятели изобщо не е подобаващо да се държи така. Ако преди това сте имали някаква връзка или флирт също не е логично такова отношение. Игнорирай я и толкова. Едно свястно момиче няма да ти прави такива сцени.

 
  ...
преди: 12 дни, 7 часа
hash: d3b89680bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Изобщо не мога да предположа какво иска, но според мен е доста неуравновесена. В този смисъл, ако -евентуално, се установи някаква връзка между вас, очаквай още по-големи номера и фасони. Не ти трябват такива драма куин. По цял ден да се дзвериш ма, тя какво искала да каже с това.
За сега, спри да й правиш реверанси, но ако се срещате някъде, се дръж естествено. Поздравяваш, можеш да кажеш 2-3 приказки и до там.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 7 часа
hash: 5ce95f12ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не е твоето момиче, да не ти пука, такива много търси коректна жена, има такива, това е решението.

 
  ...

...
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 2c6471b7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе н 1 съм пак, коментари на хора с много злъчен опит и натрупан цинизъм не вземай предвид.
Говори внимателно и с разбиране с момичето. Вероятно тя отдавна чака да да я забележиш като повече от приятелка. А поведението и си е типично женско- да, такива можем да бъдем жените. Имаме хормони различни от мъжките, възприятия различни от мъжките, сърдим се като се почувстваме пренебрегнати или неразбрани по различен начин от мъжете. Не сме мъже в крайна сметка.
Мъжете, които не не понасят, нито искат "женски реакции" си искат мъжки...

Тя ти е приятелка все пак от години. Бъди приятелят, който си бил досега и говори внимателно и с разбиране, но ако нямаш подобно влечение към нея, също съвсем ясен за това.

 
  ...
преди: 11 дни, 7 часа
hash: c5e9a7f222
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дори и да те харесва, момичето се държи прекалено детински. Не, че ти си кой знае колко голям, но такова момиче ще ти скъса нервите. На твое място не бих се занимавал именно заради това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker