Няма истински хора до мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма истински хора до мен
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2422 пъти
Здравейте,
от доста време имам един, така да се каже "проблем". Момиче съм и съм хубава, колкото и нескромно да звучи, от което идва висчко. Повечето хора гледат на мен само като на една външност, като се замисля май никога не съм имала истински приятели, всички се въртят около мен само, за да са "готини". Зад гърба си съм чувала толкова злобни коментари от хора, които уж ми се пишат за приятели, а след това като си лепнат едни лицемерни усмивки пред мен...

И с момчетата е така имала съм трима приятели и с тях нещата приключиха зле. Мислех си, че всеки от тях е човек, който ме цени, а в крайна сметка само се фукат, сякаш съм играчка просто...

Другите пък веднага ми лепват етикета "курва" при положение, че нито се обличам предизвикателно с цици и задник отвън, нито съм тръгвала да спя с някой или съм злословила и просто ми е ужасно тежко на моменти, чувствам се сама във всеки смисъл на думата. Никой не си прави труда да ме познава истински.

В семейството ми пък майка ми постоянно е изнервена на хапчета, баща ми едвам се вясва по някаква случайност и опитам ли се да споделя с някого за това изведнъж всички оглушават."Да бе да, на теб ти е лесно, ако изглеждах като теб само, кво ти пука за ваще, тва не е важно." и това е.

Иска ми се да не се бях родила такава, по възможност да не съм се раждала изобщо даже. Искам истински приятели, приятел, който да ме обича заради това, което съм, а не използвачи. Сякаш просто не ми е писано. Вероятно и тук някои ще ме нарекат фукла и не знам какво, както решат. Просто исках да излея това, което ми тежи, защото в реалния живот няма на кого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1a66d3fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В днешните времена е трудно да си намериш някой истински приятел. но няма да си вечно така. Ще отмине. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 428cfae224
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, не се обиждай, но според мен проблема изобщо не идва от това, че си красива. Просто ти си мислиш, че това е причината да не ти се получават добрите приятелски връзки. А истината е, че просто хората се озлобихме много един към друг и само си бодем в очите. Хората се интересуват от своите си неща, рядко истински ще се разтревожат за теб. Не си мисли, че по-грозните хора не ги предават, не ги използват и нараняват. Е, да съвсем в реда на нещата е, когато си по-красив, по-богат или успял да предизвикваш повече завист и негативна енергия.
Нека тук да пише някой, който не е предаван от приятел и не се е чувствал в някаквъв момент сам. Ще видиш, че не си единствена и не е за това, че си красива.
Просто се опитай да гледаш на нещата по философски начин и не го взимай толкова навътре.
Ще срещнеш както много фалшиви, така и много истински и свестни хора. Не се отчайвай :)

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a5d524f124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1. Просто хората станаха такива завистници, лицемери и егоисти, че просто на никой не можеш да разчиташ освен на самата теб.
Относно етикета "курва", ще ме извинявате, ама на някои момичета това им е изписано на челото, те просто си го искат да ги наричат така, ако ме разбирате. Е няма да се сърдите като ви наричат така!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 91ef09d37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма истински хора до теб защото ти самата не си истиска с хората. В тинейджърска възръст е нормално да имаш такива мисли и какво като майка ти е нервна нима няма време да поговорите по въпроса.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5371d61b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е-е-е, не се разстройвай толкова де... То вярно, че красотата понякога е по-голямо проклятие дори от грозотата, ама споко - за всеки влак си има пътници.
Освен това едва ли срещнала достатъчно хора в живота си, за да бъдеш категорична - няма истински, тези не стават и т. н.

Преди години имах чудно хубаво гадже. За мен външния вид не представлява почти нищо (е, да не е някакво страшилище, естествено), не съм я търсил такава - просто така се получи. Никога не съм гледал на нея като на външност, нито съм се фуклявил някъде със "завоеванието си", НО това което ти описваш на 100% го имаше около нея - мазните усмивчици, лицемерите и лакеите... уж винаги център на вниманието, а всъщност вътрешно толкова сама... чак ми беше жал за нея понякога. Е, приех всичките й "странични ефекти" да ги наречем, белким се поуспокои и поочовечи... Един ден си тръгна (тя) заради собствените си комплекси и заради това - да не изпусне някой по-добър влак от мен... Жива - здрава! По-късно разбрах, че се е "пласирала" в чужбина. Дано там да е намерила щастието, макар че едва ли е променила атмосферата, която носи около себе си... Най-много нещата да са станали малко по-рафинирани, по-културни и по-незабележими.

Та така - трябва да свикваш да живееш с дарбата или с проклятието си (зависи от гледната точка). Мога да бъда (и съм бил) приятел с човек като тебе, но дали ти ще го разбереш и оцениш!?

Всякакви хора има...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 76ca8715d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето това e България- хубавите момичета сме курви. Каквото и да направиш все ще си виновна и сгрешила, да знаеш.
Затова се махнах от България.
Коментари 2 и 4 сигурно са грозни, затова немогат да те разбират.
Ще те успокоя с това, че и грозните хора не могат да намерят истински хора често и това е защото хората сме, колкото еднакви, толкова и различни...
Разбирам те много добре, защото съм минала и аз през това. Трябва да се научиш да не ти пука за хорското мнение и да не се опитваш да угодиш на всички, защото неможе.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cf253de04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей миличка аз съм като тебе ;х момиче съм също и аз искам някой да ме обича заради мен самата и да ме познава истински. Ако искаш си остави нещо за връзка и меил, защото знам че скайп не публикуват :Д бих искала да се запознаем, защото знам какво ти е (hug)) :))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5f2fed4e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6 как прецени, че съм грозна, защото уж не я разбрах, макар ти да написа абсолютно същото, което аз и обясних?
"Ние хубавите момичета"... всеки си мисли, че е хубав и красив, ха до колко обаче е такъв и в очите на другите, а?

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d39fbaeb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не вярвам да си виновна ти. Правилно си се сетила, че външността ти ще яде много хора и те ще ти вредят. Не се стреми да се загрозиш, само ще загубиш, а се научи да ползваш външността си в своя полза.
Първо, има един истински човек около теб - ти самата. Рано или късно всеки един от нас го осъзнава - особено що се отнася за приятели (уж), за съученици и случайни хора. Ти сега се сблъскваш с човешката ненавист и злоба, други най-късно, когато станат заможни, по-образовани, по-влиятелни от обкръжението си. Аз имах „щастието“ да се разхубавя на 16+ години, но веднага усетих удърите на „приятелките си“.
Накрая зарязах всички, посветих се на книгите си, на учението си. Скоро ще имаме среща на класа. Сещай се - не само запазих красотата си, защото не пия, не пуша и не кисна с някакви типове по цял ден и не родих на 18, а и постигнах много и материално, стегнах си фигурата, защото имам пари за фитнес и имам тоалети.
Постави си цели. В момента това трябва да бъде отличен успех и запазване на хубостта. Като навършиш 18 и мъжете почнат да гледат на теб и по-сериозно, ще видиш, че тя ще ти е само в плюс. Забрави за приятелки сред жените. Поне за сега. Като си намериш сериозен приятел, мъж ще бъдеш оценена.
Има и чудесни жени-приятелки, но поне при мен се появиха на 25+ годишна възраст. Сред пъпчивите си съученички не търси истински хора. Стискай зъби и търпи и семейството си, търпи просто до 18.
Винаги имай обаче едно в главата - хубавата външност е до време, може утре да бъдеш обезобразена в катастрофа например. Инвестирай в образование, кариера и после и в семейство и мъж.
Ще видиш, истински хора има. Почни от себе си - бъди истински човек към теб, обичай се и се уважавай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: aa9d3c77b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Невероятно да го чуя от красиво момиче ако наистина си такава каквато твърдиш, околомен всички красиви момичета се надуват!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2b3fdefd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изгледайте филма, , Тайната, , има го онлайн, не е много дълъг, но е невероятен, може да ви помогне авторке! Аз съм също момиче на почти 13 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker