На какво се дължи загубата на приятелите ми през годините - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На какво се дължи загубата на приятелите ми през годините
преди: 3 месеца, 26 дни, прочетена 439 пъти
Здравейте мили хора. Моля ви прочетете, ще ми помогнете много.
Измъчвам се, защото имах приятелки или поне така си мисля. И не не съм тийнейджър, а жена на 30 години със дете. Ще опиша накратко себе си защото мисля че има значение. Не съм от най общителните личности, срамежлива, бедна, без професионално развитие до момента. Въпреки това през годините срещнах и създадох 4 приятелства ( да подчертая че не ми се получава завързването на приятелство, хората с които се случва да говоря още на следващия ден забравят коя съм, което също не мога да си го обясня, а аз от своя страна повече съм слушател и от притеснение изричам глупави неща в хода на разговора). Една от приятелките, които имах е от детството ( живееше в друг град и идваше през уикендите при баба си в моя роден град ) виждахме се винаги и се забавлявахме, докато не дойде момент във който се оправдаваше че много учи и няма време за мен и така изведнъж спряхме да контактуваме. С другата прекъснахме, защото мой близък роднина почина, а тя даже не изказа съболезнования, от тогава я махнат от една социална мрежа, и тя не ме потърси и веднъж. От училище също имах много свестна приятелка, която много ми е помагала и знаеше всичко за мен. Проблеми и радостни моменти първо тя научаваше и ми даваше съвети или се радваше заедно с мен. Откакто има мъж до себе си и аз дете не се събираме заедно ( Даже не дойде на първото събиране за моята рожба, за първата годинка на детето ми също) Когато я попитам нещо тя не ми казва подробности, казва добре съм и толкова. Нищо интересно няма при мен". А е такава веселячка и има много познати и приятели. Изчезна желанието и да се вижда с мен и да ми споделя. Защо? Последната е от университетските ми години. С нея имаме много моменти и се виждахме доста често от преди децата. Мислех че ме уважава и цени, докато не дойде и тя на първите събирания на детето ми. А аз ходих когато ме покани. Спря да ме търси и да ми звъни. Виждам че си е намерила много приятелки покрай децата и, и мен ме е отписала.
Стана много дълго, но трябваше да опиша всичко. Аз лично намирам причината в себе си! Не мога да поддържам приятелство, не съм интересна за тях, а даже скучна личност. Нямам техните интереси, и съм глупава за тях. Не съм им угодна. Няма какво да спечелят от мен. Кажете ми права ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 26 дни
hash: fb7b1c802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Запиши се на рисуване, танци, спорт, нещо което ти харесва, там ще откриеш нови познати, търси качествени такива, има, а тези, които изброй, не са твоите приятели, да не ти пука, всеки е по своя път, може да е по - добре за всички така.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: dad0a4b845
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Истинските приятели седят до теб докрай. Щом си ги загубила значи не са ти истински.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e35ace57e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Що за разсъждения... личности, срамежлива, бедна, без професионално развитие ... какво значи бедна, гладна, жадни си, с други и в колиба ли си? Много се съмнявам. Но това изречение издава много за неб.

Никой не е длъжен да си обянява и за отговаря на твоите очаквания. Това, че някой не ти е изказал съболезнования не е причина да го махнеш от живота си. Освен нова няма приятели до живот, едни влизат, излизат, в цялата ситуация проблема са твоите вярвания, подозирам от родителите вменено бедна.... без професионално развитие, нали си била и в университета.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 5f6901e062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   В едно приятелство, особено дълго, винаги има проблеми, скандали и отдалечаване, дори за години, и това е нормално. На 45 съм и повечето ми най-близки приятелки са от тийнеиджърските години. Да карали сме се жестоко, спирали сме да си говорим с години, но в момента са ми семейство. И не говоря за компания, а за хора които помежду си не се познават (или са се виждали 2 пъти на сватбата ми или рожденни дни). Поискай разговор, с разговор се оправя всеки проблем!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker