Страх ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2754 пъти
Здравейте, трябва ми съвет. Много ме е страх от родителите ми когато получа лоша оценка. Най-лошата ми е 4 но винаги ме е страх. Въпреки че, те никога не са ми посягали, само са ми се карали.

Проблема е в това че, мен много ме е страх от това някой на да ми вика. Аз съм си просто дете, което го е страх от много неща. Психически съм много зле. Стресът е огромен нямам абсолютно никакво време за нищо. Никъде не излизам по мое желание, защото повечето пъти съм уморена.

Семейството ми е разбито на много парчета, които не могат вече да се съберат. Просто живея в един голям Фарс. Страх ме от това някой ден да не полудея заради всичко това, което съм изживяла до сега. Най-важното за мен са станали оценките. Понякога нямам време да уча и последствията в бележника. Пък и това че, и харесвам момче, което никога не би ми обърнало внимание! Е, това е, благодаря за вниманието и ще се радвам да има полезни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8785865d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Минала съм по този път преди доста години, не си проста, разсеяна и притеснена си. За да ми е спокойно в къщи и да не ми крещят за щяло и нещяло се стараех много да им удисвам на ъкъла, забравих какво беше това да отидеш на кафене, след училище бучих главата в учебниците и след това въртях черпака над печката за да не ми се скарат като си дойдат мама и тате, че нищо не съм правила. И накрая пак нищо от наученото не ми влизаше в простата тиква-не бях тъпа, просто имах доста грижи кое по-напред да свърша и за това нищо не се получаваше. Спокойствие и концентрация, друго не ти трябва за да влезе нещо в главата ти от прочетените уроци. А момчето го "заеби" нямаш място в главата и за него

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 25aac8b820
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С какво си толкова заета, че нямаш време да учиш. Хубаво е да имаш добри оценки, но то не трябва да е самоцел.

Семейството, че се разпада, не е твоя отговорност. Видимо си в големи трудности, но си пази здравето, защото то ще ти трябва.

А това за момчетата, повярвай ми, не си струва изобщо да се връзваш и да се вживяваш. След време ще се чудиш сама на себе си как си се впрягала за такива неща.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bf5e73a214
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! За този страх мисля, че е най-добре да застанеш срещу него. Поговори със ваште или със твой близък, учител и. т. н. Каквито и проблеми да имат вашите, те са длъжни да ти обърнат внимание. Спри, да мислиш че, ще ти се вика-мисли си обратното. ЗАСТАНИ СРЕЩУ ТОЗИ СТРАХ И СИ КАЖИ, ЧЕ ТИ СИ ПО-СИЛНА ОТ НЕГО, ЧЕ НЕМОЖЕ ДА ТЕ ПОБЕДИ! ... ЛУДКАРКАТА...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 82d765dcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, бъди силна! Този живот е суров. Ще пораснеш, ще срещнеш след време любовта. Намери неща за, които да искаш да живее ПЪЛНОЦЕННО (до колкото е възможно). Постави си цели занапред.. в бъдещето, които да следваш. И никога не се отказвай от тях. Дали ще е за кариера, приятели, пътувания.. всичко, без значение.
Само бъди силна и не се предавай!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9f67b31d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пази си психическото здраве! То е много по-важно от някакви глупави оценки, които никога няма да ти послужат. Вярвай ми, в живота никой няма да гледа дали си имала отличен успех в училище, а дали си самоуверена и улегнала личност. Но такива личности се срещят рядко, познай защо?

Ако бях на твое място, бих поговорил с родителите си. Обясни им, че тяхните караници те карат да се чувстваш зле(надявам се, че те са рабрани хора). Ако сега се съсипеш психически, ще страдаш цял живот - както ти, така и родителите ти. Нужно ли е?

И още нещо - живей си живота. Излизай с приятелки, хвани си приятел, радвай се на природата. Това е важното, другото да дреболии. Давай смело!

Sachse

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 710f23038d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Оспокои се.. поговори с майка си кажи всичко което си написала тука сигорна съм че ще те разбере поискаи и съвет и т.н. но не се стресирвай толкова това найстена може да ти донесе голям проблем с психиката. . ако имаш приятелки отдели си 1 ден и иди на мола или в парка някои люлки хапнете сладолет направи нещо друго забавно и хубаво нещо ново от време на време човек има нужда от това колкото и да е зает ! Дано да съм била полезна, сега нямам много време да пиша защото съм в час, но помисли малко и за себе си.. момиче на 14.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6561aacf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... Ами аз имам същия проблем, тоест май сме еднакви. Най-слабата ми оценка е 4... и ме е страх от родителите ми, но с течение на времето си казах, че не вярвам те да са се старали колкото мен сега. Те често ходят в чужбина, но през другото време са доста грижовни. Баба ми не пожела да ме гледа и, затова наехме нещо като детегледачка, но ние се знаем. През това време съвсем сама се оправям с уроците и с момчета и с каквото и да било. Бих казала, че ми е трудно, но се радвам че и това съм постигнала. Това ме прави готова за живота, който ми предстои и по-силна и борбена за трудностите в него. Вчера едно момче, което харесвам ми предложи, не знам какво да му какво да му кажа. И аз се нуждая от съвет, но се опитвам да се справя сама. Е, успех! Бъди силна, забрави ненужните неща, а онова, което желаеш най-силно, се постарай да го постигнеш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker