Той плени сърцето ми,... но дали ме използва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той плени сърцето ми,... но дали ме използва?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2738 пъти
Здравейте!!! Аз съм момиче на 18 години съм. Преместих се да уча в друго училище. Там се запознах се с доста хора от класът ми. Аз много говорех по време на часовете и ме приместиха да седя до едно момче. През междучасието аз реших да се запозная с него. Той ми каза, че не е българн. Аз се позаинтерисувах питах от къде е и какъв е. Той ми каза, че е арабин, че е роден в Либия и че от 2 години живее в България.

Той беше много мил. Аз започнах да си говоря с него всеки ден (беше ми много приятно да разговаряме) Седмица по-късно той ми предложи да излезем (аз приех придложението му) Той ме вззе от нас. Ходихме на кафе после на кино. Денят мина много приятно за мен. Няколко дни по-късно той ми предложи да идем на разходка. Аз се наконтих и излязох. Двамата се разхождахме в парка. Седнахме на една пейка. Той хвана ръката ми и каза че имам много красиви очи. Доближи се до мен и ме целувна по усните. После той каза че много ме обича и харесва. Аз станах от пейката и си тръгнах.

На сутринта в училище той само ме следеше. След края на часовете той ми даде някакво подаръче и ме помли, когато се пребера да го отвора. Когато се пребрах аз отворих подаръчето. Той ми беше написал писмо. (пишеше, че съм много красива, че когато го докосна сържето му се разтуптява и че ме обича много. )

Всеки ден ми пращаше писма и есемеси. Аз започнах да изпитвам чуства към него. Започнахме да се срещаме. Той беше много романточен. Една вечер той ме покани у тях. (съгласих се) Излъгах родителите си, че ще уча у приятелка и ще закъснея. Аз отидох у тях. Той се държеше много мило. Гледахме филми после той ме изненада с вечерия. После той ме прегърна и каза, че аз съм неговото коте. Той ме погали и се доближи до мен. (аз изпитах приятно чуство) Той започна да ме целува. После разкопча копчетата на ризата ми, аз не го спрях просто се отпуснах. Той беше много нежен докато правехме секс. Аз много си го харесвам въпреки че малко мургавичак и изповядва друга религия. Приятелите ми казват, че той ме използва и да се разделя с него. Според вас той обича ли ме? Нарочно ли ми завъртя главата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5da6e1889b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние как може да знаем? Нито теб познаваме, нито него.
Съветвам те да не слушаш приятелите си, а разума и сърцето си.
Мен ми звучи красиво и мило, струва ми се, че наистина има чувства към теб.
До къде се докарахме обаче.. Когато нещо е прекалено хубаво веднага почваме да си мислим, че е лъжа, че е с някаква цел, все лоши неща.
Отдай се на чувствата си, а дали си е струвало - времето ще покаже.

Успех
Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6c5b1eb4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че за какво да те използва?
Ти си красиво младо момиче, просто се радвай на приятните мигове заедно. Щом ви е добре не си търси проблеми. А приателите ти може би просто завиждат или ревнуват.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 85cb03f243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доколкото прочетох историята ти този арабин се държи много мило с теб. Всички турци и араби са такива романтици!!! Ще видиш че след 2, 3 години ще ти предложи брак!!! Няма да можеш да се отървеш от него!!! Съветвам те да го зарежеш тоя той те харесал и те използва и след време да си негова завинаги!!! А представи си ако се ожениш за него ще ходиш постояно забулена и няма да ти дава да излизаш. ЗАБРАВИ ГО, РАЗДЕЛЕТЕ СЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c0de093ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Използва те! Ако един ден има сърдечни проблеми - със сигурност ще си присади твоето!

А най-якото е, че от всички печели единствено М-Тел.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 85cb03f243
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом го обичаш и желаеш бъди си с него. (целувайте се, излизайте и правете секс)Никой не може да ти каже нищо!!! Моят приятел е доста груп и в леглото и в думите които казва, аз само бих си мечтала да е романтичен като твоя.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ace58587d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе за какво си мислите че я използва и нямало да се отърве от него! винаги когато чета нещо такова и момчето е арабин пишете някъкви глупости.. виш ся аз съм момиче на 14 и от 5 месеца съм с арабин той е на 17 и найстена арабите са много различни мили, нежни романтични и гледат да огаждат на момичетата и да ти кажа те са много искрени може да не те обича много, но щом е със теб испитва нещо и щом ти го казва е така когато спре да испитва нещо към тебе той сам ще ти го каже! и сега се чустваш много добре нали карате да се чустваш специялна някак си.. да знам.. те по принцип обичат ли обичат истенски.. моя за жалост спря да ме обича вече даже сам ми го каза, но нищо.. нормално е дори българин да е пак ще спре да те обича и интересува от теб някои ден.. но няма да може да ти "свали звездите от небето" както него.. АРАБИНА.
*Луната*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker